Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Vrtec,Šola

Šolske potrebščine v času poletnih počitnic iščemo vsi starši šoloobveznih otrok. Takrat je namreč potrebno nakupiti vse kar otroci potrebujejo v novem šolskem letu. Pri nas za enkrat še ne morete kupiti delovnih zvezkov ter šolskih knjig, lahko pa pri nas zelo ugodno dobite vse ostale šolske potrebščine. Ker vemo, da je nakup šolskih potrebščin za starše precejšen strošek smo vam omogočili nakup tudi na obroke, pri čemer je najnižji mesečni obrok samo 10 €.

Šolske torbe priznanih blagovnih znamk, nahrbtniki za vrtec

Šolske torbe je najbolj iskan niz v naši spletni trgovin v tem času. Šolska torba je obvezen del šolarjeve opreme, ko se le ta odpravi v šolo. Brez nje žal ne gre. Na trgu najdete veliko izbiro šolskih torb. Pri nas vam ponujamo šolske torbe priznanega proizvajalca Target. Ker pa Target nima vseh najbolj aktualnih motivov na šolskih torbah iz Italije uvažamo šolske torbe, katere imajo motive najnovejših risanih ali igranih junakov. V ponudbi imamo šolske torbe na kolesih – trolley-e, nahrbtnike ter tudi trde torbe za prvo triado. Vsako novo šolsko leto ponudbo na naši strani prenovimo in poskušamo biti vedno aktualni z najnovejšimi trendi in motivi.

Imamo pa tudi veliko ponudbo nahrbtnikov za vrtec s katerimi bo vaš otrok ponosno šel v vrtec. Na teh nahrbtnikih lahko izbirate izredno veliko motivov velikih junakov.

Šolske peresnice

Brez šolskih peresnice tudi žal ne gre. Na izbiro imate polne ali prazne šolske peresnice. Polna peresnica vsebuje načeloma vse, kar otrok potrebuje v šoli, barvice, flomastre, šilček, ravnila, škarjice… Se pa vsebina peresnic žal od peresnice do peresnice razlikuje, zato pred nakupom preverite kaj je v peresnici. Na naših straneh je vsebina vedno napisana. Najbolj iskane so 3-delne šolske peresnice, najmanj pa prazne peresnice. Slednje najbrž zato, ker je potem potrebno zahtevano vsebino kupiti ločeno, kar pa predstavlja bistveno večji strošek, kot če bi kupili polno peresnico. Pa še urejena je polna peresnica bolje!

Motivov na peresnicah je ogromno, nekatere so celo usklajene z motivom na šolski torbi in take motive lahko pri nas kupite kot set ali vsak artikel posebej.

Šolske potrebščine

Imamo pa tudi vse ostale šolske potrebščine, zvezke z odličnimi motivi, barvice, flomastre, svinčnike, šilčke, radirke, modelirne mase, čopiče … Skratka pri nas lahko dobite vse kar potrebuje šoloobvezen otrok.

Ostali dodatki

Pripravili pa smo vam tudi skrben izbor dodatkov, ki pot v šolo ali vrtec dodatno popestrijo, polepšajo pa tudi druženje s sovrstniki.