Kategorije
Lego Friends Andrejina predstava talentov - 41368

Lego Friends Andrejina predstava talentov - 41368

ProizvajalecLego
Šifra: 5702016369434
Na zalogi (kos) : 6
  • 47,84 €

    54,99 €   (- 13%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Lego Friends Andrejina predstava talentov - 41368

Andrea iz LEGO® Friends je nadarjena in tu lahko vidiš vse njene odlike. V svojem novem krilu bo z nastopom zagotovo osupnila množice. Kombiniraj in izmenjuj dele odra, da lahko Andreo gledaš pri izvajanju čarovniških točk, petju ali igranju bobnov. Pomagaj ji, da se v garderobi pripravi na predstavo, ali pa ji nadeni čarovniško ogrinjalo. Chloe je sodnica na predstavi talentov. Ko pritisne na glasovalne gumbe, se pojavi zastavica, ki sporoča, kaj si misli o izvedeni točki. Všeč ji je bilo! Praznujmo z ognjemetom!

NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici
Zvrst Moda
Lego serija Friends
Starost 7+ let
Število kosov 492

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen