Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Pripomočki

V prvih mesecih življenja otrok potrebuje marsikaj. Med vso ostalo otroško opremo, ki jo potrebuje novorojenček oz. otrok potrebujete tudi kar nekaj drobnih pripomočkov, ki bodo mamici pomagale lažje prebroditi ta čas.

V prvih mesecih bo mamica morda potrebovala črpalko za prsi, s katero bo lahko shranila pomembno mamino mleko. Istočasno pa bo potrebovala tudi posodice za shranjevanje tega mleka. Zagotovo bo mamica po dojenju potrebovala tudi blazinice za prsi. Blagodejno pa bo na prsi delovala tudi krema po dojenju.

Lahko se tudi zgodi, da boste po porodu morali spremljati pridobivanje otrokove teže. Z natančnimi tehtnicami za otroke iz naše ponudbe to ni težko. Pri nas lahko otroško tehtnico kupite ali tudi najamete.

Če se odločite, da ne potrebujete previjalne mize boste potrebovali banjico v kateri boste lahko prvič okopali vašega novega družinskega člana. Če nimate veliko prostora je idealna rešitev za vas banjica, ki se zloži. Da prav se prebrali, banjica se zloži in jo zloženo lahko pospravite praktično kamorkoli. Ob kopanju ter tudi previjanju pa uporabite vrhunsko otroško kozmetiko, ki je izdela iz naravnih materialov, je dermatološko testirana in blagodejno vpliva na dojenčkovo kožo.

Ko otrok začne samostojno jesti ga nagradite z barvitim jedilnim priborom, lahko tudi z motivom najljubšega risanega junaka. Hrano pa mu seveda pripravite v aparatih, ki so posebej prilagojeni za pripravo zdrave in okusne otroške hrane. V naši ponudbi imamo parne kuhalnike, sekljalnike ter celotne aparate za pripravo hrane. Ne manjkajo pa niti stekleničke za hranjenje priznane blagovne znamke Avent.

V otroški sobi pa lahko brez težav vzdržujete prijetno klimo za vašega otroka. Če imate presuh zrak izberite digitalni vlažilnik. Lahko pa zrak tudi očistite in obogatite z čistilcem in ionizatorjem zraka v enem. Imamo pa tudi termometre, take za otroško sobo kot tudi za merjenje telesne temperature.

Prav posebni segment pripomočkov pa so dodatki za dom, ki poskrbijo za varnost drobnih rokic pri uporabi pohištva, notranjih vrat in podobno. S temi drobnimi dodatki boste otroku preprečili nenamerno uporabo in s tem poškodb.