Vsa ponudba
 

Prenosni stol za hranjenje, idealna rešitev za aktivne

V današnjem hitrem tempu življenja starši pogosto iščejo praktične in zanesljive rešitve, ki bodo olajšale nego in prehranjevanje njihovih malčkov ne glede na to, kje se nahajajo. Bodisi na obisku pri starših, na počitnicah ali preprosto doma. Izbira dobrega stolčka za hranjenje je ključnega pomena za zagotavljanje varnega in udobnega okolja za otroka. Razložili vam bomo razlike dveh specifičnih vrst stolčkov za hranjenje. Prvi je prenosni stol za hranjenje, ki se namesti na stol, drugi pa potovalni stolček za hranjenje, ki se lahko pritrdi na mizo. Obe rešitvi staršem omogočata, da ohranijo svoj življenjski slog, ne da bi pri tem žrtvovali varnost in udobje svojih otrok.

Zložljiv stolček za hranjenje z montažo na stol

Prenosni stol za hranjenje z montažo na stol

Prenosni stol za hranjenje je nepogrešljiv pripomoček ,če želite maksimalno pripravljenost na vse možne scenarija. Ta vrsta stolčka je zasnovana tako, da se enostavno namesti na večino standardnih stolov. To vam omogoča, da imate stolček za hranjenje v katerem koli domu ali restavraciji. Z njegovo pomočjo lahko brez skupaj z otrokom brez skrbi uživate v obroku, saj veste, da je otrok v varnem in stabilnem sedišču. Poleg tega so tudi prenosni stolčki za hranjenje opremljeni z varnostnimi pasovi, ki dodatno povečujejo varnost otroka med uporabo. Ti stolčki so lahki za prenašanje in kompaktno zložljivi, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje, bodisi v prtljažniku avtomobila ali doma. Ta fleksibilnost naredi prenosni stol za hranjenje idealno izbiro za družine, ki so pogosto na poti ali imajo omejen prostor. Njegova vsestranskost in praktičnost sta razlog, zakaj je ta vrsta stolčka postala nepogrešljiv del otroške opreme za sodobne starše.

Potovalni stolček za hranjenje z montažo na mizo

Potovalni stol za hranjenje z montažo na mizo

Potovalni stolček za hranjenje, ki se namesti na mizo, prav tako ponuja dobro rešitev za starše, ki so pogosto na poti. Vendar morate zaradi specifičnih značilnosti preveriti ali se lahko pritrdi na mizo kjer boste jedli. Ob uporabi tega potovalnega stolčka niste tako pripravljeni na vsako različico. Zato pred nakupom potovalnega stolčka za hranjenje preverite združljivost z mizami, na katerih nameravate stolček uporabljati. Kljub tej omejitvi pa zaradi majhnih dimenzij potovalni stolčki za hranjenje ostajajo zelo uporabni. V bistvu ga imate lahko kjerkoli s sabo, tudi če potujete z javnim prevozom in obenem zagotavljajo varno prehranjevanje kjerkoli že ste. Njihova izredno lahka in kompaktna zasnova namreč olajša transport medtem, ko enostavna namestitev pomeni, da lahko brez težav uživate v trenutkih z otrokom.

Imamo rešitev tudi za vas

ikona otrokaTudi za vaš primer imamo primeren prenosni stol. Če ste v dilemi nas kontaktirajte in pomagali vam bomo najti rešitev.

Stolček za hranjenje FAST Grey Ni na zalogi
Potovalni stolček FAST Marina Ni na zalogi
 RIALTO Mint - zložljiv stol za hranjenje
 RIALTO Mint - zložljiv stol za hranjenje
Ni na zalogi
 RIALTO Petrolio - Stolček za hranjenje Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 24 od 25 (2 strani)

FAQ - pogosta vprašanja - prenosni stol za hranjenje

Prenosni stolčki za hranjenje so varni! Zasnovani so z visokimi varnostnimi standardi, vključno z varnostnimi pasovi in stabilnimi pritrdilnimi mehanizmi, da zagotovijo varnost otroka med uporabo. Redno preverjanje in pravilna uporaba sta ključna za zagotavljanje največje varnosti.
Uporaba prenosnega stolčka za hranjenje je običajno priporočljiva do starosti približno 3 let ali do teže, ki jo določi proizvajalec, pogosto okoli 15 do 20 kilogramov.