Chicco

Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Chicco Trio LOVE UP nov modularni sistem blagovne znamke Chicco je popolna rešitev za prevoz vašega otroka od 0 do 3 let. Vsi elementi so zasnovani za zagotavljanje udobja za vašega otroka.Podvozje meri samo 50 cm , vendar otrok ni nikjer prikrajšan za udobje. Otroški modularni voziček Chic..
  649,90 € 699,90 €
  Brez DDV: 532,70 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Oxford Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Torba s previjalno podlogo ..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Beige Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Torba s previjalno podlogo S..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Stone Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Torba s previjalno podlogo S..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Red Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Torba s previjalno podlogo Str..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio BEST FRIEND COMFORT Avio Enostaven in intuitiven voziček Chicco Best Friend Comfort je najbojši zaveznik za starše ki iščejo pametno rešitev za svojega otroka. V kompletu vozička dobite: Športni voziček Košaro Avtosedež skupine 0+ Torba s previjalno podlogo St..
  544,90 €
  Brez DDV: 446,64 €
 • Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Iconic Blue Chicco STYELOGO je eleganten modularni voziček s podvozjem širine 50cm. Sam voziček je v primerjavi z primerljivi vozički zelo lahek. Ima enosmiren sistem zaklepanja na knjigo in gladko vožnjo zahvaljujoč ležajem v kolesih. Voziček je name..
  739,90 €
  Brez DDV: 606,48 €
 • Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Cool Grey Chicco STYELOGO je eleganten modularni voziček s podvozjem širine 50cm. Sam voziček je v primerjavi z primerljivi vozički zelo lahek. Ima enosmiren sistem zaklepanja na knjigo in gladko vožnjo zahvaljujoč ležajem v kolesih. Voziček je namenjen di..
  739,90 €
  Brez DDV: 606,48 €
 • Voziček Chicco Trio STYLEGO UP CROSSOVER Beige Chicco STYELOGO je eleganten modularni voziček s podvozjem širine 50cm. Sam voziček je v primerjavi z primerljivi vozički zelo lahek. Ima enosmiren sistem zaklepanja na knjigo in gladko vožnjo zahvaljujoč ležajem v kolesih. Voziček je namenjen dinami..
  739,90 €
  Brez DDV: 606,48 €
 • Modularni voziček Chicco Trio ACTIV 3  Iron Trio Chicco Activ 3 je modularni voziček na 3 kolesa primeren še posebej za dinamične starše, ki ljubijo naravo in preživljanje prostega časa v naravi. Deluje športno, izredno lahko je vodljiv skozi mestni vrvež in primeren za vsak teren. Deja..
  624,90 €
  Brez DDV: 512,21 €
 • Otroški voziček Chicco LITE WAY 3 Denim Special Edition Otroški voziček Chicco Liteway je enostaven voziček tako z estetskega vidika kot z vidika uporabe.  Homologiran je za uporabo od rojstva dalje do 22 kg otrokove teže. V prid vozičku je zagotovo teža le 7,1 kg, prevleka za noge..
  157,90 € 184,90 €
  Brez DDV: 129,43 €
 • Otroški voziček Chicco LITE WAY 3 Legend Special Edition Otroški voziček Chicco Liteway je enostaven voziček tako z estetskega vidika kot z vidika uporabe.  Homologiran je za uporabo od rojstva dalje do 22 kg otrokove teže. V prid vozičku je zagotovo teža le 7,1 kg, prevleka za noge, ki..
  157,90 € 184,90 €
  Brez DDV: 129,43 €
 • Otroški voziček Chicco  ECHO Scarlet ECHO je ultra lahek in kompakten voziček, ki združuje udobje za otroka in funkcionalnost za starše. Je izredno praktičen in uporaben za vsako priložnost.  - Atraktivne barvne kombinacije, - v barvno kombinacijo je obarvano tudi ogrodje, - nastavl..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • Otroški voziček Chicco  ECHO Stone ECHO je ultra lahek in kompakten voziček, ki združuje udobje za otroka in funkcionalnost za starše. Je izredno praktičen in uporaben za vsako priložnost.  - Atraktivne barvne kombinacije, - v barvno kombinacijo je obarvano tudi ogrodje, - nastavlji..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • Otroški voziček Chicco  ECHO Mr.Blue ECHO je ultra lahek in kompakten voziček, ki združuje udobje za otroka in funkcionalnost za starše. Je izredno praktičen in uporaben za vsako priložnost.  - Atraktivne barvne kombinacije, - v barvno kombinacijo je obarvano tudi ogrodje, - nastavl..
  119,90 €
  Brez DDV: 98,28 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Special Edition Pure Black Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost p..
  244,90 €
  Brez DDV: 200,74 €
 • Voziček Chicco MIINIMO 2 Special Edition Spectrum Kompakten ko je zložen, komforten v uporabi! Chicco Miinimo 2 je popoln zaveznik za vsa potovanja z otrokom od rojstva dalje, zapira se z eno roko in zložen stoji samostojno. V novejši različici je dodano v ceni sprednje varovalo in možnost pri..
  244,90 €
  Brez DDV: 200,74 €
 • Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Dusty Green Bubble Nest je inovativna in praktična kad katera se lahko uporablja od rojstva dalje. Bubble Nest s stojalom je tudi prva ki jo je mogoče uporabljati v tuš kabini (uporabna je v vseh tuša kabinah dimenzij vsaj  70 x 55 cm )  Zaradi svoj..
  99,90 €
  Brez DDV: 81,89 €