Menu
Košarica

Športni center Smoby 4 v 1

Športni center Smoby 4 v 1
Športni center Smoby 4 v 1
Športni center Smoby 4 v 1
Športni center Smoby 4 v 1
Športni center Smoby 4 v 1
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: BID92243
Prodanih: 1
Ogledov: 591
264,90 €
Brez DDV: 217,13 €
Opozorilo pri uporabi igračŠportni center Smoby 4 v 1

Športni center Smoby 4 v 1 je igralni center, ki omogoča 4 različne igre  hkrati pa prinaša obilo zabave in sprostitve s prijatelji in družino. Osnova je v rdeči barvi, prevladuje les. Menjava med aktivnostmi je izredno preprosta

Omogoča igranje

  • v nogometu,
  • v biljardu,
  • v namiznem hokeju ali
  • v namiznem tenisu. 

Dimenzije  120 x 90 x 86 cm

 

 

 

 

 

Igrača
Igrača namenjenaFantu
ZvrstVečja igrala
Starost8+ let
Kolekcija2018
Dimenzije v cm (š*d*v)120 x 90 x 86 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.