Postelje, ležišča in dodatki

Otroške postelje, ki vam jih ponujamo pri nas so izbranih svetovno znanih blagovnih znamk. Izdelane so z ljubeznijo do otrok in imajo vse kar potrebujete in želite. Otroške postelje Pali, ki so na tržišču že več kot 90 let, postavljajo smernice ostalim proizvajalcem.

Mojzesova košara pa je odlično naravno okolje za novorojenčka. Košare, ki jih ravno tako izdeluje Pali so iz popolnoma naravnih materialov in se odlično podajo v otroško sobo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Pali BELLE - lesena posteljica Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Pali BELLE - lesena posteljica je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih..
  Brez DDV: 344,18 € 419,90 €
 • Pletena košara Pali SMART BOSCO Verde Pletene košare linije Smart Bosco Verde so ročno narejene košare iz palminih listov, oblazinjene  iz 100% bombaža. Notranjost je iz mehkih vlaken iz poliestra, ki je pralna na 30 stopinj (brez centrifugiranja). Vsaka košara je opremljena z ročaji..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Pletena košara Pali LOVING BEAR Rosa   Pletene košare linije Loving Bear Rosa so ročno narejene košare iz palminih listov, oblazinjene  iz 100% bombaža. Notranjost je iz mehkih vlaken iz poliestra, ki je pralna na 30 stopinj (brez centrifugiranja). Vsaka košara je opremljena ..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Pletena košara Pali LOVING BEAR Azzurro   Pletene košare linije Loving Bear Azzurro so ročno narejene košare iz palminih listov, oblazinjene  iz 100% bombaža. Notranjost je iz mehkih vlaken iz poliestra, ki je pralna na 30 stopinj (brez centrifugiranja). Vsaka košara je oprem..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Lesena postelja Pali SMART MAISON BEBE OBLO' Grigio Lesena postelja - gugalnik, made in Italy Letve na primerni varnostni razdalji med sabo ( manj kot 6 cm ) 4 vrtljiva kolesa od tega 2 kolesi z zavoro Nastavljiva višina stranice z eno roko, patentiran sistem pratiko. Nastavljiva višina ..
  Brez DDV: 524,51 € 639,90 €
 • Pali SMART MAISON BEBE Grigio  - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Smart Maison Bebe je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do ot..
  Brez DDV: 213,03 € 259,90 €
 • Pali TULIP Avorio Anticato - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Tulip je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih la..
  Brez DDV: 471,23 € 574,90 €
 • Pali TULIP Noce - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Tulip je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih lahko na..
  Brez DDV: 471,23 € 574,90 €
 • Lesena postelja Pali ZOOM Bianco Grigio Lesena postelja čistih linij, dobavljiva v 2 barvnih kombinacijah Letve na primerni varnostni razdalji med sabo ( manj kot 6 cm ) 4 vrtljiva kolesa od tega 2 kolesi z zavoro Ležišče nastavljivo po višini Odlagalno mesto-predal pod posteljo Le..
  Brez DDV: 286,80 € 349,90 € 438,00 €
 • Lesena postelja, ki raste z otrokom Pali ZOOM Bianco Grigio Inovativna otroška posteljica, ki iz varnega kotička z posteljico preraste v mladinsko posteljo s predalnikom in odprto omarico. Serija ZOOM ima ravne linije in nežne barve in je klasično lepa. Otroška posteljica v sestavljene..
  Brez DDV: 458,93 € 559,90 € 746,00 €
 • Lesena postelja, ki raste z otrokom Pali VOYAGER Bianco Grigio Lesena postelja Pali iz kvalitetnega bukovega lesa, ki raste z otrokom. V začetku, ko potrebujete samo majhno otroško posteljico z vzmetnico, v kateri se bo otrok počutil varno se del pripadajočega pohištva (omarici, police...) ..
  Brez DDV: 1.221,23 € 1.489,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BONNIE Otroška posteljica Pali Bonnie iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost otr..
  Brez DDV: 221,23 € 269,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI CHIC Otroška posteljica Pali Chic iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost ot..
  Brez DDV: 270,41 € 329,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRILLO Bianco Otroška posteljica Pali Birillo Bianco iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrb..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRILLO Tortora Otroška posteljica Pali BIRILLO iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za v..
  Brez DDV: 200,74 € 244,90 €
 • Pletena košara Pali BIRILLO Pletena košara Birillo je ročno spletena z veliko ljubezni, oblazinjenje je iz 100% bombaža. Notranjost je iz mehkih vlaken poliestra, ki je pralna pri 30 stopinjah (brez centrifugiranja). Vsaka košara je opremljena z ročaji za enostaven transport, ki so oblečeni..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRBA Otroška posteljica Pali BIRBA iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost otrok..
  Brez DDV: 217,13 € 264,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI JOY Otroška posteljica Pali JOY  iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo zajčka in medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnos..
  Brez DDV: 229,43 € 279,90 €