Vsa ponudba
 

Otroški bazen za osvežitev

Otroški bazeni so priljubljena izbira za družine, ki želijo v vročih poletnih mesecih ustvariti vodni raj na domačem dvorišču. Z raznoliko ponudbo, ki sega od enostavnih plastičnih bazenov do večfunkcijskih napihljivih modelov, otroški bazeni zagotavljajo zabavo za otroke vseh starostnih skupin.

Prednosti in možnosti otroških bazenov

Bazen je več kot le napihljiva ali plastična posoda z vodo. Nekateri modeli lahko vključujejo različne funkcije, kot so vodne šobe, tobogani ali celo integrirane igre. Vse to dodaja še dodatno razburljivost in zabavo. Otroški bazeni so tudi odlična priložnost za uvajanje malčkov v vodne dejavnosti, kar lahko služi kot prvi korak k učenju plavanja.

V naši ponudbi se posvečamo predvsem običajnim otroškim bazenom za dostopno ceno za vse starše in otroke!

Varnost

Preden postavite otroški bazen je pomembno upoštevati nekaj varnostnih ukrepov. Vedno poskrbite, da so otroci pod nadzorom odrasle osebe, ko so v bazenu. Dodatno je dobro poskrbeti za čistočo vode s pomočjo čistil, filtrov ali pogosti menjavi vode, da se izognete morebitnim zdravstvenim tveganjem.

Materiali

Otroški bazeni so običajno izdelani iz dveh glavnih materialov: PVC in gume. PVC bazeni so običajno cenejši in lažji za namestitev, vendar niso tako dolgo obstojni kot gumijasti bazeni. Gumijasti bazeni so robustnejši, vendar imajo običajno višjo ceno in težo.

Velikost in oblika

Pri izbiri velikosti in oblike bazena je pomembno upoštevati prostor, ki ga imate na voljo in število otrok, ki bo bazen uporabljalo. Manjši bazeni so primerni za manjše prostore in mlajše otroke, večji bazeni pa omogočajo več prostora za igro in so bolj primerni za starejše otroke.

Vzdrževanje

Vzdrževanje otroškega bazena je ključnega pomena za zagotavljanje varne in čiste vodne zabave. Redno čiščenje, uporaba filtrov in dodajanje čistil lahko znatno podaljša življenjsko dobo vašega bazena.

Ne glede na to ali želite enostaven otroški bazen za poletno osvežitev ali pa iščete nekaj večjega z dodatnimi igrami je na trgu nekaj za vsakogar. Otroški bazeni so investicija, ki prinaša neskončne ure zabave in veselja za celo družino. Pri izbiri je pomembno, da upoštevate potrebe in želje vaših otrok, velikost vašega prostora in razpoložljiv proračun.

Bazen Spartan Sea Live Play Center Ni na zalogi
Spartan sport​

Bazen Spartan Sea Live Play Center

61,49 €

Na izdelek
Otroški bazen Play Center Fun & Fruity
Otroški bazen Play Center Fun & Fruity
Ni na zalogi
Bazen za otroke Spartan Mickey Mouse
Bazen za otroke Spartan Mickey Mouse
Ni na zalogi
Bazen Spartan Play Ni na zalogi
Spartan sport​

Bazen Spartan Play

29,70 €

Na izdelek
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)