Pali

Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Košek - zibelka Pali Smart Maison Bebe
  Košek - zibelka Pali Smart Maison Bebe Zibelke Pali Smart Maison Bebe je pletena iz vrbe, ima 4 kolesa ki so opremljena z zavoro in vzmetnico ki omogoča prezračevanje.Zgornji del košare je oblečen v 100% bombaž, polnilo pa je mehki poliester ki je pralena na 30 stopinj brez centrifuge. Poleg obl..
  286,45 €
  Brez DDV: 234,80 €
 • Košek - zibelka Pali Sweeties Bianco s tančico Košek Pali Sweeties Bianco je pletena iz vrbe, ima 4 kolesa ki so opremljena z zavoro in vzmetnico ki omogoča prezračevanje.Zgornji del košare je oblečen v 100% bombaž, polnilo pa je mehki poliester ki je pralena na 30 stopinj brez centrifuge. ..
  202,50 € 263,00 €
  Brez DDV: 165,98 €
 • Košek - zibelka Pali Sweeties Crema s tančico Košek Pali Sweeties Crema je pletena iz vrbe, ima 4 kolesa ki so opremljena z zavoro in vzmetnico ki omogoča prezračevanje.Zgornji del košare je oblečen v 100% bombaž, polnilo pa je mehki poliester ki je pralena na 30 stopinj brez centrifuge. Po..
  202,50 € 263,00 €
  Brez DDV: 165,98 €
 • Lesena posteljica Pali LITTLE BABY  Kvalitetna posteljica Pali Little Baby je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Lepoto posteljice poudarijo tudi izredno lepo izdelani dodatki, predvsem velik medvedek s srčkom. Posteljica ustreza vsem EU varnostnim zahtevam. Posteljica Little  Baby..
  374,90 €
  Brez DDV: 307,30 €
 • Pali ZOE - lesena postelja v beige barvi
  Lesena postelja Pali ZOE v beige barvi Elegantna rafinirana lesena otroška postelja s predalom iz bukovega lesa. Osrednji centralni del je dekoriran z medvedkom. Kot vse otroške postelje blagovne znamke Pali tudi tale postelja je zasnovana kar se da praktično za starša. Le..
  554,90 €
  Brez DDV: 454,84 €
 • Pali ZOE v modri barvi - lesena postelja
  Lesena postelja Pali ZOE v modri barvi Elegantna rafinirana lesena otroška postelja s predalom iz bukovega lesa. Osrednji centralni del je dekoriran z medvedkom. Kot vse otroške postelje blagovne znamke Pali tudi tale postelja je zasnovana kar se da praktično za starša. Le..
  554,90 €
  Brez DDV: 454,84 €
 • Pali ZOE - lesena posteljav roza barvi
  Lesena postelja Pali ZOE v roza barvi Elegantna rafinirana lesena otroška postelja s predalom iz bukovega lesa. Osrednji centralni del je dekoriran z medvedkom. Kot vse otroške postelje blagovne znamke Pali tudi tale postelja je zasnovana kar se da praktično za starša. Lež..
  554,90 €
  Brez DDV: 454,84 €
 • Ob-posteljna posteljica Pali MAYA Blue Ocean Čudovita posteljica za prve mesece po porodu. Otrok spi ob mamici in je tako bolj pomirjen. Mamica pa lahko brezskrbno spi na svoji postelji. Otrok je v posteljici Maya popolnoma varen. Maya bistveno poveča čustveno vez med mamico in otrokom. P..
  154,90 € 199,90 €
  Brez DDV: 126,97 €
 • Pali CELINE - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali CELINE - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane ..
  329,90 €
  Brez DDV: 270,41 €
 • Pali CELINE BABY - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali CELINE BABY - previjalna miza z banjico Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne znamke Pali s tremi predali ter banjico za kopanje otroka do 12 mesecev starosti. Kasneje pa lahko previjalno mizo uporabljate kot predalnik, saj se banjica ter previjalna blazina enostavno odstrani..
  259,90 €
  Brez DDV: 213,03 €
 • Pali ZOE beige - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali ZOE beige - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne zn..
  294,90 €
  Brez DDV: 241,72 €
 • Pali ZOE azzurra - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali ZOE azzurra - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne ..
  294,90 €
  Brez DDV: 241,72 €
 • Pali ZOE roza - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali ZOE roza - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne zna..
  294,90 €
  Brez DDV: 241,72 €
 • Pali GAIA Glossy white / Grey oak - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali Gaia - previjalna miza z banjico Glossy white / Grey oak Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna..
  249,90 €
  Brez DDV: 204,84 €
 • Pali GAIA Classic white / Tobacco oak - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali Gaia - previjalna miza z banjico Classic white / Tobacco oak Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previj..
  234,90 €
  Brez DDV: 192,54 €
 • Pali BONNIE - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali BONNIE - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne ..
  354,90 €
  Brez DDV: 290,90 €
 • Pali MEGGIE - previjalna mizica z banjico
  Pali MEGGIE - previjalna mizica z banjico Izredno kvalitetna in trpežna previjalna miziza pali Meggie vas bo navdušila z kvalitetno izdelavo, dovršenimi detajli, zelo lepimi dodatki ter predvsem z izredno kvaliteto materialov. Komoda je opremljena s tremi predali, ki so vsi ves č..
  249,90 €
  Brez DDV: 204,84 €
 • Pali BIRBA - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali BIRBA - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne z..
  224,90 €
  Brez DDV: 184,34 €