Chicco

Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Chicco Trio LOVE UP nov modularni sistem blagovne znamke Chicco je popolna rešitev za prevoz vašega otroka od 0 do 3 let. Vsi elementi so zasnovani za zagotavljanje udobja za vašega otroka.Podvozje meri samo 50 cm , vendar otrok ni nikjer prikrajšan za udobje. Otroški modularni voziček Chic..
  649,90 € 699,90 €
  Brez DDV: 532,70 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Oxford
  Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Oxford Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Strehica Prevleka za noge k..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Beige
  Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Beige Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Strehica Prevleka za noge ki..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Stone
  Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Stone Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Strehica Prevleka za noge ki..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Red
  Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Red Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Strehica Prevleka za noge ki s..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Avio
  Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Avio Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Strehica Prevleka za noge ki ..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Iconic Blue
  Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Iconic Blue Chicco STYELOGO je eleganten modularni voziček s podvozjem širine 50cm. Sam voziček je v primerjavi z primerljivi vozički zelo lahek. Ima enosmiren sistem zaklepanja na knjigo in gladko vožnjo zahvaljujoč ležajem v kolesih. Voziček je name..
  739,90 €
  Brez DDV: 606,48 €
 • Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Cool Grey
  Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Cool Grey Chicco STYELOGO je eleganten modularni voziček s podvozjem širine 50cm. Sam voziček je v primerjavi z primerljivi vozički zelo lahek. Ima enosmiren sistem zaklepanja na knjigo in gladko vožnjo zahvaljujoč ležajem v kolesih. Voziček je namenjen di..
  739,90 €
  Brez DDV: 606,48 €
 • Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Beige
  Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Beige Chicco STYELOGO je eleganten modularni voziček s podvozjem širine 50cm. Sam voziček je v primerjavi z primerljivi vozički zelo lahek. Ima enosmiren sistem zaklepanja na knjigo in gladko vožnjo zahvaljujoč ležajem v kolesih. Voziček je namenjen dinami..
  739,90 €
  Brez DDV: 606,48 €
 • Modularni voziček Chicco Trio ACTIV 3 Iron
  Modularni voziček Chicco Trio ACTIV 3  Iron Trio Chicco Activ 3 je modularni voziček na 3 kolesa primeren še posebej za dinamične starše, ki ljubijo naravo in preživljanje prostega časa v naravi. Deluje športno, izredno lahko je vodljiv skozi mestni vrvež in primeren za vsak teren. Deja..
  624,90 €
  Brez DDV: 512,21 €
 • Otroški voziček Chicco LITE WAY 3 Denim Special Edition Otroški voziček Chicco Liteway je enostaven voziček tako z estetskega vidika kot z vidika uporabe.  Homologiran je za uporabo od rojstva dalje do 22 kg otrokove teže. V prid vozičku je zagotovo teža le 7,1 kg, prevleka za noge..
  157,90 € 184,90 €
  Brez DDV: 129,43 €
 • Otroški voziček Chicco LITE WAY 3 Legend Special Edition Otroški voziček Chicco Liteway je enostaven voziček tako z estetskega vidika kot z vidika uporabe.  Homologiran je za uporabo od rojstva dalje do 22 kg otrokove teže. V prid vozičku je zagotovo teža le 7,1 kg, prevleka za noge, ki..
  157,90 € 184,90 €
  Brez DDV: 129,43 €
 • Otroški voziček Chicco ECHO Scarlet
  Otroški voziček Chicco  ECHO Scarlet ECHO je ultra lahek in kompakten voziček, ki združuje udobje za otroka in funkcionalnost za starše. Je izredno praktičen in uporaben za vsako priložnost.  - Atraktivne barvne kombinacije, - v barvno kombinacijo je obarvano tudi ogrodje, - nastavl..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • Otroški voziček Chicco ECHO Stone
  Otroški voziček Chicco  ECHO Stone ECHO je ultra lahek in kompakten voziček, ki združuje udobje za otroka in funkcionalnost za starše. Je izredno praktičen in uporaben za vsako priložnost.  - Atraktivne barvne kombinacije, - v barvno kombinacijo je obarvano tudi ogrodje, - nastavlji..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • Otroški voziček Chicco ECHO Mr.Blue
  Otroški voziček Chicco  ECHO Mr.Blue ECHO je ultra lahek in kompakten voziček, ki združuje udobje za otroka in funkcionalnost za starše. Je izredno praktičen in uporaben za vsako priložnost.  - Atraktivne barvne kombinacije, - v barvno kombinacijo je obarvano tudi ogrodje, - nastavl..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Special Edition Pure Black
  Voziček Chicco MIINIMO 2 Special Edition Pure Black Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost p..
  244,90 €
  Brez DDV: 200,74 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Special Edition Spectrum
  Voziček Chicco MIINIMO 2 Special Edition Spectrum Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost pri..
  244,90 €
  Brez DDV: 200,74 €
 • Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Dusty Green
  Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Dusty Green Bubble Nest je inovativna in praktična kad katera se lahko uporablja od rojstva dalje. Bubble Nest s stojalom je tudi prva ki jo je mogoče uporabljati v tuš kabini (uporabna je v vseh tuša kabinah dimenzij vsaj  70 x 55 cm )  Zaradi svoj..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €