Kategorije
Šolska torba LIKE ME Lines 26808 Target - šolski nahrbtnik

Šolska torba LIKE ME Lines 26808 Target - šolski nahrbtnik

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622268082
Na zalogi (kos) : 3
  • 35,50 €

    42,98 €   (- 17%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: šolska torba, šolske torbe, šolski nahrbtniki, target like me

Torba Target LIKE ME Lines 26808

Pobarvaj me!

Šolska torba Like me je namenjena tistim z umetniško žilico. Otrok lahko torbo enostavno pobarva v svoje najljubše barve. Šolska torba je namenjena otrokom starosti od 12 let dalje. Ima 2 velika predala  in manjši prednji predal za drobnarije. Tako bo imel otrok lahko vsebino odlično organizirano ter zavarovano pred zunanjimi vplivi. Šolska torba ima v notranjosti tudi dodatne žepke za ravnila, dokumente, telefon in podobne stvari. Ob strani nahrbtnika sta dodatna žepka za plastenko vode ali za drobnarije, katere morajo biti lahko dostopne. 

Šolska torba Like Me je izdelan iz poliestra 600D, ki vsebino odlično varuje pred zunanjimi vremenskimi vplivi. 

Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Dečku | Deklici
Primerna za Višje razrede
Okvirna starost 12+ let
Motiv Nevtralno
Vodoodporni materiali Da
Material 600D POLYESTER
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Teža v kg 560 g
Dimenzije v cm (š*d*v) 44 x 32 x 18 cm
Barva Multicolor

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen