Stolčki za hranjenje

Stolček za hranjenje mamici omogoči enostavno in udobno hranjenje otroka. Z uporabo stolčka za hranjenje je otrok lahko že od začetka prisoten pri mizi in se navaja na prehranjevalne navade vaše družine. Prenosni stolček za hranjenje pa je obvezen del vaše prtljage, ko greste na počitnice, ker boste z njim varno jedli praktično vsepovsod. V restavraciji ali pri stari mami.

Na levi lahko izbirate med različnimi tipi stolčkov za hranjenje, med materialom izdelave (lesenimi, ALU ...) ter drugimi lastnostmi stolčka za hranjenje, ki ga iščete.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Stolček in ležalnik Pali PAPPY ROCK Mokka Novost blagovne znamke Pali v prodajnem asortimanu 2017! Stolček Pali Pappy Rock je večnamenski, ki se lahko uporablja od rojstva do 36 mesecev starosti in se ponaša s  tremi različnimi funkcijami: Multifunkcijski stol z dvojn..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 € 299,90 €
 • Stolček in ležalnik Pali PAPPY ROCK Grey Novost blagovne znamke Pali v prodajnem asortimanu 2017! Stolček Pali Pappy Rock je večnamenski, ki se lahko uporablja od rojstva do 36 mesecev starosti in se ponaša s  tremi različnimi funkcijami: Multifunkcijski stol z dvojni..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 € 299,90 €
 • Stolček in ležalnik Pali PAPPY ROCK Crema Novost blagovne znamke Pali v prodajnem asortimanu 2017! Stolček Pali Pappy Rock je večnamenski, ki se lahko uporablja od rojstva do 36 mesecev starosti in se ponaša s  tremi različnimi funkcijami: Multifunkcijski stol z dvojn..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 € 299,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Baby Elephant
  Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Baby Elephant Stolček Chicco Polly 2 Start je nov ekskluziven in inovativen produkt  blagovne znamke Chicco made in Italy. Stolček sledi otrokovi rasti, njegova inovativnost se kaže v urejanju naslonjala z razponom od 32 do 40 cm. Chicco Poll..
  Brez DDV: 139,26 € 169,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Happy Silver
  Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Happy Silver Stolček Chicco Polly 2 Start je nov ekskluziven in inovativen produkt  blagovne znamke Chicco made in Italy. Stolček sledi otrokovi rasti, njegova inovativnost se kaže v urejanju naslonjala z razponom od 32 do 40 cm. Chicco Polly..
  Brez DDV: 147,46 € 179,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Shark
  Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Shark Stolček Chicco Polly 2 Start je nov ekskluziven in inovativen produkt  blagovne znamke Chicco made in Italy. Stolček sledi otrokovi rasti, njegova inovativnost se kaže v urejanju naslonjala z razponom od 32 do 40 cm. Chicco Polly 2 Star..
  Brez DDV: 139,26 € 169,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Crocodile
  Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Crocodile Stolček Chicco Polly 2 Start je nov ekskluziven in inovativen produkt  blagovne znamke Chicco made in Italy. Stolček sledi otrokovi rasti, njegova inovativnost se kaže v urejanju naslonjala z razponom od 32 do 40 cm. Chicco Polly 2 ..
  Brez DDV: 139,26 € 169,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Peaceful Jungle
  Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Peaceful Jungle Stolček Chicco Polly 2 Start je nov ekskluziven in inovativen produkt  blagovne znamke Chicco made in Italy. Stolček sledi otrokovi rasti, njegova inovativnost se kaže v urejanju naslonjala z razponom od 32 do 40 cm. Chicco Po..
  Brez DDV: 139,26 € 169,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Fancy Chicken
  Stolček za hranjenje Chicco POLLY 2 START Fancy Chicken Stolček Chicco Polly 2 Start je nov ekskluziven in inovativen produkt  blagovne znamke Chicco made in Italy. Stolček sledi otrokovi rasti, njegova inovativnost se kaže v urejanju naslonjala z razponom od 32 do 40 cm. Chicco Poll..
  Brez DDV: 139,26 € 169,90 €
 • Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Pooh Spring Brights Red
  Hauck Disney MAC BABY Pooh Spring Brights Red S stolčkom Mac baby je vaš malček pri vsakem obroku odlično nameščen. Pladenj ima tudi vboklino za bolj stabilen kozarec ali stekleničko. S stabilnimi nogami in 5 točkovnimi varnostnimi pasovi vaš mačkek vedno sedi udobno in varno. Visoko hrbtiš..
  Brez DDV: 72,87 € 88,90 €
 • Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Minnie Geo Pink
  Hauck Disney MAC BABY Minnie Geo Pink S stolčkom Mac baby je vaš malček pri vsakem obroku odlično nameščen. Pladenj ima tudi vboklino za bolj stabilen kozarec ali stekleničko. S stabilnimi nogami in 5 točkovnimi varnostnimi pasovi vaš mačkek vedno sedi udobno in varno. Visoko hrbtišče otrok..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €
 • Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Mickey Geo Blue
  Stolček za hranjenje Hauck Disney MAC BABY Mickey Geo Blue S stolčkom Mac baby je vaš malček pri vsakem obroku odlično nameščen. Pladenj ima tudi vboklino za bolj stabilen kozarec ali stekleničko. S stabilnimi nogami in 5 točkovnimi varnostnimi pasovi vaš mačkek vedno sedi udobno in varno. Visok..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €
 • Pladenj za stolček Stokke Tripp Trapp
  Pladenj za stolček Stokke Tripp Trapp Pladenj je zaobljenih oblik, brez ostrih robov. Preprosta namestitev. Ne vsebuje BPA in se zelo enostavno čisti. Kompatibilen z varovalom Baby Set V2 in naprej. Pladenj ni namenjen zadrževanju otroka – predlagamo, da vedno, kadar otrok sedi na stol..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Hauck Disney SIT'N RELAX Multi Dots Sand
  Hauck Disney SIT'N RELAX Multi Dots Sand Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim n..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Ležalnik in stolček za hranjenje Hauck Disney SIT'N RELAX Birdie
  Hauck Disney SIT'N RELAX Birdie Večfunkcijski stol in gugalnik z veliko košaro za igrače in pripomočke. Ogrodje je nastavljivo po višini tako, da lahko vaš malček sedi pri mizi ali je lahko nižje pri tleh, če je potrebno. Za novorojenčke se ga uporablja kot ležalnik z nastavljivim naklonom. ..
  Brez DDV: 143,36 € 174,90 €
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck BETA Plus White Natur
  Lesen stolček za hranjenje Hauck BETA Plus White Natur Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Nastavitev sedeža po višini in globini Varovalo priloženo za zaščito otroka Pladenj velikosti 43 x 20 cm Možna obreme..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck BETA Plus Whitewashed
  Lesen stolček za hranjenje Hauck BETA Plus  Whitewashed Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Nastavitev sedeža po višini in globini Varovalo priloženo za zaščito otroka Pladenj velikosti 43 x 20 cm Možna ..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck ALPHA Natur
  Hauck ALPHA Natur Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Nastavitev sedeža po višini in globini Nastavitev nožne plošče po višini Varovalo priloženo za zaščito otroka Možna obremenitev do 90kg Ustreza EU varn..
  Brez DDV: 64,67 € 78,90 €