Košare, ogrodja in sedežni deli

Z leti otroški voziček nemalokrat potrebuje osvežitev, tako kot avto ali ne? Najlažje to storite, če zamenjate podvozje oz. ogrodje ali košaro ali sedežni del. Odvisno pač od tega kaj imate najbolj zdelano. Mogoče pa želite samo dopolniti vaš že obstoječi otroški voziček s košaro in tako ustvariti potovalni komplet za prve mesece. 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Košara Pali Connection 4.0 Porpora
  ​​Košara Pali Connection 4.0 Porpora S pomočjo košare Pali Connection 4.0 lahko enostavno spremenite voziček Pali Connection 4.0 v modularni duo voziček primeren od rojstva dalje. Karateristike Primerna za uporabo do 9 kg otrokove teže Prostorna udobna košara Mehka vzmetnica priložen..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Košara Pali Connection 4.0 Corries Grey
  ​​Košara Pali Connection 4.0 Corries Grey S pomočjo košare Pali Connection 4.0 lahko enostavno spremenite voziček Pali Connection 4.0 v modularni duo voziček primeren od rojstva dalje. Karateristike Primerna za uporabo do 9 kg otrokove teže Prostorna udobna košara Mehka vzmetnica pri..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Košara Pali Connection 4.0 Almond
  ​​Košara Pali Connection 4.0 Almond S pomočjo košare Pali Connection 4.0 lahko enostavno spremenite voziček Pali Connection 4.0 v modularni duo voziček primeren od rojstva dalje. Karateristike Primerna za uporabo do 9 kg otrokove teže Prostorna udobna košara Mehka vzmetnica priložena..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Košara Baby Jogger Tour Lux Slate Košara Baby Jogger Tour Lux se montira neposredno na okvir vozička Tour Lux brez adapterjev. Prav tako se košara lahko zloži skupaj z okvirjem vozička. Primerna je za otroke do 9 kg Oblazinjen in mehek notranji del košare Velika strehica z odprtino, ki om..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 249,90 €
 • Košara Baby Jogger Tour Lux Rosewood Košara Baby Jogger Tour Lux se montira neposredno na okvir vozička Tour Lux brez adapterjev. Prav tako se košara lahko zloži skupaj z okvirjem vozička. Primerna je za otroke do 9 kg Oblazinjen in mehek notranji del košare Velika strehica z odprtino, ki..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 249,90 €
 • Košara Baby Jogger Tour Lux Iris Košara Baby Jogger Tour Lux se montira neposredno na okvir vozička Tour Lux brez adapterjev. Prav tako se košara lahko zloži skupaj z okvirjem vozička. Primerna je za otroke do 9 kg Oblazinjen in mehek notranji del košare Velika strehica z odprtino, ki omo..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 249,90 €
 • Košara Baby Jogger Tour Lux Granite Košara Baby Jogger Tour Lux se montira neposredno na okvir vozička Tour Lux brez adapterjev. Prav tako se košara lahko zloži skupaj z okvirjem vozička. Primerna je za otroke do 9 kg Oblazinjen in mehek notranji del košare Velika strehica z odprtino, ki ..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 249,90 €
 • Košara Cam COCCOLA col 625
  Košara Cam COCCOLA col 625 Coccola je zasnovana kot dodatek k vozičku Twin Pulsar ali Fluido Allegria. Odlikujejo jo moderne oblike, kvalitetna izdelava ter veliko udobje za otroka. Made in Italy. Značilnosti: - podložena, - opremljena s sitemom Quick za enostavno in hitro namestitev in spr..
  Brez DDV: 135,16 € 164,90 €
 • Košara Cam COCCOLA col 759
  Košara Cam COCCOLA col 759 Coccola je zasnovana kot dodatek k vozičku Twin Pulsar ali Fluido Allegria. Odlikujejo jo moderne oblike, kvalitetna izdelava ter veliko udobje za otroka. Made in Italy. Značilnosti: - podložena, - opremljena s sitemom Quick za enostavno in hitro namestitev in spr..
  Brez DDV: 135,16 € 164,90 €
 • Navetta POP UP Luxe Bluenight Ne glede na praktičnost, ki jo prinaša dejstvo, da se košara zloži, je košara Pop Up prežeta s prefinjenimi detajli, kot je v strehico integriran ročaj, velika odprtina za ventilacijo z odpiranjem na zadrgo ter vgrajena ventilacija v sami osnovi košare. Oblaz..
  Brez DDV: 150,00 € 183,00 € 220,00 €
 • Navetta POP UP Luxe Blue Ne glede na praktičnost, ki jo prinaša dejstvo, da se košara zloži, je košara Pop Up prežeta s prefinjenimi detajli, kot je v strehico integriran ročaj, velika odprtina za ventilacijo z odpiranjem na zadrgo ter vgrajena ventilacija v sami osnovi košare. Oblazinjen..
  Brez DDV: 150,00 € 183,00 € 220,00 €
 • Košara Quinny Zapp LUX Sky on Graphite
  Košara Quinny Zapp LUX Sky on Graphite Na sprehod s stilom! S pomočjo košare Lux spremenite športni voziček Quinny (Zapp Flex Plus, Zapp Flex in Zapp Xpress) v modularni voziček primeren od rojstva dalje. Izdelava košare z modenirm dizajnom, ki je izredno lahkotna je iz trpežnega in h..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 €
 • Košara Quinny Zapp LUX Sand on Grey
  Košara Quinny Zapp LUX Sand on Grey Na sprehod s stilom! S pomočjo košare Lux spremenite športni voziček Quinny (Zapp Flex Plus, Zapp Flex in Zapp Xpress) v modularni voziček primeren od rojstva dalje. Izdelava košare z modenirm dizajnom, ki je izredno lahkotna je iz trpežnega in hkra..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 €
 • Košara Quinny Zapp LUX Sand on Graphite
  Košara Quinny Zapp LUX Sand on Graphite Na sprehod s stilom! S pomočjo košare Lux spremenite športni voziček Quinny (Zapp Flex Plus, Zapp Flex in Zapp Xpress) v modularni voziček primeren od rojstva dalje. Izdelava košare z modenirm dizajnom, ki je izredno lahkotna je iz trpežnega in ..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 €
 • Košara Quinny Zapp LUX Grey on Grey
  Košara Quinny Zapp LUX Grey on Grey Na sprehod s stilom! S pomočjo košare Lux spremenite športni voziček Quinny (Zapp Flex Plus, Zapp Flex in Zapp Xpress) v modularni voziček primeren od rojstva dalje. Izdelava košare z modenirm dizajnom, ki je izredno lahkotna je iz trpežnega in hkra..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 €
 • Košara Quinny Zapp LUX Grey on Graphite
  Košara Quinny Zapp LUX Grey on Graphite Na sprehod s stilom! S pomočjo košare Lux spremenite športni voziček Quinny (Zapp Flex Plus, Zapp Flex in Zapp Xpress) v modularni voziček primeren od rojstva dalje. Izdelava košare z modenirm dizajnom, ki je izredno lahkotna je iz trpežnega in ..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 €
 • Košara Quinny Zapp LUX Blush on Grey
  Košara Quinny Zapp LUX Blush on Grey Na sprehod s stilom! S pomočjo košare Lux spremenite športni voziček Quinny (Zapp Flex Plus, Zapp Flex in Zapp Xpress) v modularni voziček primeren od rojstva dalje. Izdelava košare z modenirm dizajnom, ki je izredno lahkotna je iz trpežnega in hkr..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 €
 • Košara Quinny Zapp LUX Blush on Graphite
  Košara Quinny Zapp LUX Blush on Graphite Na sprehod s stilom! S pomočjo košare Lux spremenite športni voziček Quinny (Zapp Flex Plus, Zapp Flex in Zapp Xpress) v modularni voziček primeren od rojstva dalje. Izdelava košare z modenirm dizajnom, ki je izredno lahkotna je iz trpežnega in..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 €