Kategorije

Ok Baby

Ok Baby​

Ščitnik za umivanje las HIPPO turkizna

Ščitnik za umivanje las OK Baby HIPPO turkizna   Mehka gumijasta kapica s polipropilenskim vizirjem, ki je enostavna za nošenje ščiti oči in ušesa pred milom in preprečuje vdor vode Velikost 45-52 cm  ..

9,29 €

Ščitnik za umivanje las HIPPO roza Ni na zalogi
Ok Baby​

Ščitnik za umivanje las HIPPO roza

Ščitnik za umivanje las OK Baby HIPPO roza   Mehka gumijasta kapica s polipropilenskim vizirjem, ki je enostavna za nošenje ščiti oči in ušesa pred milom in preprečuje vdor vodeVelikost 45-52 cm  ..

9,29 €

Nastavek za WC PINGVIN SOFT grey Ni na zalogi
Ok Baby​

Nastavek za WC PINGVIN SOFT grey

Nastavek za WC OK BABY PINGVIN SOFT Grey   Pingvin Soft je nastavek za WC, ki ima udoben in oblazinjen mehek sedež, ki se lahko odstrani za lažje čiščenje. Opremljen je z dvema ročajema, na katera se lahko otrok podpre. Na spodnji stran..

18,59 €

Banjica za dojenčke LAGUNA Green Ni na zalogi
Ok Baby​

Banjica za dojenčke LAGUNA Green

Banjica za dojenčke Ok baby LAGUNA Green Široka in prostorna OK Baby kad Laguna je primerna za otroke od rojstva do starosti 8 mesecev. Kopel je opremljena s termometrom, ki omogoča pripravo primerno temperaturo vode (mikro vdelane tekočimi k..

22,31 €

Banjica za dojenčke LAGUNA Blue Ni na zalogi
Ok Baby​

Banjica za dojenčke LAGUNA Blue

Banjica za dojenčke Ok baby LAGUNA Blue Široka in prostorna OK Baby kad Laguna je primerna za otroke od rojstva do starosti 8 mesecev. Kopel je opremljena s termometrom, ki omogoča pripravo primerno temperaturo vode (mikro vdelane tekočimi kr..

22,31 €

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)