Kategorije

Picci

Podjetje Picci je ustanovilo ustvarjalna talentirana lastnica Paole Cherubini, ki je že od zgodnjih sedemdesetih let uporabljala svoj nagonski okus in dinamično produktivnost, da bi Picci, podjetje, ki se danes ponaša s približno 50 zaposlenimi na površini delovne površine 4500 m2, postalo svetovno vodilni v sektorju otroške nege.

Zaščitna nepremočljiva prevleka za vzmetnico  125 x 60 cm Ni na zalogi
Picci​

Zaščitna nepremočljiva prevleka za vzmetnico 125 x 60 cm

Zaščitna nepremočljiva prevleka Billo e Pallina za vzmetnico Salvapipi  125 x 60 cm   Izdelana iz dvokomponentne tkanine v kombinaciji z mehko PVC folijo; neprekinjen elastičen rob, odporen na pogosto pranje v pralnem stroju.&..

24,90 €

Picci​

Vzmetnica za košaro Aptica in Aptica XT

Vzmetnica za košaro Inglesina Aptica in Aptica XT Mehka vzmetnica nudi vašemu otroku dodatno dvojno udobje v prvih mesecih življenja. Vzmetnica ima odprtine za prehod varnostih pasov v kolikor uporabljate Kit Avto za prevoz otroka v ko..

29,90 €

Picci​

Termo-regulacijska vzmetnica + vzglavnik za otroški voziček

Termo-regulacijska vzmetnica + vzglavnik  PICCI za otroški voziček Komplet je sestavljen iz termo-regulacijske vzmetnice in vzglavnika. Narejen je iz Termo clima tkanine, ki pomaga ohranjati kostantno telesno temperaturo otroka na &..

31,80 €

Picci​

vzmetnica + prevleka za vzmetnico za vozičke in Aptica

PICCI vzmetnica + prevleka za vzmetnico za vozičke Peg Perego in Inglesina Aptica Maxi vzmetnica + ločena prevleka za vzmetnico Picci. Vzmetnica je narejena za košaro Peg Perego in Inglesina Aptica. Vzmetnica ima 3 točke, ki so primerne za pr..

29,90 €

Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)