Kategorije
Sylvanian families - družina pudljev 5259

Sylvanian families - družina pudljev 5259

ProizvajalecSylvanian families
Šifra: BI-5259
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 22,41 €

Žal izdelek trenutno ni dobavljiv. Za več informacij nas kontaktirajte.


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: Sylvanian families, igrače

Opozorilo pri uporabi igrač

Sylvanian families - družina pudljev 5259

Oče Frank je odličen športnik. Z vaškimi otroci vsak vikend igra nogomet. Otroci so navdušeni nad njegovimi oblačili - naj si bo oblečen za šport ali ne, vedno je lepo oblečen.

Veronica je slaščičarka v vaški slaščičarni. Vsi obožujejo njene čudovite torte z dekoracijami, ki so videti kot dragulji. Ob vsakem rojstnem dnevu ali kateri drugi posebni priložnosti, prebivalci Silvanije naročijo torto pri Veronici.

Eric je med najboljšimi učenci. Ko njegovi prijatelji potrebujejo pomoč v šoli, jim vedno pomaga. Odlično jim zna pojasniti stvari na enostaven način. Včasih pa se zaradi ocen preveč obremenjuje. Ko na testu ne dobi vseh točk, je zelo razočaran.

Melinda je zelo družabna punca. Hitro najde nove prijatelje. Tako kot njena mama, tudi ona rada peče torte. Včasih skupaj spečeta torto in povabita vse prijatelje na pokušino.

 

Lastnosti figuric:

  • premikajoče roke, noge in glava
  • snemljiva oblačila iz blaga
  • Velikost: dojenčki 3,5 - 5 cm, otroci cca. 8 cm, starši cca 10 cm.
  • vsaka figurica ima svoje ime in opis značaja
  • primerno za otroke od 3. leta dalje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha