Kategorije

Pali

Set za zibelko Pali Ni na zalogi
Pali

Set za zibelko Pali

Set za zibelko PaliSet za zibelko s katerim spremenite posteljo Pali v zibelko.Narejen iz bukovega lesa in primeren za vse postelje Pali...

61,90 €

Brezplačna dostava
- 20 %
Otroška soba Pali LEO Tortora Ni na zalogi
Pali

Otroška soba Pali LEO Tortora

Otroška soba Pali LEO TortoraOtroško sobo Pali LEO Tortora sestavljalesena postelja LEO Tortoraprevijalna miza z banjico LEO Tortora3 delni set posteljnine LEO Tortoravzmetnica Pali Evolution..

487,90 € 609,00 €

Brezplačna dostava
- 20 %
Otroška soba Pali LEO Grey Ni na zalogi
Pali

Otroška soba Pali LEO Grey

Otroška soba Pali LEO GreyOtroško sobo Pali LEO Grey sestavljalesena postelja LEO Greyprevijalna miza z banjico LEO Grey3 delni set posteljnine LEO Greyvzmetnica Pali Evolution..

487,90 € 609,00 €

- 10 %
3 delni komplet posteljnine Pali LEO Tortora Ni na zalogi
Pali

3 delni komplet posteljnine Pali LEO Tortora

Komplet posteljnine LEO Tortora Komplet sestavljen iz 3 delov: prešite odeje s prevleko, dimenzije 75 x 125 cm prevleke za vzglavnik, dimenzije 40 x 60 cm mehke obrobe za posteljo, dimenzije 60+65+60 x 40h cm Material 100% bombaž, v..

99,90 € 111,00 €

- 10 %
3 delni komplet posteljnine Pali LEO Grey Ni na zalogi
Pali

3 delni komplet posteljnine Pali LEO Grey

Komplet posteljnine LEO Grey Komplet sestavljen iz 3 delov: prešite odeje s prevleko, dimenzije 75 x 125 cm prevleke za vzglavnik, dimenzije 40 x 60 cm mehke obrobe za posteljo, dimenzije 60+65+60 x 40h cm Material 100% bombaž, vtka..

99,90 € 111,00 €

- 7 %
Komoda Pali LEO Tortora - predalnik Ni na zalogi
Pali

Komoda Pali LEO Tortora - predalnik

Komoda Pali LEO Tortora - predalnik Komoda LEO Tortora Pali je namenjena sklopu linije LEOKomoda je sestavljena iz masivne lesene konstrukcije s 3 velikimi predali, vsak predal ima dva gumba okrogle oblike, vsak predal je okrašen z reliefnimi ok..

292,90 € 315,00 €

- 7 %
Komoda Pali LEO Grey - predalnik Ni na zalogi
Pali

Komoda Pali LEO Grey - predalnik

Komoda Pali LEO Grey - predalnik Komoda LEO Grey Pali je namenjena sklopu linije LEOKomoda je sestavljena iz masivne lesene konstrukcije s 3 velikimi predali, vsak predal ima dva gumba okrogle oblike, vsak predal je okrašen z reliefnimi okraski,..

292,90 € 315,00 €

- 10 %
Pali LEO Tortora - previjalna miza - komoda z banjico Ni na zalogi
Pali

Pali LEO Tortora - previjalna miza - komoda z banjico

Pali LEO Tortora - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Eleg..

211,90 € 235,00 €

- 10 %
Pali LEO grey - previjalna miza - komoda z banjico Ni na zalogi
Pali

Pali LEO grey - previjalna miza - komoda z banjico

Pali LEO grey - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegant..

211,90 € 235,00 €

- 13 %
Predalnik Pali LEO Tortora Ni na zalogi
Pali

Predalnik Pali LEO Tortora

Predalnik Pali LEO TortoraVisok predalnik Pali LEO Tortoraje primeren za otroške sobe z malo prostora. S 6 predali zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje. Na predalniku sta okraska linije LEO, ki sta kuža in muckaPredalnik iz bukovega lesaDimenzi..

352,00 € 405,00 €

- 13 %
Predalnik Pali LEO Grey Ni na zalogi
Pali

Predalnik Pali LEO Grey

Predalnik Pali LEO GreyVisok predalnik Pali LEO Grey je primeren za otroške sobe z malo prostora. S 6 predali zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje. Na predalniku sta okraska linije LEO, ki sta kuža in muckaPredalnik iz bukovega lesa je v beli b..

352,00 € 405,00 €

Brezplačna dostava
Omara Pali LEO Tortora Ni na zalogi
Pali

Omara Pali LEO Tortora

Omara Pali LEO Tortora Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali LEO Tortora. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zap..

472,00 €

Brezplačna dostava
Omara Pali LEO Grey Ni na zalogi
Pali

Omara Pali LEO Grey

Omara Pali LEO Grey Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali LEO Grey. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje..

472,00 €

- 7 %
Lesena posteljica z vzmetnico PALI LEO Tortora Ni na zalogi
Pali

Lesena posteljica z vzmetnico PALI LEO Tortora

Lesena posteljica z vzmetnico PALI LEO Tortora Otroška posteljica Pali LEO Tortora iz bukovega lesa, ki je sestavljena s poslikavo kužka in mucke. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v..

244,90 € 263,00 €

- 7 %
Lesena posteljica z vzmetnico PALI LEO Grey Ni na zalogi
Pali

Lesena posteljica z vzmetnico PALI LEO Grey

Lesena posteljica z vzmetnico PALI LEO Grey Otroška posteljica Pali LEO Grey iz bukovega lesa, ki je sestavljena s poslikavo kužka in mucke. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v upora..

244,90 € 263,00 €

Brezplačna dostava
- 13 %
Voziček Pali Trio DIAMOND Submarine Blue Ni na zalogi
Pali

Voziček Pali Trio DIAMOND Submarine Blue

Voziček Pali Trio DIAMOND Submarine Blue Elegantni modularni voziček ki ima obliko košare tako da spominja na obliko diamanta. Komplet sestavlja Športni del vozička Košara Avtosedež Dežna prevleka Prevleka za noge Prevleka za košar..

826,90 € 950,00 €

Brezplačna dostava
- 13 %
Voziček Pali Trio DIAMOND Jordan Sand Ni na zalogi
Pali

Voziček Pali Trio DIAMOND Jordan Sand

Voziček Pali Trio DIAMOND  Jordan Sand Elegantni modularni voziček ki ima obliko košare tako da spominja na obliko diamanta. Komplet sestavlja Športni del vozička Košara Avtosedež Dežna prevleka Prevleka za noge Prevleka za košaro ..

826,90 € 950,00 €

Brezplačna dostava
- 13 %
Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Silver/Chrome Ni na zalogi
Pali

Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Silver/Chrome

Voziček Pali Trio DIAMOND Limited Edition Silver/Chrome Elegantni modularni voziček ki ima obliko košare tako da spominja na obliko diamanta. Komplet sestavlja Športni del vozička Košara Avtosedež Dežna prevleka Prevleka za noge Pr..

826,90 € 950,00 €

- 17 %
Pletena košara Pali BIRILLO
Pletena košara Pali BIRILLO
- 17 %
Ni na zalogi
Pali

Pletena košara Pali BIRILLO

Pletena košara Pali BIRILLO Pletena košara linije BIRILLO so ročno narejene košare iz palminih listov, oblazinjene  iz 100% bombaža. Notranjost je iz mehkih vlaken iz poliestra, ki je pralna na 30 stopinj (brez centrifugiranja). Vsaka košara je opr..

96,00 € 116,00 €

Brezplačna dostava
Omara Pali BIRBA Ni na zalogi
Pali

Omara Pali BIRBA

Omara Pali BIRBA Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali  BIRBA. Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje pred..

519,00 €

- 15 %
Komoda Pali BIRBA - predalnik
Komoda Pali BIRBA - predalnik
- 15 %
Ni na zalogi
Pali

Komoda Pali BIRBA - predalnik

Komoda Pali BIRBA - predalnik Komoda Birba Pali je namenjena sklopu linije Birba.Komoda je sestavljena iz masivne lesene konstrukcije s 3 velikimi predali, vsak predal ima dva gumba okrogle oblike, vsak predal je okrašen z reliefnimi okraski, k..

284,75 € 335,00 €

Brezplačna dostava
- 20 %
Lesena posteljica z vzmetnico PALI SAVANA PANEL
Lesena posteljica z vzmetnico PALI SAVANA PANEL
Brezplačna dostava
- 20 %
Ni na zalogi
Pali

Lesena posteljica z vzmetnico PALI SAVANA PANEL

Lesena posteljica z vzmetnico PALI SAVANA PANEL Otroška posteljica Pali SAVANA iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medveda in lune Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična ..

612,00 € 765,00 €

- 15 %
Pletena košara Pali SAVANA Ni na zalogi
Pali

Pletena košara Pali SAVANA

Pletena košara Pali SAVANA Pletena košara linije SAVANA so ročno narejene košare iz palminih listov, oblazinjene  iz 100% bombaža. Notranjost je iz mehkih vlaken iz poliestra, ki je pralna na 30 stopinj (brez centrifugiranja). Vsaka košara je oprem..

109,90 € 129,00 €

Brezplačna dostava
- 20 %
Lesena posteljica z vzmetnico PALI MOON PANEL Ni na zalogi
Pali

Lesena posteljica z vzmetnico PALI MOON PANEL

Lesena posteljica z vzmetnico PALI MOON PANEL Otroška posteljica Pali MOON iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medveda in lune Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in f..

624,00 € 780,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 139 (6 strani)