Kategorije
Šolski nahrbtnik Target VIPER URBAN 17513

Šolski nahrbtnik Target VIPER URBAN 17513

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622175137
Na zalogi (kos) : 100
  • 30,50 €

    35,98 €   (- 15%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: šolske torbe, šolska torba, šolski nahrbtniki, target

Nahrbtnik Target  Viper Urban 17513 je zasnovan za uporabo v urbanem okolju. Minimalističen in lahek. Idealen za potepanja in aktivno preživljanje prostega časa. Estetika, uporabnost in vzdržljivost so sposojeni od nagrajenega nahrbtnika Viper XT-01.2. V njem lahko varno prenašate prenosnik velikosti do 15''.

Viper Urban bo zaradi svojega fascinantnega izgleda težko ostal neopažen.

Nahrbtnik Target Viper Urban odlikuje ergonomska oblika, velik prostor za shranjevanje, hitro dosegljiv predelek ter izredno kvalitetna izdelava.

Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Deklici
Primerna za Višje razrede
Motiv Nevtralno
Anatomsko hrbtišče Da
Žep za plastenko vode Da
Prevleka za dež Ne
Pasovi za namestitev Board
Kolekcija 2015

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen