Kategorije
Šolska torba - šolski nahrbtnik Superlight DELFIN 17309

Šolska torba - šolski nahrbtnik Superlight DELFIN 17309

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622173096
Na zalogi (kos) : 334
  • 39,04€

    45,98€   (- 15%)

Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: šolska torba, šolske torbe, target

Šolski nahrbtnik Superlight DELFIN 17309

2 leti garancije!

Izredno lahek šolski nahrbtnik- super light, ki primer tudi za prvo triado z lepim motivom iz morskega sveta - človeškim prijateljem - delfinom. Šolska torba se zapira z dvema zadrgama in ima stranska odlagalna mesta, ki sta opremljena z elastiko.
Anatomsko - ortopedsko hrbtišče, ki omogoča odličen pretok zraka ter s tem zmanjšuje potenje. Lepo nastavljive anatomske in oblazinjenje naramnice pa zagotavljajo odlično lego na telesu. Na torbi so odsevni trakovi za večjo varnost otroka v mraku.

Izdelan iz materialov ki odbijajo vodo
Dimenzije 32 x 43 x 18 cm

Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Deklici
Primerna za I. triado
Okvirna starost 5-11 let
Motiv Animals
Anatomsko hrbtišče Da
Žep za plastenko vode Da
Vodoodporni materiali Da
Kolekcija 2018

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha