Kategorije
Nočne plenice DryNites

Nočne plenice DryNites

Šifra: X60WHL1D
Na zalogi (kos) : 1
  • 9,90€

Razpoložljive možnosti


Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Nočne plenice DryNites

Močenje postelje je pogost pojav, saj skoraj 10% otrok, starih od 4 – 15 let še moči posteljo. Čeprav bo večina otrok ostala naenkrat suha sama od sebe, je ta čas nepredvidljiv.

Nočne plenice/spodnjice DryNites pomagajo pri teh otrocih, ki imajo probleme z močenjem postelje. Zagotavljajo zaščito čez celo noč. Diskretna oblika, ki  je podobna spodnjicam pa omogoča, da se otroci počutijo udobno.

Elastični pas omogoča prileganje telesu

Primerne tako za deklice in dečke ( različni motivi )

Primerne za otroke vse do 15 let oz vse tja do 57 kg otrokove teže

Razpoložljive velikosti

  • velikost S, od otroke od 3 do 5 let, oziroma 16-23 kg
  • velikost M, za otroke od 4 do 7 let, oziroma 17-30 kg
  • velikost L, za otroke od 8 do 15 let, oziroma 27-57 kg

 

Pripomoček za previjanje
Tip Plenice

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha