Kategorije

Mattel

Dreamhouse BARBIE - sanjska hiša
Dreamhouse BARBIE - sanjska hiša
10% Ni na zalogi
Mattel

Dreamhouse BARBIE - sanjska hiša

Dreamhouse BARBIE - sanjska hiša Ko domišljija stopi v sanjsko hišo Barbie, se ta fantastična igra spremeni v pravljico visoko 90 cm, široko več kot 120 cm. Figura Barbie ni vključena v ceno.Dreamhouse Barbi je polna presenečenj, saj ima3 nastropja8 sob, vključno z graražotoboganbazendvigalo, ki re..

309,00€ 344,00€

Mattel

Hiša Barbi + punčka Barbi

Hiša Barbi +punčka Barbi Hiša Barbi z notranjim in zunanjim delom. V notranjosti se nahaja soba, kuhinja z koritom in kuhalno ploščo, zložljiv otok s stoli in postelja.Zunanji del tvori bazen. Priložena punčka Barbi. Primeren za otroke od 3 leta starosti.  ..

59,90€

Mattel

Barbi - hiša Malibu

Barbi - hiša Malibu Nova Malibu hiša za Barbi. Hiša se nahaja na 2 nadstropjih in ima veliko igralnega prostora. V prvem nadstropju se nahaja dnevna soba ki se enostavno spremeni v hišni kino. Poleg je kuhinja s šankom, hladilnikom in pečico ki se resnično odpira.V drugem nadstropju se nahajajo spa..

154,90€

Hot Wheels Mega Garage
Hot Wheels Mega Garage
Ni na zalogi
Mattel

Hot Wheels Mega Garage

Hot Wheels MEga Garage  Garaga Hot Wheels ima 35 pokritih parkirišč, dvigalo in pravo dirkališče za 2 avta s skokom. Priložen 1 avto Dimenzije embalaže 14 x 60 x 38h cm          ..

79,90€

Mattel

Hot Wheels Ultimate Garage

Hot Wheels Ultimate Garage  Garaga Hot Wheels ima 90 pokritih parkirišč, dvigalo in pravo dirkališče s skokom. Priloženi 2 vozili.  Deluje na baterije, niso priložene. Dimenzije cca 100 x 100 cm          ..

149,90€

Barbi Scooter Ni na zalogi
Mattel

Barbi Scooter

Barbi Scooter Barbi Scooter  v roza barvi. Priložena košara za prevoz štirinožnega prijatelja, ki je priložen. Lutka Barbi ni priložena. Primeren za otroke od 3 leta starosti.  ..

29,90€

Barbi reševalno vozilo
Barbi reševalno vozilo
Ni na zalogi
Mattel

Barbi reševalno vozilo

Barbi reševalno vozilo Barbie prihiti na pomoč v svojem novem reševalnem vozilu. Pritisni gumb in oglasijo se sirene ter prižgejo luči Z le enim pritiskom na gumb spremeniš reševalno vozilo v ambulanto z vsemi pripomočki, ki jih zdravnica Barbie potrebuje. Ne manjkajo niti naprave kot so rentgen in..

94,90€

Mattel

Prenosna hiša Barbi + lutka Barbi

Prenosna hiša Barbi + lutka Barbi Prenosna hiša Barbi je dvonastropna moderna hiša. V hiši sen nahaja kuhinja, dnevna soba in ali jedilnica, kopalnica in stopnišče ki vodi v spalnico, ki se lahko spremeni v masažno kad. Priložena lutka Barbi. Primeren za otroke od 3 leta starosti.  ..

74,90€

Avto Barbi Cabrio + lutka Barbi
Avto Barbi Cabrio + lutka Barbi
Ni na zalogi
Mattel

Avto Barbi Cabrio + lutka Barbi

Avto Barbi Cabrio + lutka Barbi Avtomobil ima vrtljiva kolesa , odprto streho, srebrna ogledala in sedeže za 2 lutki. Priložena lutka Barbi. Primeren za otroke od 3 leta starosti.  ..

44,90€

Mattel

Barbie Dream Camper

Barbie Dream Camper Barbie Dream Camper je več kot camper. Od potovalnega vozila se spremeni v igralne prostore s posteljami Primerno za otroke od 3+. Figure niso priložene. Camper se lahko odprte in nastane velika igralna površina. Odprta stran se spremeni v bazen s toboganom. Ogromno dodatkov ..

114,90€

Mattel

Skodelica Frozen Olaf

Skodelica Frozen Olaf Keramična skodelica z motivom iz Disneyjeve risanke Frozen Olaf  ..

4,90€

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)