Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča o..
  614,90 €
  Brez DDV: 504,02 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obra..
  614,90 €
  Brez DDV: 504,02 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obrač..
  614,90 €
  Brez DDV: 504,02 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Travel Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obračanje..
  614,90 €
  Brez DDV: 504,02 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obr..
  569,90 €
  Brez DDV: 467,13 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obračanje se..
  569,90 €
  Brez DDV: 467,13 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 59,5 cm, ki omogoča obrač..
  569,90 €
  Brez DDV: 467,13 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto OffRoad Mobility Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obra..
  569,90 €
  Brez DDV: 467,13 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje se..
  589,90 €
  Brez DDV: 483,52 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje ..
  589,90 €
  Brez DDV: 483,52 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišča v..
  589,90 €
  Brez DDV: 483,52 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Sabbia
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Sabbia Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišč..
  589,90 €
  Brez DDV: 483,52 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Travel Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje..
  589,90 €
  Brez DDV: 483,52 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Grey Melange
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Grey Melange Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sed..
  559,90 €
  Brez DDV: 458,93 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Sabbia
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Sabbia Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišča v..
  559,90 €
  Brez DDV: 458,93 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Blu
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Blu Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sedišča v ob..
  559,90 €
  Brez DDV: 458,93 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Multicolor
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Multicolor Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje sediš..
  559,90 €
  Brez DDV: 458,93 €
 • Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Black Red Dot
  Modularni voziček Brevi Trio Presto City Mobility Black Red Dot Modularni voziček vam ponuja lahek ALU okvir z modernim dizajnom, ki ga naredi lahkotnega in udobnega za vožnjo. Samo zapiranje in zlaganje vozička je hitro. Ponuja reverzibilen sedežni del premera 52 cm, ki omogoča obračanje se..
  559,90 €
  Brez DDV: 458,93 €