Vsa ponudba
 

Lego Marvel serija za superjunake

Lego Marvel

LEGO MARVEL – popolna kombinacija zabave in akcije!

Dobrodošli v vesolju Marvel!

Ko sem vozil po ulici me je nekaj pritegnilo. Na desni sem videl Spidermana, kako skače iz ene stavbe na drugo, na drugi strani ulice pa so bili maščevalci (Avengers), ki so bili pripravljeni na akcijo. Bilo je kot da sem naletel na pravo Lego Marvel pustolovščino.

Gradbeni kompleti Lego Marvel postavljajo oboževalce v središče vesolja Marvel. Katero vesolje boste zgradili?

Marvel je priljubljena franšiza, ki združuje svet Marvel Comics s igrivim svetom Lego. Ta združitev je prinesla edinstveno in zabavno izkušnjo, ki jo lahko uživajo tako otroci kot odrasli. Z Lego Marvel lahko ustvarite svojo lastno pustolovščino in prevzamete vlogo svojega najljubšega Marvelovega superjunaka.

Eden najbolj navdušujočih vidikov kock Marvel je obsežen nabor likov. Igre vsebujejo več kot 200 igranih likov iz vesolja Marvel, vključno s priljubljenimi junaki. Od Spidermana in Avengerjev do X-Mena in varuhov galaksije, ne primanjkuje pa niti ikoničnih junakov, ki jih lahko izberete. Vsak lik ima svoj edinstven nabor sposobnosti, ki jih lahko uporabite za reševanje ugank in boj proti zlikovcem.

Poleg izbora likov se serija Marvel ponaša tudi z raznolikim naborom lokacij, ki jih lahko raziskujete. Od živahnih ulic New Yorka do oddaljenih delov vesolja, vedno je nekaj novega za odkriti v svetu Lego Marvel.

Zgodba Lego Marvel

Igre Marvel kock imajo edinstven način zgodbe, ki igralce popelje skozi izvirno zgodbo, ustvarjeno za igro. Zgodba vključuje veliko Marvelovih zlikovcev in junakov, glavni antagonist pa se spreminja glede na igro. V Super Heroes se igralci spopadejo s Loki in njegovo vojsko zlikovcev medtem, ko je v Lego Marvel Avengers glavni zlikovec Ultron.

Zgodba vsebuje tudi veliko humorja in namigov na Marvelove filme in stripe, kar jo naredi zabavno in privlačno izkušnjo za oboževalce franšize.

Lego Marvel ni samo zabava. Igra poučuje tudi pomembne lekcije o sodelovanju, vztrajnosti in pogumu. Medtem, ko igralci napredujejo skozi igro, se bodo naučili kako pomembno je sodelovanje za premagovanje ovir in premagovanje zla.

Lahko rečemo, da je Lego Marvel navdušujoča in vznemirljiva franšiza, ki združuje svet Marvel Comics z ustvarjalnostjo in zabavnostjo Lego kock. S svojo raznoliko izbiro likov in lokacij, humorja in dragocenih življenjskih lekcij je Marvel igra, ki bo zabavala in navdihnila igralce vseh starosti. Torej, katero pot boste izbrali? Pridružite se Spidermanu in Avengerjem ter se podajte na svojo lastno Lego Marvel pustolovščino že danes!

Novo
Lego 76218 Marvel Sanctum Sanctorum
Lego 76218 Marvel Sanctum Sanctorum
Novo
Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)