Kategorije

Kengurujčki in nahrbtniki

Joie

Kenguru Savvy Front and Back Marina

Joie Kenguru Savvy Front and Back Marina Joie Savvy je nosilka 4v1, ki nudi 4 varne in udobne položaje za nošenje. V prvem obdobju novorojenčka in dojenčka lahko nosite obrnjenega s pogledom proti vašemu prsnemu košu, pri te..

129,00 €

Joie

Kenguru Savvy Front and Back Hunter

Joie Kenguru Savvy Front and Back Hunter Joie Savvy je nosilka 4v1, ki nudi 4 varne in udobne položaje za nošenje. V prvem obdobju novorojenčka in dojenčka lahko nosite obrnjenega s pogledom proti vašemu prsnemu košu, pri te..

129,00 €

Joie

Kenguru Savvy Front and Back Butterscotch

Joie Kenguru Savvy Front and Back Butterscotch Joie Savvy je nosilka 4v1, ki nudi 4 varne in udobne položaje za nošenje. V prvem obdobju novorojenčka in dojenčka lahko nosite obrnjenega s pogledom proti vašemu prsnemu košu, ..

129,00 €

Joie

Kenguru Savvy Front and Black Pepper

Joie Kenguru Savvy Front and Black Pepper  Joie Savvy je nosilka 4v1, ki nudi 4 varne in udobne položaje za nošenje. V prvem obdobju novorojenčka in dojenčka lahko nosite obrnjenega s pogledom proti vašemu prsnemu košu,..

129,00 €

Kenguru  FRONT Denim
Kenguru  FRONT Denim
Ni na zalogi
Inglesina

Kenguru FRONT Denim

Kenguru Inglesina FRONT DenimZa sprehode iz oči v oči. Za majhne otroke je zelo pomemben stik z mamo. S Front Inglesino bo vaš malček vedno blizu vas. Popolna izbira, ki spremlja otroka pri rasti. Popolna struktura, ki vašemu otroku in vam zagotavlja..

79,00 €

Kenguru  FRONT Marina Ni na zalogi
Inglesina

Kenguru FRONT Marina

Kenguru Inglesina FRONT MarinaZa sprehode iz oči v oči. Za majhne otroke je zelo pomemben stik z mamo. S Front Inglesino bo vaš malček vedno blizu vas. Popolna izbira, ki spremlja otroka pri rasti. Popolna struktura, ki vašemu otroku in vam zagotavlj..

79,00 €

Kenguru  FRONT Cappuccino Ni na zalogi
Inglesina

Kenguru FRONT Cappuccino

Kenguru Inglesina FRONT CappuccinoZa sprehode iz oči v oči. Za majhne otroke je zelo pomemben stik z mamo. S Front Inglesino bo vaš malček vedno blizu vas. Popolna izbira, ki spremlja otroka pri rasti. Popolna struktura, ki vašemu otroku in vam zagot..

79,00 €

- 11 %
Dežna prevleka za nahrbtnik  SAPLING Ni na zalogi
Thule

Dežna prevleka za nahrbtnik SAPLING

​​Dežna prevleka za nahrbtnik Thule SAPLING Dežna prevleka za nahrbtnik Thule Sapling v modri barvi narejena iz najlona ki ima lepljene šive in preprečuje vdor vode. Ob straneh prevleke so odprtine, ki omogočajo otroku pogled na okolico. Odse..

24,90 € 27,90 €

- 11 %
Nahrbtnik za nošenje otrok  SAPLING Slate Cobalt
Nahrbtnik za nošenje otrok  SAPLING Slate Cobalt
- 11 %
Ni na zalogi
Thule

Nahrbtnik za nošenje otrok SAPLING Slate Cobalt

Nahrtbnik za nošenje otrok Thule SAPLING Slate Cobalt Thule Sapling je idealen popotnik za družine ki uživajo v naravi. Zaradi enostavne prilagoditve pasi in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnik iz enega starša na drugega. Opcijsko lahko doku..

266,90 € 299,95 €

- 7 %
Kenguru Easy Fit Geometric Ni na zalogi
Chicco

Kenguru Easy Fit Geometric

Kenguru Chicco Easy Fit Geometric Preprosto in intuitivno: tako kot vaš objem!  Easy Fit je preprosta in intuitivna nosilka za dojenčke, ki se nosi kot majica in se po naravni in fiziološki fazi rasti popolnoma prilagodi star&scar..

37,11 € 39,90 €

- 7 %
Kenguru Easy Fit Black Night
Kenguru Easy Fit Black Night
- 7 %
Ni na zalogi
Chicco

Kenguru Easy Fit Black Night

Kenguru Chicco Easy Fit Black Night Preprosto in intuitivno: tako kot vaš objem!  Easy Fit je preprosta in intuitivna nosilka za dojenčke, ki se nosi kot majica in se po naravni in fiziološki fazi rasti popolnoma prilagodi star&sc..

37,11 € 39,90 €

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)

Ste aktivni in želite ostati aktivni? Imejte otroka na sprehodu še vedno čisto poleg vas. Otrok se v prvih mesecih v njem odlično počuti. Kengurujček otroku omogoči, da še vedno čuti mamico skoraj tako, kot jo je čutil v trebuščku. Vez med mamico in otrokom se z njegovo uporabo v prvih mesecih še krepi in raste.

Želite na izlet v gore ali naravo? Potem preverite nahrbtnik za otroka v katerem greste lahko z otrokom v njem kamorkoli!