Kategorije
Torba Peg Perego All day Bag Mon Amour - previjalna torba

Torba Peg Perego All day Bag Mon Amour - previjalna torba

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3402839
Predviden dobavni rok: 8-15 delovnih dni
  • 82,77€

    89,00€   (- 7%)

Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: peg perego, previjalna torba, Mon Amour

Previjalna torba blagovne znamke Peg Perego All day Bag je zasnovana v sodelovanju z mamicami z namenom, da je torba vse kar potrebujete ob izhodu z otrokom. Lahko jo pa uporabljate tudi vsakodnevno.

Previjalna torba Peg Perego All day Bag Mon Amour

Torba se 100% barvno ujema z enako barvo v kolekciji Peg Perego. Lahko pa jo uporabite tudi pri drugih izdelkih ali kot samostojno torbo, v katerih imate vse potrebno za previjanje vselej s sabo. Veliko prostora za shranjevanje telefona, dude ali česa podobnega. Previjalno torbo se lahko namesti na vse vozičke Peg Perego ali se jo uporablja tudi kot modno torbico

Dodatek k vozičku
Tip Previjalna torba
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Barva Beige

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha