Na kolo

Vsi na kolo za zdravo telo. Naj otrok ne bo ovira pri izpolnjevanju vaših ciljev. Na vaše kolo enostavno namestite otroški sedež za kolo in se odpravite na pot. Otroški sedež za kolo ali prikolica za kolo, če imate več otrok, bosta poskrbela za varnost otroka na kolesu. Današnji sedeži za kolesa so udobni in zasnovani tako, da otrok ne doseže nevarnih območij. Ne pozabite samo še na čelado in prijetna kolesarska pot se lahko začne.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Adapter Thule Yepp Maxi EasyFit Nastavek ki omogoča prenos sedeža med kolesi. S pomočjo nastavka boste enostavno namestili sedež na vaše kolo.     ..
  Brez DDV: 17,66 € 21,55 € 23,95 €
 • Zaščita pred vetrom za sedež za kolo Thule Yepp Mini Zaščita pred vetrom za sedež za kolo Thule Yepp Mini       ..
  Brez DDV: 29,69 € 36,22 € 38,95 €
 • Dežna prevleka za sedež za kolo Thule Yepp Maxi Dežna prevleka za sedež za kolo Thule Yepp Maxi       ..
  Brez DDV: 13,03 € 15,90 € 16,65 €
 • Adapter Thule Ridealong Quick Release Bracket Nastavek ki omogoča prenos sedeža med kolesi. S pomočjo nastavka boste enostavno namestili sedež na vaše kolo.     ..
  Brez DDV: 21,23 € 25,90 € 29,90 €
 • Adapter Thule Ridealong Mini Quick Release Bracket Nastavek ki omogoča prenos sedeža med kolesi. S pomočjo nastavka boste enostavno namestili sedež na vaše kolo.     ..
  Brez DDV: 15,16 € 18,50 € 19,95 €
 • Adapter za nizki sedež Thule Ridealong Adapter omogoča uporabo sedeža za kolo na kolesih z nizkim sedežem. Enostavna namestitev brez orodja.     ..
  Brez DDV: 22,05 € 26,90 € 29,95 €
 • Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Dragster
  Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Dragster Otroci rastejo in posledična tudi njihova motorična sposobnost. 2 funkciji v enem samem artiklu in sicer, poganjalec in tricikel. Sprva ga uporabljate kot poganjalec nato z montažo pedalov ( priloženi ob nakupu ) naredite tricikel po meri ..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Scooter
  Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Scooter Otroci rastejo in posledična tudi njihova motorična sposobnost. 2 funkciji v enem samem artiklu in sicer, poganjalec in tricikel. Sprva ga uporabljate kot poganjalec nato z montažo pedalov ( priloženi ob nakupu ) naredite tricikel po meri o..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Cow
  Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Cow Otroci rastejo in posledična tudi njihova motorična sposobnost. 2 funkciji v enem samem artiklu in sicer, poganjalec in tricikel. Sprva ga uporabljate kot poganjalec nato z montažo pedalov ( priloženi ob nakupu ) naredite tricikel po meri otrok..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Biker
  Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Biker Otroci rastejo in posledična tudi njihova motorična sposobnost. 2 funkciji v enem samem artiklu in sicer, poganjalec in tricikel. Sprva ga uporabljate kot poganjalec nato z montažo pedalov ( priloženi ob nakupu ) naredite tricikel po meri otr..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Farmer
  Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Farmer Otroci rastejo in posledična tudi njihova motorična sposobnost. 2 funkciji v enem samem artiklu in sicer, poganjalec in tricikel. Sprva ga uporabljate kot poganjalec nato z montažo pedalov ( priloženi ob nakupu ) naredite tricikel po meri ot..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Flower
  Poganjalec in tricikel Italtrike LA COSA 2 Flower Otroci rastejo in posledična tudi njihova motorična sposobnost. 2 funkciji v enem samem artiklu in sicer, poganjalec in tricikel. Sprva ga uporabljate kot poganjalec nato z montažo pedalov ( priloženi ob nakupu ) naredite tricikel po meri ot..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Poganjalec Italtrike LA COSA Campeggio
  Poganjalec Italtrike LA COSA Campeggio Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja sede ob hkratni uporabi nog v p..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Poganjalec Italtrike LA COSA Sottomarino
  Poganjalec Italtrike LA COSA Sottomarino Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja sede ob hkratni uporabi nog v..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Poganjalec Italtrike LA COSA California Dreams
  Poganjalec Italtrike LA COSA California Dreams Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja sede ob hkratni uporabi..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Poganjalec Italtrike LA COSA Taxi
  Poganjalec Italtrike LA COSA Taxi Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja sede ob hkratni uporabi nog v potisk..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Poganjalec Italtrike LA COSA Police Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja sede ob hkratni uporabi nog v poti..
  Brez DDV: 44,18 € 53,90 € 59,90 €
 • Poganjalec Italtrike LA COSA Fire Truck Prvi poganjalec narejen v Italiji, ki omogoča otroku prosto gibanje, eksperimentiranje in iskanje novih oblik ravnotežja in novih motoričnih sposobnosti. Narejen z namenom učenja in uskaljevanja koordinacije gibanja sede ob hkratni uporabi nog v ..
  Brez DDV: 44,18 € 53,90 € 59,90 €