Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Športni voziček B.LIGHT Brevi
  Brevi B.Light Izredno lahek športni voziček z ALU ogrodjem bo vaš nepogrešljivi popotnik na vsakem potovanju. B.Light tehta samo 4,8 kg in je skladen z EU varnostnimi standardi EN 1888. B.Light je opremljen s 4 dvojnimi kolesi. Prednja kolesa so vrtljiva 360º in imajo..
  74,90 €
  Brez DDV: 61,39 €
 • Termometer za kopanje Brevi
  Digitalni termometer za kopanje Brevi Vodotesen termometer za merjenje temparature vode ob kopanju oroka v obliki zvezde. ..
  19,00 €
  Brez DDV: 15,57 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Brevi Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  9,49 €
  Brez DDV: 7,78 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  9,49 €
  Brez DDV: 7,78 €
 • Avtosedež Brevi CX Isofix col 398
  Avtosedež Brevi CX Isofix col 398 Nov model v skupini avtosedežev Brevi Avtosedež skupine 1 Primeren za uporabo od 9 mesecev do 4 let oz do 18 kg otrokove teže Avtosedež je pritrjen na školjko ki nudi otroku dvojno zaščito v primeru bočnih trkov. Sistem DSIP ( Double Side Impact Protection ) ..
  234,90 €
  Brez DDV: 192,54 €
 • Stajica z igralno podlogo SOFT AND PLAY GREEN FARM Brevi
  Brevi SOFT AND PLAY GREEN FARM Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Stajica ima standardno priloženo igralno podlogo, ki otroka stimuli..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • Ležalnik BABY ROCKER SOFT TOYS Brevi
  Brevi BABY ROCKER SOFT TOYS Ležalnik na jeklenem ogrodju je zasnovan tako, da da se dojenček relaksira kakor je tudi primeren za hranjenje dokler otrok še ne sedi samostojno. Cenili boste udobje in praktičnost ležalnika z dvignjenim ležiščem ter veliko varnost dojenčka v njemu. ..
  69,90 €
  Brez DDV: 57,30 €
 • Stojalo Brevi Stand up
  Hauck Brevi Stand up Praktično stojalo se lahko uporablja kot osnova-podstavek za avtosedeže Smart Silverline ter košare iz serij vozičkov Millestrade. Ovo in Simplo. S stojalom imate otroka v višini ki vam bo bistveno bolj udobna.   ..
  37,99 €
  Brez DDV: 31,14 €
 • Avtosedež AXO Brevi v barvi Beige
  Avtosedež AXO Brevi v barvi Beige AXO s hidravličnim sistemom zmanjša silo med čelnim trčenjem, ki deluje na vašega otroka med trkom tudi do -18 G (manj od 55 G določenih s strani ECE predpisov). Avtosedež je na testiranjih dosegel odlične rezultate.  Poleg osnovne funkcije, varnosti otroka..
  274,90 €
  Brez DDV: 225,33 €
 • Avtosedež AXO Brevi v črni barvi
  Avtosedež AXO Brevi v črni barvi AXO s hidravličnim sistemom zmanjša silo med čelnim trčenjem, ki deluje na vašega otroka med trkom tudi do -18 G (manj od 55 G določenih s strani ECE predpisov). Avtosedež je na testiranjih dosegel odlične rezultate.  Poleg osnovne funkcije, varnosti otroka,..
  274,90 €
  Brez DDV: 225,33 €
 • Avtosedež AXO Brevi v rdeči barvi
  Avtosedež AXO Brevi v rdeči barvi AXO s hidravličnim sistemom zmanjša silo med čelnim trčenjem, ki deluje na vašega otroka med trkom tudi do -18 G (manj od 55 G določenih s strani ECE predpisov). Avtosedež je na testiranjih dosegel odlične rezultate.  Poleg osnovne funkcije, varnosti o..
  274,90 €
  Brez DDV: 225,33 €
 • Avtosedež AXO Brevi v zeleni barvi
  Avtosedež AXO Brevi v zeleni barvi AXO s hidravličnim sistemom zmanjša silo med čelnim trčenjem, ki deluje na vašega otroka med trkom tudi do -18 G (manj od 55 G določenih s strani ECE predpisov). Avtosedež je na testiranjih dosegel odlične rezultate.  Poleg osnovne funkcije, varnosti ..
  274,90 €
  Brez DDV: 225,33 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Brevi B.FUN Ciliegia
  Ležalnik in stolček za hranjenje Brevi  B.FUN Ciliegia B.Fun je gugalnik za dojenčke in multifunkcijski stolček za hranjenje, ki s svojimi okroglimi robovi in oblazinjenjem poskrbijo za udobje vašemu malčku. Prečko z igrali je mogoče poljubno nastavljati, kakor je tudi mogoče odstrani..
  179,90 €
  Brez DDV: 147,46 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Brevi Mehka in učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat in predalov tako v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža z obojestransko samolepljivimi nalepkami. V ceni oz. v kompletu sta dve (2) zaščiti. ..
  9,49 €
  Brez DDV: 7,78 €
 • Stajica Brevi ROYAL Bianconiglio
  Stajica Brevi ROYAL Bianconiglio Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je oblazi..
  55,90 €
  Brez DDV: 45,82 €
 • Sterilizator VIVALAPAPPA Brevi
  Brevi Sterilizator VIVALAPAPPA Bodite brez skrbi preden otroku dajete jesti ali njegovo najljubšo igračo. Uporabite sterilizator, ki v nekaj minutah razkuži stekleničke, dude, pribor ali pa najljubšo igračo. Za sterilizacijo naprava uporablja paro brez škodljivih kemikalij. ..
  66,90 €
  Brez DDV: 54,84 €
 • Vzmetnica za prenosno posteljico BABY Brevi
  Vzmetnica za prenosno posteljico BABY Brevi Vzmetnica debeline 4 cm s katero lahko še dodatno povečate udobje vašemu otroku. Prevleka je iz 100 % bombaža. Vključno s torbo za shranjevanje. Dimenzij 121 x 66 cm. ..
  34,90 €
  Brez DDV: 28,61 €
 • Podstavek za avtosedež Brevi
  Brevi BASE AUTO Podstavek za avtosedež Brevi Smart Silverline Skladen z EU normativi ECE R44/04 Montaža z varnostnim pasom Možna montaža tako na sprednjem kot zadnjem sedežu, vedno v obratni smeri vožnje ..
  42,90 €
  Brez DDV: 35,16 €