Kategorije

Picci

Podjetje Picci je ustanovilo ustvarjalna talentirana lastnica Paole Cherubini, ki je že od zgodnjih sedemdesetih let uporabljala svoj nagonski okus in dinamično produktivnost, da bi Picci, podjetje, ki se danes ponaša s približno 50 zaposlenimi na površini delovne površine 4500 m2, postalo svetovno vodilni v sektorju otroške nege.

Picci

Vzmetnica za košaro Aptica in Aptica XT

Vzmetnica za košaro Inglesina Aptica in Aptica XT Mehka vzmetnica nudi vašemu otroku dodatno dvojno udobje v prvih mesecih življenja. Vzmetnica ima odprtine za prehod varnostih pasov v kolikor uporabljate Kit Avto za prevoz otroka v ko..

29,90 €

- 7 %
Lesena posteljica z vzmetnico LELLA White + POSTELJNINA
Lesena posteljica z vzmetnico LELLA White + POSTELJNINA
- 7 %
Ni na zalogi
Picci

Lesena posteljica z vzmetnico LELLA White + POSTELJNINA

Lesena posteljica z vzmetnico PICCI LELLA White + POSTELJNINALesena posteljica Picci LELLA je elegantna postelja, ki jo sprva lahko uporabljate kot priročno ob-posteljno posteljico, nato ko otrok zraste jo uporabljate kot samostojno posteljico.P..

274,00 € 294,80 €

- 7 %
Lesena posteljica z vzmetnico LELLA Grey + POSTELJNINA
Lesena posteljica z vzmetnico LELLA Grey + POSTELJNINA
- 7 %
Ni na zalogi
Picci

Lesena posteljica z vzmetnico LELLA Grey + POSTELJNINA

Lesena posteljica z vzmetnico PICCI LELLA Grey + POSTELJNINALesena posteljica Picci LELLA je elegantna postelja, ki jo sprva lahko uporabljate kot priročno ob-posteljno posteljico, nato ko otrok zraste jo uporabljate kot samostojno posteljico.Postelj..

274,00 € 294,80 €

- 13 %
Zimska vreča THERMO BIG Roza fluo Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG Roza fluo

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Roza fluoVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Prime..

111,90 € 129,00 €

- 13 %
Zimska vreča THERMO BIG Rosso Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG Rosso

Zimska vreča PICCI THERMO BIG RossoVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni ..

111,90 € 129,00 €

- 13 %
Zimska vreča THERMO BIG Blue Navy Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG Blue Navy

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Blue NavyVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Prime..

111,90 € 129,00 €

- 13 %
Zimska vreča THERMO BIG Tortora Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG Tortora

Zimska vreča PICCI THERMO BIG TortoraVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primern..

111,90 € 129,00 €

- 13 %
Zimska vreča THERMO BIG Grey Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG Grey

Zimska vreča PICCI THERMO BIG GreyVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Primerni z..

111,90 € 129,00 €

- 13 %
Zimska vreča THERMO BIG Nero Fluo Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG Nero Fluo

Zimska vreča PICCI THERMO BIG Nero FluoVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoalergeni. Prime..

111,90 € 129,00 €

- 9 %
Zimska vreča THERMO BIG UNI LIGHT 100gr grey Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG UNI LIGHT 100gr grey

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr greyVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoaler..

116,90 € 129,00 €

- 9 %
Zimska vreča THERMO BIG UNI LIGHT 100gr blue Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG UNI LIGHT 100gr blue

Zimska vreča PICCI THERMO BIG UNI LIGHT 100gr blueVečja univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni materiali so hipoaler..

116,90 € 129,00 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO BIG platinum - Special Edition Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO BIG platinum - Special Edition

Zimska vreča PICCI THERMO BIG platinum - Special EditionVečja special edition univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja za vozičke. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Imajo odprtine za prehod varnostnih pasov.Uporabljeni..

179,90 € 199,00 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO SMALL Denim Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO SMALL Denim

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL DenimManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar ..

76,50 € 84,90 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO SMALL Grey Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO SMALL Grey

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL GreyManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar i..

76,50 € 84,90 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO SMALL Beige Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO SMALL Beige

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL BeigeManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar ..

76,50 € 84,90 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO SMALL Acqua Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO SMALL Acqua

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL AcquaManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar ..

76,50 € 84,90 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO SMALL Red Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO SMALL Red

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL RedManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in..

76,50 € 84,90 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO SMALL Blue Navy Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO SMALL Blue Navy

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL Blue NavyManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom ko..

76,50 € 84,90 €

- 10 %
Zimska vreča THERMO SMALL rosa Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča THERMO SMALL rosa

Zimska vreča PICCI THERMO SMALL rosaManjša univerzalna thermo zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar i..

76,50 € 84,90 €

- 16 %
Zimska vreča SMALL Perla-Stelle Grey Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča SMALL Perla-Stelle Grey

Zimska vreča PICCI SMALL Perla-Stelle GreyManjša univerzalna zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in..

99,90 € 118,90 €

- 16 %
Zimska vreča SMALL Blu-Stelle Bianche Ni na zalogi
Picci

Zimska vreča SMALL Blu-Stelle Bianche

Zimska vreča PICCI SMALL Blu-Stelle BiancheManjša univerzalna zimska vreča ki se uporablja od rojstva otroka dalje pa vse do cca 6 mesecev otrokove starosti. Primerna je za uporabo ob prvih sprehodih na prostem. Prilagaja se vsem modelom košar in avt..

99,90 € 118,90 €

- 9 %
Vrtiljak za LELLA
Vrtiljak za LELLA
- 9 %
Picci

Vrtiljak za LELLA

Vrtiljak za PICCI LELLA Vrtiljak z visečimi mehkimi pliši in melodijo, ki spodbujajo razvoj in radovednost otroka.       – Proizvedeno v Italiji..

49,90 € 54,90 €

- 15 %
Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Senape Ni na zalogi
Picci

Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Senape

Šotor za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING SenapeŠotor za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije posteljice in jo spremeni v toplo in prijetno počitniški šotor. Pritrdi se ga na strop sobe. Prepustite otroku domiš..

165,90 € 196,00 €

- 15 %
Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Bianco Ni na zalogi
Picci

Šotor za posteljo Montessori JUNIOR PING Bianco

Šotor za posteljo Montessori PICCI JUNIOR CAMPING BiancoŠotor za posteljo Montessori Picci Junior Camping - oblika šotora, ki pokrije posteljice in jo spremeni v toplo in prijetno počitniški šotor. Pritrdi se ga na strop sobe. Prepustite otroku domiš..

165,90 € 196,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 138 (6 strani)