Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Na sprehodu

Sprehod, sproščujoč trenutek za katerega želimo, da traja.  Da pa bi vam to uspelo morate pred odhodom na sprehod sebe in otroka pravilno pripraviti. Eden glavnih elementov, katerega potrebujete na sprehodu z otrokom je otroški voziček.

Otroški vozički, tako velika ponudba.. le kaj je najbolje?

Ko se sprehodite po otroški trgovini, fizični ali spletni boste ugotovili, da je ponudba ogromna. Otroški vozički so največkrat poglavitna kategorija spletnih trgovin, ki kar tekmujejo katera bo imela več blagovnih znamk v svoji ponudbi in ponujajo po nekaj izdelkov posamezne blagovne znamke. Naš pristop je tu malce drugačen.

Posamezna blagovna znamka ima ponavadi v svoji ponudbi celoten segment in ne samo nekaj vozičkov. Otroški vozički posameznega proizvajalca tako pokrivajo vse potrebe staršev, tako po potovalnih kompletih, kot samo športnih vozičkih. Prav tako imajo v ponudbi vozičke za mestna potepanja, kot tudi za brezpotja.

V naši spletni trgovini izberemo blagovno znamko in nato dodamo vse izdelke te blagovne znamke. Naše mišljenje je, da ko proizvajalec izdeluje vozičke že več kot 10, 20 ali celo 50 let pridobi ustrezne izkušnje in odzive s strani uporabnikov, se pravi mamic in očkov. Tako smo lahko prepričani, da ti otroški vozički lahko zapolnijo vsako nišo, ki jo starši iščejo. Ker pa imamo na tak način v ponudbi veliko blagovnih znamk imamo prav gotovo otroški voziček tudi za vas, le najti ga morate.

Otroški vozički, ki jih prodajamo v naši spletni trgovini so narejeni za zahodna tržišča. Večina naših dobaviteljev je iz Italije in Nemčije, nekaj pa jih je iz Slovenije. Otroških vozičkov izdelanih v državah vzhodne Evrope ne uvažamo in ne prodajamo. Po naših izkušnjah imajo le ti žal še preveč reklamacij, katerih pri naših strankah ne želimo. Tu ne želimo reči, da so vsi zanič, vendar ne želimo zaradi našega zaslužka izvajati testiranja na vaših plečih. Raje se jim izognemo in vam ponudimo izključno navedene otroške vozičke za katere je kvaliteta preskušena in garantirana.

Pomembna je tudi dodatna oprema

Kot pri vsaki drugi stvari je tudi vaš otroški voziček mogoče dopolniti z domiselnimi in včasih prepotrebnimi dodatki. Lahko mu dodate dodatni sedež z drugega otroka ali ploščad za stoječo vožnjo drugega otroka. Lahko v voziček vstavite enostavno mehko košaro in dobite potovalni komplet. Lahko pa vozičku dodate originalno košaro, ki je namenjena prav vašemu tipu vozička. Ne sme manjkati niti senčnik ter držalo za stekleničke. Kombinacij je ogromno in naredite kombinacijo, ki jo vi potrebujete.

Pri nas dobite vse

Pri nas zagovarjamo filozofijo, da stranki ponudimo vse kar proizvajalec proizvede, saj so potrebe različne in pri nas npr. dobite tudi samo adapterje za različne tipe košar in avtosedežev, čeprav tega v večini trgovin sploh ne držijo.

Sprehod je lahko lep

Otroški vozički, ki jih najdete v naši ponudbi vam tako zagotavljajo odlično izkušnjo ter nepozabne trenutke ob druženj z vašim otrokom. Naši otroški vozički imajo najmanj 24 mesečno garancijo. Zaupalo pa nam je že več kot 5.000 strank, zato nam lahko zaupate tudi vi.

Za lažji nakup smo vam pripravili tudi možnost plačila blaga na 24 obrokov brez obiska naše lokacije. Vse lahko izvedete preko spleta, enostavno kot vsako drugo plačilo s kartico.

V spodnjih kategorijah lahko izbirate med otroškimi vozički, tako modularnimi sistemi, kot samo športnimi vozički, ogrodji in košarami ter dodatki k vozičku.