Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Dodatni tiri Santa Fe

Dodatni tiri Santa Fe
-15 %
Dodatni tiri Santa Fe
  • Zaloga (kos) / dobava: 1
  • Šifra: 9505067
Prodanih: 0
Ogledov: 71
46,75 €
55,00 €
Brez DDV: 38,32 €

Artikli v isti seriji


Otroška soba Pali BIRBA Dodatni tiri Santa Fe 6V vlak SANTA FE' Peg Perego Board Italtrike light blue Torba Peg Perego BORSA Class Beige - previjalna torba

Dodatni tiri za vlakec Santa Fe, ki omogočajo vožnjo po tirih v obliki osmice (mere osmice: širina 195 cm, dolžina 430 cm).

Vozila za otroke
TipVlak
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v)širina 195 cm, dolžina 430 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.