Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Športni voziček B.LIGHT Brevi
  Brevi B.Light Izredno lahek športni voziček z ALU ogrodjem bo vaš nepogrešljivi popotnik na vsakem potovanju. B.Light tehta samo 4,8 kg in je skladen z EU varnostnimi standardi EN 1888. B.Light je opremljen s 4 dvojnimi kolesi. Prednja kolesa so vrtljiva 360º in imajo..
  74,90 €
  Brez DDV: 61,39 €
 • Termometer za kopanje Brevi
  Digitalni termometer za kopanje Brevi Vodotesen termometer za merjenje temparature vode ob kopanju oroka v obliki zvezde. ..
  19,00 €
  Brez DDV: 15,57 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Brevi Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  9,49 €
  Brez DDV: 7,78 €
 • Hojica Brevi 3v1 GIOCAGIRO roza Hojica Giocagiro 3v1 ponuja tri možne načine uporabe in sicer kot: Igralni center, hojica, gugalnik. Hojica vzpodbuja razvoj senzoričnih in motoričnih sposobnosti otroka, saj je opremljena z igračkami ter zvočnimi in svetlobnimi efekti. Sedež se vr..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Hojica Brevi SKYLAB col 238 Hojica Brevi Skylab spremlja vašega otroka v prvih trenutkih neodvisnosti. Skylab nudi varno vožnjo in prostor kjer bo otrok preživel prijetne trenutke od 6 meseca dalje. Homologirana skladna z EU normativi EN1273. Multifunkcijski igralni center. Sprednja vrtljiva k..
  64,90 €
  Brez DDV: 53,20 €
 • Hojica Brevi SKYLAB col 242 Hojica Brevi Skylab spremlja vašega otroka v prvih trenutkih neodvisnosti. Skylab nudi varno vožnjo in prostor kjer bo otrok preživel prijetne trenutke od 6 meseca dalje. Homologirana skladna z EU normativi EN1273. Multifunkcijski igralni center. Sprednja vrtljiva k..
  64,90 €
  Brez DDV: 53,20 €
 • Gugalnik Brevi Brilly
  Gugalnik Brevi Brilly Nov gugalnik s sledečimi karateristikami - 7 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 5 različnih hitrosti gibanja, - nastavitvijo dolžine gibanja na 15-30-45 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 9 kg otrokove teže, - naslon nastavlji..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Gugalnik Brevi Brilly Love Natural
  Gugalnik Brevi Brilly Love Natural Nov gugalnik s sledečimi karateristikami - 7 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 5 različnih hitrosti gibanja, - nastavitvijo dolžine gibanja na 15-30-45 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 9 kg otrokove teže, ..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €
 • Samodejni gugalnik Brevi MIOU Multicolor
  Samodejni gugalnik Brevi MIOU Multicolor Nov gugalnik z daljinskim upravljavcem, ki omogoča nastavitev: - 9 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 6 različnih hitrosti gibanja, - nastavitev dolžine gibanja na 10-20-30 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 11 kg otrokove teže,..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • ​​Ležalnik in zibelka Brevi DADOU col 501 Ležalnik Brevi se enostavno spremeni iz sedečega položaja v vodoraven položaj primeren za spanje. Zaradi baze ležalnika, ki je naravnan v višjem položaju kot večina ležalnikom omogoča bolj pristen in direkten stik med otrokom in starši. Prav tako je kor..
  149,90 €
  Brez DDV: 122,87 €
 • ​​Ležalnik in zibelka Brevi DADOU col 528 Ležalnik Brevi se enostavno spremeni iz sedečega položaja v vodoraven položaj primeren za spanje. Zaradi baze ležalnika, ki je naravnan v višjem položaju kot večina ležalnikom omogoča bolj pristen in direkten stik med otrokom in starši. Prav tako je kor..
  149,90 €
  Brez DDV: 122,87 €
 • ​​Ležalnik in zibelka Brevi DADOU col 543 Ležalnik Brevi se enostavno spremeni iz sedečega položaja v vodoraven položaj primeren za spanje. Zaradi baze ležalnika, ki je naravnan v višjem položaju kot večina ležalnikom omogoča bolj pristen in direkten stik med otrokom in starši. Prav tako je kor..
  149,90 €
  Brez DDV: 122,87 €
 • Stajica z igralno podlogo SOFT & PLAY GREEN FARM Brevi
  Brevi SOFT & PLAY GREEN FARM Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Stajica ima standardno priloženo igralno podlogo, ki otroka ..
  124,90 €
  Brez DDV: 102,38 €
 • Stajica z igralno podlogo SOFT & PLAY GIRAMONDO Brevi
  Stajica z igralno podlogo SOFT & PLAY GIRAMONDO Brevi Novo stajico iz serije Soft & play z motivom pokrajine uči otroka in mu nudi obilo zabave. Mreža stajice otroku omogoča pogled navzven Primerna je za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Oprem..
  149,90 €
  Brez DDV: 122,87 €
 • Stajica z igralno podlogo SOFT & PLAY MONDOCIRCO Brevi
  Brevi SOFT AND PLAY MONDOCIRCO  Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Stajica ima standardno priloženo igralno podlogo, ki otroka s..
  147,90 €
  Brez DDV: 121,23 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  9,49 €
  Brez DDV: 7,78 €
 • Avtosedež Brevi CX Isofix col 398
  Avtosedež Brevi CX Isofix col 398 Nov model v skupini avtosedežev Brevi Avtosedež skupine 1 Primeren za uporabo od 9 mesecev do 4 let oz do 18 kg otrokove teže Avtosedež je pritrjen na školjko ki nudi otroku dvojno zaščito v primeru bočnih trkov. Sistem DSIP ( Double Side Impact Protection ) ..
  234,90 €
  Brez DDV: 192,54 €
 • Ležalnik BABY ROCKER SOFT TOYS Brevi
  Brevi BABY ROCKER SOFT TOYS Ležalnik na jeklenem ogrodju je zasnovan tako, da da se dojenček relaksira kakor je tudi primeren za hranjenje dokler otrok še ne sedi samostojno. Cenili boste udobje in praktičnost ležalnika z dvignjenim ležiščem ter veliko varnost dojenčka v njemu. ..
  69,90 €
  Brez DDV: 57,30 €