Kategorije
Nahrbtnik Target VIPER URBAN 17514

Nahrbtnik Target VIPER URBAN 17514

ProizvajalecTarget
Šifra: 3838622175144
Na zalogi (kos) : 99
  • 30,50€

    35,98€   (- 15%)

Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: šolska torba, šolske torbe, šolski nahrbtniki

Target Viper Urban

Nahrbtnik Target Viper Urban 17514 je zasnovan za uporabo v urbanem okolju. Minimalističen in lahek. Idealen za potepanja in aktivno preživljanje prostega časa. Estetika, uporabnost in vzdržljivost so sposojeni od nagrajenega nahrbtnika Viper XT-01.2. V njem lahko varno prenašate prenosnik velikosti do 15''.

Viper Urban bo zaradi svojega fascinantnega izgleda težko ostal neopažen.

Nahrbtnik Target Viper Urban odlikuje ergonomska oblika, velik prostor za shranjevanje, hitro dosegljiv predelek ter izredno kvalitetna izdelava.

Šolska torba
Vrsta Nahrbtnik
Namenjena Dečku
Primerna za višje razrede
Motiv Target
Anatomsko hrbtišče Da
Žep za plastenko vode Da
Predelek za prenosnik Da, do __________ "
Prevleka za dež Ne
Pasovi za namestitev Board
Kolekcija 2015

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha