Menu
Košarica

ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok

ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok
Brezplačna dostava
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok
ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za več otrok
 • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
 • Šifra: 9611ESP9915
Prodanih: 0
Ogledov: 801
3.889,90 €
Brez DDV: 3.188,44 €
Cena v nagradnih točkah: 11678

Razpoložljive možnosti

ItalTrike Espresso ELETTRICO - voziček za 6 otrok

Proizvedeno v Italiji

Odličen voziček za vrtce, saj se vožnja enostavno upravlja iz ročke, Pogon na elektriko pa poskrbi, da je vsak sprehod novo doživetje brez utrujenosti. Avtonomija vozička je do 3 ure.

Varna vožnjaOdpiranje vrat samo od zunajVsi gumbi za vožnjo so na ročki

Italtrike Espresso je zasnovan z mislijo na uporabnost, udobje in predvsem varnost otrok. Otroci se vkrcajo v voziček skozi stranska vrata, ki se odprejo in zapirajo od zunaj. S tem je uporaba varna in udobnejša. Sedeži imajo zaradi varnosti tudi vzglavnike. Možna namestitev oblazinjenja na sedeže, ki se enostavno menja in opere.Espresso ima mehka, a polna kolesa, katerih ni mogoče predreti. Naj bo vožnja po utrjenih mestnih poteh ali po makadamskem podeželju bo Espresso vsemu kos brez težav.

Zaradi pogona na elektriko je vožnja tako v hrib kot v dolino udobna in varna. Za vse poskrbi Espresso. Vožnja se upravlja preko plina na ročki za potiskanje. Iz varnostnih razlogov se voziček ustavi takoj, ko roko odstranite iz ročke.

Celoten voziček je izdelan iz enega kosa zelo odpornih in trpežnih umetnih mas, zaradi česar bo voziček  lahko v uporabi mnogo let.

TUV Certifikat ID Z-5286/17/3510 Z za skladnost z DIN EN 1888:2012-06, DIN EN 71-3-2014-12, AfPS GS 2014:01 PAK. Izdelek ne vsebuje ftalatov. Varen za otroke in odrasle!

 

Dodatki s katerimi lahko prilagodite vaš Espresso:

NalepkeVložki za sedežeOgrodje za strehoZaščita pred soncemZaščita za dež70A akumulatorjaPonjava za skladiščenje

 • SET NALEPK
  Voziček ali lahko bi rekli kar minibus lahko tudi personalizirate z nalepkami.
 • AKUMULATORJI
  Povečajte avtonomijo vozička vse do 4 ure uporabe z 70Ah akumulatorjem (2 kosa x 35 Ah).
 • OBLAZINJENJE
  Mehko sedežno oblazinjenje, ki se enostavno namesti in sname ter opere.
 • ALU OGRODJE STREHE
  Na ogrodje je možno namestiti sončno streho, zaščito pred dežjem in vetrom ter zaščito pri skladiščenju
 • SONČNA STREHA
  Zaščita pred soncem in UV sevanjem. Enostavna namestitev na nosilce
 • ZAŠČITA PRED DEŽJEM IN VETROM
  V primeru dežja in vetra lahko zaščito enostavno pritrdite na nosilce. Prednje in zadnje odprtine zagotavljajo dobro cirkulacijo zraka.
 • ZAŠČITA PRI SKLADIŠČENJU
  Ščiti izdelek v obdobju skladiščenja.

Voziček
Voziček je namenjen za prevoz6 otrok
Tip koles pri vozičkuKlasična (polna)
Tip pasov pri vozičku3 točkovni
Voziček je primeren do težedo 100 kg skupaj

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.