Kategorije
Avto na akumulator Peg Perego CORRAL T-REX 330W Pink

Električni štirikolesnik CORRAL T-REX 330W Pink Peg Perego

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 9501219
Na zalogi (kos) : 5
  • 269,10 €

    299,00 €   (- 10%)
ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: Peg Perego, CORRAL, T-REX, 330W

Štirikolesnik CORRAL T-REX je postal še boljši, še močnejši in še bolj zabaven. S skupno močjo motorjev kar 330W se ta štirikolesnik zlepa ne bo ustavil. Peg Perego zopet dviguje lestvico za druge proizvajalce.

Otroški štirikolesnik 12V Corral-T-Rex 330W Pink

Made in Italy - najboljše za vašo deklico

Corral-T-Rex 330W Pink je idealen za brezpotja in nudi ogromno adrenalinske zabave za majhne in večje otroke. Ker je možno blokirati drugo prestavo je primeren že za otroke starosti 3+ let.  Zaradi velikih koles je udoben za uporabo in zelo stabilen. Štirikolesnik potrebuje le še dovolj prostora za noro zabavo!

Štirikolesnik Corral-T-Rex 330W Pink ima dovolj moči, da premaga naklone do 10% in se požene vse do 6,7 km/h. Za začetnika se pri štirikolesniku blokira 2 prestavo in Corral-T-Rex 330W Pink v prvi prestavi doseže 3,4 km/h, kasneje, ko pa je otrok že vešč vožnje se mu odklene 2 prestavo v kateri štirikolesnik  doseže do 6,7  km/h. Štirikolesnik tudi samodejno zavira takrat, ko otrok dvigne nogo iz stopalke za plin.

Šasija štirikolesnika je v celoti zaprta kot je to že v navadi pri blagovni znamki Peg Perego. Otrok tako ne more doseči električne napeljave. Štirikolesnik pa je obenem zaščiten pred vplivi vode in peska. 

Paša za oči pa so zagotovo detajli same izdelavi in dodatki, kot so antena, dvojna izpušna cev in zvočni in svetlobni učinki. Na štirikolesnik lahko priključite vaš mp3 predvajalnik in otrok med vožnjo posluša njegovo najljubšo glasbo.
 
O potrebnem polnjenju vas opozori tudi vgrajen prikazovalnik statusa baterije.
 
Če izberete štirikolesnik Corral-T-Rex 330W Pink proizvajalca Peg Perego ste lahko prepričani, da ste izbrali kvaliteten izdelek, ki bo vam in vašim otrokom dolgo služil.

 

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: NI primerno za otroke do 3 let

Vozilo za otroka
Vrsta vozila Štirikolesnik
Licenca Brez licence
Pogon Na akumulator
Daljinsko upravljanje Ne
Pogon na 2 kolesa
Napetost napajanja 12 V
Skupna moč (W) Skupaj 330W (2x 165W)
Tip akumulatorja VRLA zaprti
Namenjen prevozu 1 otroka
Starost 3+ let
Primeren za težo do 40 kg
Maksimalna hitrost 6,7 km/h
Smer vožnje Naprej in nazaj
Prestave 2 naprej, 1 nazaj
Hitrost po prestavah 1 prestava do 3,4 km/h, 2 prestava do 6,7 km/h
Zavora Samodejna, ko se sprosti plin
Pedal za zavoro Ne
Pedal za plin Da
Sedež Plastični
Kolesa Trda
Premaga naklon do do 10%
Varnostni pasovi Ne
Avtonomija pri polni obremenitvi do 33 min
Baterija, polnilec Priložena
Zvoki Zvok motorja, Hupa
Svetlobna oprema Delujoče luči
Audio oprema MP3 priključek
Vodenje s palico
Dimenzije v cm (š*d*v) 64,5 x 99,5 x 65,5 cm
Kolekcija 2021
Splošni podatki
Kolekcija 2021
Teža v kg 15,3 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 64,5 x 99,5 x 65,5 cm
Barva Pink

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen