Kategorije
Univerzalna zimska vreča Peg Perego

Univerzalna zimska vreča Peg Perego

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3590010
Status zaloge: Partnerska zaloga
Dobavljivost:  NA ZALOGI 
  • 122,81 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ti na zalogi pri nas ali pri SLO dobavitelju na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Peg Perego otrokom ponuja samo najboljše. Tudi zimska vreča je izdelana iz najboljših materialov, ki so okolju in živalim prijazni.

Univerzalna zimska vreča Peg Perego

Izdelana je iz iz vrhunskega materiala Thermore Ecodown® – polnila. Ta uspešno združi mehkobo puha in izolacijske lastnosti sintetičnih polnil. Zimska vreča je prijetna na otip in zelo mehka. Zimska vreča iz materiala Thermore Ecodown® je bistveno tanjša in lažja od puha in jo lahko brez težav perete, saj pri pranju material ne ustvari kep in ne izgubi lastnosti. Thermore Ecodown® vsebuje 95% poliestra.

Zimska vreča je namenjena uporabi od rojstva dalje pa vse dokler jo potrebujete, saj je raztegljiva. Namestiti pa jo je možno na večino otroških vozičkov, saj je na hrbtišču opremljena z režami za varnostne pasove. Ob neuporabi se zimska vreča zloži sama vase in zavzame izredno malo prostora.

Lahko jo uporabljate tudi kot toplo spalno vrečo.

Dodatek k vozičku
Vrsta dodatka Zimska vreča
Dimenzije 100*40 cm