Menu
Košarica

Nočne plenice DryNites

Nočne plenice DryNites
Nočne plenice DryNites
  • Dobavljivost: 6-12 delovnih dni
  • Šifra: X60WHL1D
Prodanih: 2
Ogledov: 641
9,90 €
Brez DDV: 8,11 €
Cena v nagradnih točkah: 203

Razpoložljive možnosti

Nočne plenice DryNites

Močenje postelje je pogost pojav, saj skoraj 10% otrok, starih od 4 – 15 let še moči posteljo. Čeprav bo večina otrok ostala naenkrat suha sama od sebe, je ta čas nepredvidljiv.

Nočne plenice/spodnjice DryNites pomagajo pri teh otrocih, ki imajo probleme z močenjem postelje. Zagotavljajo zaščito čez celo noč. Diskretna oblika, ki  je podobna spodnjicam pa omogoča, da se otroci počutijo udobno.

Elastični pas omogoča prileganje telesu

Primerne tako za deklice in dečke ( različni motivi )

Primerne za otroke vse do 15 let oz vse tja do 57 kg otrokove teže

Razpoložljive velikosti

  • velikost S, od otroke od 3 do 5 let, oziroma 16-23 kg
  • velikost M, za otroke od 4 do 7 let, oziroma 17-30 kg
  • velikost L, za otroke od 8 do 15 let, oziroma 27-57 kg

 

Pripomoček za previjanje
TipPlenice

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.