Vsa ponudba
 

Lego Technic za naprednejše graditelje

Lego Technic

Lego Technic je serija Lego kock, ki se osredotoča na mehanske in tehnične modele. Sestavljene so iz večjih in bolj zapletenih delov, kot so gredi, pogoni, motorji in sistemi za upravljanje, ki omogočajo gradnjo funkcionalnih in realističnih modelov.

LEGO Technic je linija izdelkov LEGO za otroke starejše od devet let, ki je bolj kompleksna kot tradicionalna linija. Z dodatnimi elementi, ki omogočajo medsebojno povezovanje različnih plastičnih delov. Cilj te serije je zgraditi naprednejše modele z mehanskimi deli, ki se lahko premikajo in so v nekaterih primerih celo radijsko vodeni.

Za te sete je pogosto značilna prisotnost posebnih kosov, kot so zobniki, osi, pnevmatski deli, elektromotorji, zatiči. Seveda pa so prisotni tudi nosilci in plošče z luknjami skozi katere bi lahko na primer vgradili osi.

Zapleteni modeli so posebnost serije Lego Technic

Lego Technic modeli vključujejo avtomobile, helikopterje, traktorje in traktorske priključke, zabavne parke in druge zapletene mehanske konstrukcije. Ti modeli so namenjeni starejšim otrokom in mladostnikom ter navdušencem za mehaniko in tehniko, ki želijo izkusiti izziv gradnje bolj zapletenih modelov.

Lego Technic kocke omogočajo razvoj veščin, kot so problemi reševanja, kreativnosti in natančnosti. Otroci in mladostniki morajo izdelati funkcionalne modele iz zapletenih delov. Obenem jim omogočajo, da se igrajo in ustvarjajo s svojimi konstrukcijami, kar jim daje možnost razvijati svoje tehnične veščine.

Nekaj primerov kock is serije Lego Technic

  • set McLaren Formula 1 42141 je podrobna replika ikoničnega dirkalnega avtomobila McLaren Formula 1. Set vsebuje različne specializirane kocke in napredne tehnike gradnje, ki omogočajo ustvarjanje funkcionalnega in realističnega modela. Sedaj pa spravite Mclaren nazaj na zmagovalne poti.
  • set Lamborghini Sián FKP 37 42115 je impresivna in zelo podrobna replika resničnega avtomobila Lamborghini Sián FKP 37. Ta je eden najbolj ekskluzivnih in najmočnih avtomobilov na svetu. Fantastična izbira za oboževalce visokozmogljivih športnih avtomobilov in tiste, ki iščejo izziv in nato nagrado za uspešno gradnjo. Gre za pravi dokaz o sposobnostih LEGO Technic setov in ponuja impresivno raven podrobnosti in funkcionalnosti.
  • vlečni tovornjak 42128 je odličen set za oboževalce večjih vozil. S 2017 koščki ponuja izzivno in nagradno izkušnjo gradnje, ki bo graditelje zaposlila dneve. Ta set vključuje vlečni tovornjak z izjemnimi podrobnostmi in avtentično rdeče-črno barvno shemo. Tovornjak ima funkcionalno dvižno roko, ki se lahko raztegne in zloži. Roka se tudi vrti okoli osi za 360 stopinj, kar ga naredi popolnega za vlečenje velikih vozil.
  • Ducati Panigale V4 R 42107 je fantastična izbira za oboževalce motociklov. Ta set vključuje podrobno repliko ikoničnega motocikla Ducati Panigale V4 R, ki ima delujoč sistem vzmetenja, krmiljenja in funkcionalno stojalo. Motocikel vključuje tudi podrobno armaturno ploščo in izpušne cevi ter elegantno rdečo barvno shemo, ki je značilna za znamko Ducati.

Seveda pa obstajajo tudi manj zahtevne Lego kocke iz serije Technic. Tudi za mlajše oboževalce vozil se nakaj najde. Npr. Monster Jam El Toro Loco 42135, Batmanov motor 42155 ali celo pravi dirkaški avto Formule E Porsche 99x Electric 42137.

Kocke iz serije Lego Technic so odlično darilo

Seti iz te serije so lahko odlično darilo za vse izkušene graditelja ali pa tudi začetnike. Na koncu budo vsi navdušeni nad svojim izdelkom.

Seti so tudi odličen dodatek k vsaki zbirki Lego kock, saj ponujajo edinstveno izkušnjo gradnje in impresivne izdelke. Ti zajemajo bistvo nekaterih najbolj ikoničnih vozil na svetu. Ustvarite zbirko najboljših Lego Technic setov in uživajte v izzivih in zadovoljstvu gradnje teh setov.

Novo
Lego Technic 2022 Ford GT 42154
Lego Technic 2022 Ford GT 42154
Novo
Ni na zalogi
Novo
Lego kocke Technic Yamaha MT-10 SP 42159
Lego kocke Technic Yamaha MT-10 SP 42159
Novo
Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 24 od 282 (12 strani)