Stajice

V stajici otrok spoznava svoje telo in se uči novih stvari skozi igro. Stajica mu pomaga prvič vstati, varno pasti in se po padcu ponovno pobrati. Vse to brez bušk in varno. Stajica je tudi prostor, kjer se bo otrok v prvih mesecih igral in odkrival svet. A ni stajica super? 

Imamo stajice vseh oblik in velikosti. S filtri na levi takoj najdete tako, ki paše v vaše stanovanje.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Stajica Jane TRAVEL FUN Holi Stajica je primerna za otroka od prvih mesecev dalje, tako v trenutkih igre kot počitka. Kvadratna oblika z ALU ogrodjem, ima 2 kolesi za lažjo vožnjo po stanovanju. Viseča igrala , ki se snamejo En del stajice se odpre z zadrgo Priložena torba za lažji prenos sta..
  Brez DDV: 88,44 € 107,90 € 119,90 €
 • Stajica Jane TRAVEL FUN Star Stajica je primerna za otroka od prvih mesecev dalje, tako v trenutkih igre kot počitka. Kvadratna oblika z ALU ogrodjem, ima 2 kolesi za lažjo vožnjo po stanovanju. Viseča igrala , ki se snamejo En del stajice se odpre z zadrgo Priložena torba za lažji prenos sta..
  Brez DDV: 88,44 € 107,90 € 119,90 €
 • Stajica Cam LUSSO PARCOGIOCHI col 222
  Stajica Cam LUSSO PARCOGIOCHI col 222 Praktična stajica z igralno podlogo primerna za otroke od 5-24 mesecev. Stajica je zelo stabilna in varna. Opremljena je s 4 ročaji, da malček lahko lažje stoji.  Made in Italy. Značilnosti - Skladna z EN 12227/-1/2, - primerna do teže 15 kg, - tr..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Stajica Cam BREVETTATO MILLEGIOCHI col 235
  Stajica Cam BREVETTATO MILLEGIOCHI col 235 Patentirana stajica je primerna za otroke od 5-24 mesecev. Stajica je zelo stabilna in varna. Opremljena je s 4 ročaji, da malček lahko lažje stoji. Opremljena je tudi z igralno podlogo, da lahko malčkova domišljija zaživi in se igra. Made in Italy. ..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Stajica z igralno podlogo Brevi SOFT & PLAY Sweet Life
  Stajica z igralno podlogo Brevi SOFT & PLAY Sweet Life Sweet Life je nov model stajice Brevi linije Soft & Play. Stajica se predstavi kot bogat igralni center z veliko zabave za otroka in razvoj vseh njegovih čutov. Igralni center omogoča 3 načine uporabe -z dvignjenimi in zaprtimi stra..
  Brez DDV: 147,46 € 179,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Koko Multicolore
  Stajica Brevi ROYAL Koko Multicolore Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je ob..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Koko Rosa
  Stajica Brevi ROYAL Koko Rosa Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je oblazinje..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Red Magic Glasses
  Stajica Brevi ROYAL Red Magic Glasses Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je o..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani modre barve
  Stajica PRATICO Plebani modre barve Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani oranžne barve
  Stajica PRATICO Plebani oranžne barve Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje st..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani Zelena
  Stajica PRATICO Plebani Zelena Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje stanje va..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani Lila
  Stajica PRATICO Plebani Lila Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje stanje vaše..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani Siva
  Stajica PRATICO Plebani Siva Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje stanje vaše..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica CARINO Plebani zelena
  Stajica CARINO zelena Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje sta..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica CARINO Plebani modra
  Stajica CARINO modra Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje stan..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica CARINO Plebani oranžna
  Stajica CARINO oranžna Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje st..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica CARINO Plebani Siva
  Stajica CARINO Siva Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje stanj..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica RECINTO Plebani v svetli barvi
  Stajica RECINTO Plebani v svetli barvi Stabilna in hitro zložljiva stajica iz plastike z živobarvno ograjo, - dno je lahko zložljivo in pralno, - primerna je za uporabo tako v stanovanju kot na prostem, - možna je uporaba stajice tudi brez dna, - ustreza evropskim varnostnim normativom E..
  Brez DDV: 75,33 € 91,90 €