Stolčki za hranjenje

Stolček za hranjenje mamici omogoči enostavno in udobno hranjenje otroka. Z uporabo stolčka za hranjenje je otrok lahko že od začetka prisoten pri mizi in se navaja na prehranjevalne navade vaše družine. Prenosni stolček za hranjenje pa je obvezen del vaše prtljage, ko greste na počitnice, ker boste z njim varno jedli praktično vsepovsod. V restavraciji ali pri stari mami.

Na levi lahko izbirate med različnimi tipi stolčkov za hranjenje, med materialom izdelave (lesenimi, ALU ...) ter drugimi lastnostmi stolčka za hranjenje, ki ga iščete.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Blazina Hauck Deluxe Multicolor Beige Maksimalno udobje za vašega malčka. Blazine se pritrdijo na sedežni in hrbtni del stola. Pralen material ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Blazina Hauck Deluxe Multi Stripes Grey Maksimalno udobje za vašega malčka. Blazine se pritrdijo na sedežni in hrbtni del stola. Pralen material ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Blazina Hauck Deluxe Birdie Maksimalno udobje za vašega malčka. Blazine se pritrdijo na sedežni in hrbtni del stola. Pralen material ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Blazina Hauck Deluxe Strech Grey Maksimalno udobje za vašega malčka. Blazine se pritrdijo na sedežni in hrbtni del stola. Pralen material ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Ležalnik Hauck ALPHA Bouncer 2 v 1 Strech Grey Ležalnik Hauck Alpha Bouncer 2 v 1, ki se lahko namesti na vse lesene stole Hauck, Hauck Alpha, Hauck Beta in Hauck Gamma. Ležalnik je primerna rešitev za tiste starše ki želijo stolček Alpha ali Beta uporabljati od rojstva. Fina plišasta tka..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Ležalnik Hauck ALPHA Bouncer 2 v 1 Hearts Beige Ležalnik Hauck Alpha Bouncer 2 v 1, ki se lahko namesti na vse lesene stole Hauck, Hauck Alpha, Hauck Beta in Hauck Gamma. Ležalnik je primerna rešitev za tiste starše ki želijo stolček Alpha ali Beta uporabljati od rojstva. Fina plišasta tk..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Hauck ALPHA Grey Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Nastavitev sedeža po višini in globini Nastavitev nožne plošče po višini Varovalo priloženo za zaščito otroka Možna obremenitev do 90kg Ustreza EU varno..
  Brez DDV: 67,13 € 81,90 €
 • Hauck ALPHA White Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Nastavitev sedeža po višini in globini Nastavitev nožne plošče po višini Varovalo priloženo za zaščito otroka Možna obremenitev do 90kg Ustreza EU varn..
  Brez DDV: 67,13 € 81,90 €
 • Hauck Disney MAC BABY Forest Fun S stolčkom Mac baby je vaš malček pri vsakem obroku odlično nameščen. Pladenj ima tudi vboklino za bolj stabilen kozarec ali stekleničko. S stabilnimi nogami in 5 točkovnimi varnostnimi pasovi vaš mačkek vedno sedi udobno in varno. Visoko hrbtišče otroku nud..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 €
 • Hauck Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Beige Večfunkcijski stol in gugalnik + ležalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z ..
  Brez DDV: 188,44 € 229,90 €
 • Hauck Disney SIT'N RELAX 3 v 1 Strech Grey Večfunkcijski stol in gugalnik + ležalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z n..
  Brez DDV: 188,44 € 229,90 €
 • Hauck Disney SIT'N RELAX Pooh Cuddles Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim nakl..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €
 • Hauck Disney SIT'N RELAX Mickey Cool Vibes Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €
 • Hauck Disney SIT'N RELAX Friend Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim naklonom. ..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Stolček za hranjenje SMARTY POP Cam col 242 Smarty je revolucionaren stolček za hranjenje s pladnjem na katerem bo vaš malček užival jesti zunaj! Odlično oblazinjenje stolčka dvigne stolček v višji razred. Made in Italy Značilnosti: Varnejši od običajnih stolčkov, ki se namestijo n..
  Brez DDV: 43,36 € 52,90 €
 • Stolček za hranjenje SMARTY POP Cam col 240 Smarty je revolucionaren stolček za hranjenje s pladnjem na katerem bo vaš malček užival jesti zunaj! Odlično oblazinjenje stolčka dvigne stolček v višji razred. Made in Italy Značilnosti: Varnejši od običajnih stolčkov, ki se namestijo n..
  Brez DDV: 43,36 € 52,90 €
 • Stolček za hranjenje MINI PLUS Cam col 240 Praktičen stolček za hranjenje za zabavo malčka med hranjenjem. Made in Italy Značilnosti: Primeren za uporabo med 6 in 36 meseci starosti otroka, dobro oblazinjenje sedišča, 5 točkovni varnostni pasovi, naslon hrbtišča in naslon za noge na..
  Brez DDV: 61,39 € 74,90 € 79,90 €
 • Stolček za hranjenje Cam PAPPANANNA col 241 Stolček za hranjenje, ki ga lahko upravljate samo z eno roko. Made in Italy. Značilnosti: - Primeren za uporabo med 0 in 36 meseci starosti otroka, - patentirani sistemi mu omogočajo uporabo samo z eno roko, - kolesa na zadnji osi - omogoča..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 € 104,90 €