Vsa ponudba
 

Lego Friends serija je namenjena dekletom

Lego Friends

Lego Friends serija je namenjena predvsem dekletom.

Serija je bila predstavljena leta 2012. Prinesla je figure, ki so približno enako velike kot tradicionalne Lego mini figure, a so bolj podrobne in realistične. Glavni liki serije so dekleta Andrea, Oliva, Stephanie, Mia in Emma.

Ta serija ima tudi svojo animirano serijo iz leta 2012. Tematika kock is serije Lego Friends je postavljena v izmišljeno mesto Heartlake City. Vsak komplet kock običajno vsebuje ime ene od deklet iz serije. Lego Friends je uspešnica, saj se je s to serijo podjetje uspešno predstavilo dekletom. Ta so pregovorno bolj zahtevna in so bila do tedaj nekako izvzeta iz sveta kock. S Prihodom Lego Friends serije pa se je to spremenilo in te kocke so postale ene od uspešnic blagovne znamke Lego.

Tematski sklopi Lego Friends so bili nadgrajeni januarja 2023, da bi se osredotočili na bolj raznoliko zasedbo likov

Prve izdaje teh Lego kock so bile deležne kritik, da so preveč stereotipne in ne omogočajo raznovrstnosti s katerimi se srečuje sedanja družba. Zato se je podjetje Lego odzvali.

Spoznajte nove like Lego Friends!

Po desetih neverjetnih letih je v Heartlake City prispela nova zasedba likov! Otroci se lahko pridružijo Aliyi, Novi, Zacu, Liann, Paisleyju, Leu, Autumnu in Ollyju v mednarodni šoli. Tu sklepajo nova prijateljstva in imajo neverjetne dogodivščine!

  • Aliya: odločna, da bo uspela v vseh svojih dogodivščinah. Med študijem, prostovoljstvom v zavetišču za živali in številnimi obšolskimi dejavnostmi je njen urnik vedno natrpan! Vendar Aliya vedno najde čas za svoje najboljše prijateljice. Zahvaljujoč njenim modrim besedam in skrbni naravi je prijateljica, na katero se drugi vedno obrnejo po nasvet.
  • Nova: navdušena je nad video igrami in je zelo dobra pri popravljanju tehnoloških naprav. Če njeni prijatelji pokvarijo napravo se lahko zanesejo nanjo.
  • Zac: Vedno se lahko zanesete na Zaca, da bo nasmejal vaše prijatelje. Verjame, da je življenje treba živeti in je pripravljen sprejeti vsak izziv. Svoje strasti rad deli s prijatelji in uživa v vsem, od moto športa do uprizoritvenih umetnosti.
  • Liann: Z zvezkom pod eno roko in rolko pod drugo je Liann neusmiljeno predana svojim strastem. Ni ji mar, kaj si mislijo drugi in nikoli ne odneha na poti do svojih ciljev.
  • Paisley: Čeprav je Paisley v vsakdanjem življenju zelo sramežljiva, ko stopi na oder postane popolnoma druga oseba. Je nadarjena glasbenica in pesmi, ki jih piše so polne čustev.
  • Leo: Njegov moto življenja je, prijetni trenutki in dobra hrana. To je tisto zaradi česar je Leo srečen! Rad združuje oboje in pripravlja okusne jedi v katerih lahko uživajo vsi skupaj. Ko ne kuha se sprošča na plaži.
  • Autumn: je svobodnega duha, še posebej na prostem. Je odlična poslušalka in njena sproščena narava v vsako situacijo prinese mir in spokojnost.
  • Olly: je eksplozija ustvarjalne energije. Od ustvarjanja trendovskih novih oblačil z uporabo recikliranih tkanin do snemanja vsebine za svoj novi video projekt. Olly je pravi vrtinec dejavnosti.

Lego Friends je spremenil svet igrač, saj je dekletom omogočil raziskovanje ustvarjalnosti, domišljije in interesov. S svojimi razumljivimi značaji, zanimivimi sklopi in spodbujanjem konceptov, je Lego Friends imel velik vpliv na igro mladih deklet.

Linija je sedaj uspešno izzvala spolne stereotipe v igračah in odprla nove možnosti za deklice, da sledijo svojim strastem in interesom. Lego Friends bo nedvomno še naprej priljubljena izbira med deklicami v prihodnosti.

Novo
Lego kocke Friends Urjenje konjev 41746
Lego kocke Friends Urjenje konjev 41746
Novo
Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 24 od 27 (2 strani)