Vsa ponudba
 

Lego MInecraft serija za graditelje

Lego Minecraft

Lego MInecraft za raziskovanje neskončnih svetov Minecrafta.

Lego Minecraft je ena najbolj priljubljenih tem Lego, ki so bile kdaj koli izdane. Kot videoigra je Minecraft postal senzacija po vsem svetu. Zato ni presenetljivo, da je Lego razvil serijo setov, ki temeljijo na tej igri. Oživite svet Minecfrata z igračami Lego Minecraft.

Seti Minecraft, ki vsebujejo pristne mini figure in ikonične pikselirane podrobnosti iz tega virtualnega sveta so najboljša darila za otroke starejše od 6 let in odrasle igralce Minecrafta. Ne glede na to ali načrtujete lastne zgradbe ali poustvarjate Creeperje, drevesne hišice in druga mesta iz igre lahko te gradbene komplete Minecraft sestavite in predelate za neskončno igro.

Raziščite neskončne svetove Minecfrafta in obvladajte svoje gradbene spretnosti s temi zbirateljskimi igračami.

Lastnosti kock Lego Minecraft

Lego Minecraft ima več vrst setov, vključno z seti, ki temeljijo na različnih biomih in likih iz igre. Seti so namenjeni različnim starostnim skupinam, od 5 let in naprej do odraslih oboževalcev Lego in Minecrafta. Seti se razlikujejo po velikosti, kompleksnosti in ceni zaradi česar so dostopni širokemu spektru oboževalcev.

Seti Minecraft se lahko uporabljajo na različne načine kot so gradnja lastnega Minecraft sveta ali ponovno ustvarjanje prizorov iz igre. Vključujejo različne dodatke, kot so orožje, orodja in bloki, ki pomagajo oživiti Minecraft svet. Seti spodbujajo tudi ustvarjalnost in reševanje težav, saj lahko združujete sete in gradite lastne strukture in biomov.

Ena od razlogov, zakaj je Lego Minecraft postal tako priljubljen, je njegova tesna podobnost z dejansko igro. Seti natančno upodabljajo pokrajine in like iz igre, kar oboževalcem omogoča, da se poglobijo v Minecraft svet. Poleg tega so seti izdelani, da trajajo. Z visoko kakovostnimi kockami in podrobnostmi, ki jih ločujejo od drugih Lego tem.

Zgodba Steva

V Minecraft svetu se stemni in pojavljati se začnejo razna bitja. Potrebujem tvojo pomoč, da preživim noč in se borim proti zlobnežem, ki se skrivajo v senci. Do sedaj sem se soočil z mnogimi izzivi v Minecraft svetu, od bojevanja proti Zmajskemu koncu do navigiranja po Netherju. Toda današnja noč se razlikuje. Zlobneži se zdijo bolj organizirani in agresivni kot kadarkoli prej in nisem prepričan ali se bom lahko sam boril proti njim.

Zgradil sem majhen zavetje, vendar se bojim, da se ne bo obneslo proti nadlegovanju bitij in zlobnežev, ki zagotovo prihajajo. Potrebujem tvojo pomoč, da zberemo vire, izdelamo orožje in okrepimo svojo obrambo. Skupaj lahko stopimo na pot zlobnežem in preživimo noč. Ko bomo delali skupaj moramo biti pozorni na vsakršne znake nevarnosti. Morali bomo biti budni in pripravljeni na boj kadarkoli. Vendar vem, da lahko s tvojo pomočjo premagamo katerikoli izziv, ki nam pride na pot.

Torej, delajmo skupaj in se borimo proti zlobnežem, ki ogrožajo Minecraft svet. Morda smo v manjšini vendar z našimi sposobnostmi, odločnostjo in timskim delom lahko zmagamo in preživimo noč. Si se mi pripravljen pridružiti v tej bitki?

Lego Minecraft, svet ki te pograbi

Lego kocke iz serije Minecraft fantastična tema, ki oživlja Minecraft svet. Z različnih tipov setov za različne starostne skupine, uporabo in izrednimi podrobnostmi ni presenečenje, da je Minecraft postal tako priljubljen. Ne glede na to ali ste otrok ali odrasel vam LEGO Minecraft seti ponujajo neskončne ure gradnje in igranja.

Novo
Lego kocke Minecraft Žabja hiša 21256
Lego kocke Minecraft Žabja hiša 21256
Novo
Ni na zalogi
Novo
Lego kocke Minecraft Hiša axolotl 21247
Lego kocke Minecraft Hiša axolotl 21247
Novo
Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 24 od 292 (13 strani)