Kategorije
Lego City 60264 Oceanska raziskovalna podmornica

Lego City 60264 Oceanska raziskovalna podmornica

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016617986
Na zalogi (kos) : 23
  • 27,83 €

    31,99 €   (- 13%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego City 60264 Oceanska raziskovalna podmornica

Potopi se v največje morske globine z oceansko raziskovalno podmornico LEGO® City. Pridruži se priljubljeni pilotki podmornic s televizije LEGO City, Jessici Sharpe, ki je šla raziskovat s koralami poraščeno votlino. S prijemalnimi rokami zberi vzorce in s podvodnim dronom razišči oceansko dno. Ua! Tam se svetlika veliki rokoplut! Z izjemnim kompletom odkrij skrite zaklade in skrivnosti globočin.

Priporočeno za starost: 5+,

Število kock 286

Kocke
Kocke namenjene Fantu
Lego serija City
Starost 5+ let
Število kosov 286 kos

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen