Vsa ponudba
 
Prikolica Peg Perego JD ADVENTURE

Prikolica JD ADVENTURE Peg Perego

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 9504004
Status zaloge: Partnerska zaloga
Zaloga / dostava:  NA ZALOGI 
  • 117,48 €

Strošek dostave: 5,43 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
LeanPay na obroke Diners na obroke MasterCard na obroke Visa na obroke
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Za artikle, ki so na zalogi pri nas ali pri partnerju lahko pričakujete dostavo v predvidoma v do 3 delovnih dneh. V ostalih primerih pa lahko pričakujete dostavo v roku, kot je objavljen zgoraj. Več lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju Reklamacije, vračila.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Prikolica JD ADVENTURE

  • Prikolica je primerna od 2 leta dalje.
  • Max obremenitev 30 kg.
  • Odlično zaščitena proti koroziji.
  • Ojačane stranice
  • Made in Italy
Primerna za pritrditev na vse modele JD (John Deere) Peg perego!

Nasveti pri oporabi otroškega avtaOtroški avti se večinoma napajajo iz zaprtega VRLA (valve regulated lead acid) akumulatorja, ki potrebujejo malce več nege. Tako kot vašemu avtomobilskemu akumulatorju paše, da se večkrat polni to ugaja tudi akumulatorju v otroškemu avtu.


Za daljšo življenjsko dobo akumulatorja se držite teh nekaj priporočil:

polnjenje baterije
  • Če ste kupili nov otroški avto na akumulator pred prvo uporabo obvezno napolnite, saj je ob dobavi akumulator v fazi hibernacije in ga je potrebno polniti, da se akumulator formira do konca. Tega postopka ni možno ponoviti. 
  • Pri uporabi avta akumulator NIKOLI ne izpraznite do konca. Ko opazite, da avto izgubi na moči ga je potrebno napolniti. 
  • Pri polnjenju upoštevajte navodila za čas trajanja polnjenja. Pri tem je potrebno upoštevati tako predviden čas polnjenja kot tudi najdaljši čas polnjenja, saj lahko pri predolgem polnjenju pride do izgube vode zaradi uplinjanja v akumulatorju in s tem do krajše življenjske dobe akumulatorja. Priporočamo uporabo časovnika.
  • Akumulator je potrebno polniti vsaj 1x mesečno. To velja tudi za mesece, ko se avto ne uporablja. Če je npr. pri akumulatorju opuščeno polnjenje od oktobra do marca (ko je avto po navadi kje shranjen) bo izgubil precejšen del svoje zmogljivosti.
  • Akumulator je najbolje polniti v območju 50%-100%. Če boste akumulator polnili v tem območju bo dosegel 3x do 10x večje število polnilnih ciklov kot če ga preveč izpraznite. Pri tem upoštevajte, da se za en polnilni cikel ne vsakič, ko akumulator priključite na polnilec. Če ga polnite v tem območju bo po domače zdržal veliko dlje!
Vozilo za otroka
Vrsta vozila Prikolica
Starost 2+ let

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           A+
Ta obrazec varuje reCAPTCHA ter Google.
Politika zasebnosti in pogoji storitve.