Vsa ponudba
 

Uživajte v sproščujočem masažnem bazenu

Napihljiv Jacuzzi: prinesite Spa doživetje na vaš vrt ali teraso

Po napornem delavniku se lahko prepustite užitkom in sproščanju v domačem SPA bazenu. Za postavitev domačega jacuzzi bazena potrebujete le nekaj kvadratnih metrov prostora in že ste pripravljeni.

Masažni bazen

Napihljiv jacuzzi je pripravljen na uporabo v nekaj minutah. Samodejno se napihne in so zaradi uporabe naprednih materialov pri izvedbi trpežni in uporabni mnogo let.

Opremljeni so s kvalitetnimi filtri za čiščenje vode in seveda grelci vode, ki v hitrem času vodo v napihljivem jacuzziju ogrejejo na vam najljubšo temperaturo. Vse to pa masažni bazen naredi popolnoma avtomatizirano, vi samo uživate.

Napihljiv jacuzzi je odličen za zabavo s prijatelji ali za družino

Za nepozabno zabavo pri vas doma je potreben le naš masažni bazen. Pričarajte romantično vzdušje, kot ga vidite na tv na vašem vrtu ali pa terasi vašega stanovanja. Vi, partner, mehurčki in sproščanje se lahko začne

Jacuzzi je tudi odlična popestritev vsake rojstnodnevne zabave vašega otroka.

Jacuzzi je zdrav za vaše telo

Masažni bazeni imajo precej terapevtske koristi za vaše telo in kožo. To so pokazale številne medicinske študije. Najpogosteje se omenjajo blagodejni učinki jacuzzija na mišično-skeletni sistem. Mehurčki sproščujoče vplivajo tudi na psihično stanje uporabnika in so tudi blagodejni za kožo, saj jo nežno masirajo ter nenazadnje izboljšajo presnovo.

Novi napihljivi masažni bazeni so trdoživi in odporni

Napihljiv jacuzzi zadnje generacije je trpežen, odporen in strukturno trd. Materiali in zasnova masažnih bazenov so se v zadnjem obdobju dvignili na nov nivo. Uporaba laminiranega PVC-ja ter notranje ojačitve v stenah bazena pomenijo tog izdelek, ki se ne spremeni niti, če ga nenehno postavljate in praznite. Vedno vam bo na voljo z enakimi lastnostmi.

Poskusite najnovejše masažne bazene in zaljubili se boste v njih.

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)