Menu
Košarica

Sedež za kolo Thule Yepp Maxi Easy Fit Ocean

Sedež za kolo Thule Yepp Maxi Easy Fit Ocean
-11 %
Sedež za kolo Thule Yepp Maxi Easy Fit Ocean
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 8715362004987
Prodanih: 0
Ogledov: 859
106,90 €
119,95 €
Brez DDV: 87,62 €
Cena v nagradnih točkah: 2458

Sedež za kolo Thule Yepp Maxi Easy Fit Ocean

Lahek in eleganten otroški sedež za kolo, z montažo zadaj zasnovan tako da absorbira vibracije in udarce.

 

Karateristike:

Sedež je mehak in hkrati trpežen, izdelan je iz materialov, ki absorbirajo vibracije ter udarce. Namenjen in testiran je za otroke od 1 leta do 6 let, oziroma do teže otroka 22 kg.

Otrok je pripet s 5-točkovnim varnostni pasom.

Teža 3,8 kg

Na kolo
TipSedež za kolo
NamestitevZadaj
Primeren do teže22 kg
Splošni podatki
BarvaModra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.