Kategorije

Brevi

Italijansko družinsko podjetje z dolgo tradicijo z filozofijo preoblikovanja koncepta zaščite, rasti in razvoja v izdelke vsakodnevne uporabe. Otrokom in staršem nudijo vsa orodja za izboljšanje samozavesti in raziskovanje sveta že od rojstva dalje. Brevi je dinamično in inovativno podjetje, ki ustvarja izdelke za dobro počutje otrok in njihovih staršev z namenom izboljšanja njihove kakovosti življenja.

 Circus Soft & Play UNICORN - stajica z igralno podlogo
 Circus Soft & Play UNICORN - stajica z igralno podlogo
Ni na zalogi
Brevi​

Circus Soft & Play UNICORN - stajica z igralno podlogo

Brevi Circus Soft & Play UNICORN  - stajica z igralno podlogo Brevi stajica UNICORN ima mehko igralno podlogo in je pravokotne oblike. Primeren je za igro in počitek Igralna podloga se lahko uporablja tudi izven stajice. Box ima 4 varn..

144,90 €

Brevi​

Stolček za hranjenje CONVIVIO La casa degli Gnomi

Brevi CONVIVIO La casa degli Gnomi - stolček za hranjenje Stolček za hranjenje Brevi Convivio  je stol z zelo udobnim sedežem za otroka, zahvaljujoč oblazinjenju in širokemu naslonjalu. Enostaven za zapiranje, z enostavnim prit..

109,00 €

Brevi​

Royal Soft & Play GREEN FARM - stajica z igralno podlogo

Brevi ROYAL Soft & Play GREEN FARM - stajica z igralno podlogo Brevi stajica Green Farm ima mehko igralno podlogo in je pravokotne oblike. Box ima 4 varnostne ročaje ki pomagajo otroku vstati. Mehka igralna podloga na temo kmetije (travnik..

114,90 €

Brevi​

Stolček za hranjenje CONVIVIO Nina & Nino

Brevi CONVIVIO Nina & Nino - stolček za hranjenje Stolček za hranjenje Brevi Convivio  je stol z zelo udobnim sedežem za otroka, zahvaljujoč oblazinjenju in širokemu naslonjalu. Enostaven za zapiranje, z enostavnim pritisko..

109,00 €

Brevi​

Stolček za hranjenje CONVIVIO My Little Bears

Brevi CONVIVIO My Little Bears - stolček za hranjenje Stolček za hranjenje Brevi Convivio  je stol z zelo udobnim sedežem za otroka, zahvaljujoč oblazinjenju in širokemu naslonjalu. Enostaven za zapiranje, z enostavnim pritisko..

109,00 €

Brevi​

Previjalna mizica z banjico BAGNOTIME White Rabbit

Previjalna mizica z banjico Brevi BAGNOTIME White Rabbit Inovativna zasnova, ki kopanje ter preoblačenje dojenčka postavi na drugo raven. Glavna značilnost previjalne Bagnotime je njegova vsestranskost in sposobnost prilagajanja večini kopalnih kadi..

114,90 €

Brevi​

KIMI TT Grey Melange - isofix avtosedež skupine 0,1,2

Brevi KIMI TT  Grey Melange - isofix avtosedež skupine 0,1,2 Avtosedež Brevi  Isofix Tazio TT se uvršča v skupino 0-1-2, ki je primerna za otroke od 0 do 25 kg. Odlikuje ga udobje in perfekcija. Zagotavlja najboljšo za&scaron..

199,90 €

Brevi​

Ograja za posteljo 150 cm

Ograja za posteljo Brevi 150 cm Ograja za posteljo dolžine 150 cm, kateri ima 2 traka, ki se pritrdita na ogrodje postelje. Primeren je za vse postelje, saj za dostop do postelje ga enostavno obrnite za 180 stopinj. Dimenzije 39 x 158,5 x ..

43,90 €

Brevi​

Podaljšek za varovalno ograjo Securella 30 cm

​Podaljšek za varovalno ograjo Brevi Securella 30 cM Podaljšek za varovalno ograjo Brevi Securella. Dolžine 30 cm    ..

19,90 €

Brevi​

Stajica z igralno podlogo SOFT & PLAY GIRAMONDO

Stajica z igralno podlogo SOFT & PLAY GIRAMONDO Brevi Novo stajico iz serije Soft & play z motivom pokrajine uči otroka in mu nudi obilo zabave. Mreža stajice otroku omogoča pogled navzvenPrimerna je za obdobje od takrat, ko vaš otrok..

144,50 €

Brevi​

Hojica 3v1 GIOCAGIRO

Hojica 3v1 GIOCAGIRO Brevi Hojica Giocagiro 3v1 ponuja tri možne načine uporabe in sicer kot: Igralni center, hojica, gugalnik. Hojica vzpodbuja razvoj senzoričnih in motoričnih sposobnosti otroka, saj je op..

107,90 €

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)