Prenosne posteljice in dodatki

Prenosna posteljica, da ali ne? Mi vam jo vsekakor priporočamo, saj lahko bistveno poenostavi vaše življenje. Prenosne posteljice so z leti toliko napredovale, da staršem in otrokom doprinesejo bistveno več kot samo prostor za spanje. Poleg spanja vam pomagajo še pri preoblačenju, navajanju k spanju ter tudi k daljšemu spanju otroka. Kako? Preberite naš članek, ki ga najdete tukaj in zvedeli boste več.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Salvia Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica in zibelka , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti, odlikuje jo enostavna montaža z og..
  Brez DDV: 180,25 € 219,90 €
 • Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Malva Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica in zibelka , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti, odlikuje jo enostavna montaža z ogr..
  Brez DDV: 180,25 € 219,90 €
 • Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Latte Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica in zibelka , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti, odlikuje jo enostavna montaža z ogr..
  Brez DDV: 180,25 € 219,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Friend
  Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Friend ALU prenosno posteljico Hauck BABYCENTER Friend odlikuje lahko aluminijasto ogrodje, ki je rahlo zaobljeno. Posteljica ima tudi priročno previjalno mizo, komplet za spanje na zgornjem nivoju, priročen nosilec za potrebne potrebščine ter konzolo z ..
  Brez DDV: 104,84 € 127,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Teddy Grey
  Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Teddy Grey ALU prenosno posteljico Hauck BABYCENTER Teddy Grey odlikuje lahko aluminijasto ogrodje, ki je rahlo zaobljeno. Posteljica ima tudi priročno previjalno mizo, komplet za spanje na zgornjem nivoju, priročen nosilec za potrebne potrebščine ter konzolo..
  Brez DDV: 104,84 € 127,90 €
 • Hauck SLEEP'N PLAY Center II Forest Fun
  Hauck SLEEP'N PLAY Center II Forest Fun Idealen sopotnik za potovanja Prenosna posteljica ima stranski vhod-izhod ( z zadrgo )za otroka, kjer se otrok lahko splazi ven ali noter Postelja ima 2 koles za lažji prenos, višje ležišče in podlogo za previjanje otroka. Prenosna posteljica je..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney PLAY'N RELAX SQ
  Prenosna posteljica Hauck Disney PLAY'N RELAX SQ Prenosna posteljica in igralnica v enem Kvadratne oblike za še več prostora za igranje. Značilnosti: - Zložljiva v priročno torbo z ročaji, - primerna za otroke od rojstva do teže 15 kg, - vse stranice zamrežene za stalen nadzor nad otrokom, ..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Ležišče Bubaba za novorjenčka roza Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek do..
  Brez DDV: 47,62 € 58,10 € 59,90 €
 • Ležišče Bubaba za novorjenčka sivo Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek do..
  Brez DDV: 47,62 € 58,10 € 59,90 €
 • Ležišče Bubaba za novorjenčka roza Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek do..
  Brez DDV: 36,48 € 44,50 € 45,90 €
 • Ležišče Bubaba za novorjenčka turkizna Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občute..
  Brez DDV: 36,48 € 44,50 € 45,90 €
 • Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Beige Melange
  Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Beige Melange Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica in zibelka , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti, odlikuje jo enostavna monta..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Bianco Neve
  Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Bianco Neve Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica in zibelka , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti, odlikuje jo enostavna montaža..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Prenosna posteljica CAM LETTINO DAILY PLUS col 242 Praktična in funkcionalna posteljica ja zasnovana tako, da vam pomaga pri vsakdanjem življenju in vašemu dojenčku nudi vse potrebno udobje. Idealen za otroke od rojstva do starosti treh let. Prenosna posteljica Daily Plus ima dve kolesi z..
  Brez DDV: 80,25 € 97,90 € 114,90 €
 • Prenosna posteljica CAM LETTINO DAILY PLUS col 240 Praktična in funkcionalna posteljica ja zasnovana tako, da vam pomaga pri vsakdanjem življenju in vašemu dojenčku nudi vse potrebno udobje. Idealen za otroke od rojstva do starosti treh let. Prenosna posteljica Daily Plus ima dve kolesi z..
  Brez DDV: 80,25 € 97,90 € 114,90 €
 • Prenosna posteljica Cam PISOLINO col 240 Nova prenosna posteljica blagovne znamke Cam. Posteljica obsega: - posteljico s predalom za pižamo, - komplet za spanje na zgornjem nivoju za prve mesece življenja, - vzmetnica debeline cca 2cm, - torbo za prenašanje. Značilnosti: - Skladna z EN..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 € 79,90 €
 • Otroška posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME Spectrum
  Otroška posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME Spectrum Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti Spodnjo stranico je možno nastaviti v višji položaj..
  Brez DDV: 178,61 € 217,90 €
 • Otroška posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME Ocean
  Otroška posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME Ocean Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti Spodnjo stranico je možno nastaviti v višji položaj E..
  Brez DDV: 178,61 € 217,90 €