Vsa ponudba
 

Kvalitetni stolčki za hranjenje za za prve obroke malčkov

 

✔️ Stabilni, raznovrstni stolčki za hranjenje za vsak dom in otroka.

Izbira pravega stolčka za hranjenje je izjemno pomembna saj ima neposreden vpliv na udobje in varnost vašega otroka med obroki. stolček za hranjenje otrok zagotavlja primerno podporo in stabilnost, kar je ključno razvoj in pravilno držo in preprečevanje morebitnih poškodb.

Stolčki za hranjenje - peg perego Siesta

Otroški stolček mora biti ergonomsko oblikovan, da omogoča pravilen položaj sedenja in pravilno porazdelitev teže. Prav tako mora biti stabilen, da preprečuje prevračanje ali padanje otroka med hranjenjem.

Pri izbiri stolčka za dojenčke je treba upoštevati tudi njegove funkcionalnosti. Ali ima nastavljivo višino, naslonjalo in varnostne pasove? Ali omogoča enostavno čiščenje? Vse to so dejavniki, ki vplivajo na praktičnost in uporabnost stolčka.

Ne pozabite tudi na kakovost materialov. Stolček naj bo izdelan iz trpežnih materialov, ki so enostavni za čiščenje ter brez škodljivih snovi. Za vse to je pri naših stolčkih poskrbljeno!

Prava izbira stolčka za hranjenje bo zagotovila udobne in varne obroke vašega otroka ter olajšala vsakodnevne rutine staršev. Ne podcenjujte pomena pravilno izbranega stolčka za hranjenje, saj gre za ključen element skrbi za dobrobit vašega otroka. Ne kupujte ga z očmi temveč z glavo!

Kako izbrati udoben in varen stolček za hranjenje

Pri izbiri udobnega in varnega stolčka za hranjenje otroka je pomembno upoštevati več ključnih faktorjev. Prvi faktor je izbira ergonomskega otroškega stolčka, ki omogoča pravilno držo in podporo otrokovi hrbtenici med obroki.

Poleg tega je treba paziti na prisotnost varnostnih elementov na stolu, kot so 3 ali 5-točkovni varnostni pasovi, ki zagotavljajo, da bo otrok med sedenjem varen in stabilen.

Nastavljivost višine sedišča in naklona stola je tudi pomemben faktor pri izbiri. Stolček naj omogoča prilagajanje višine glede na mizo ali kuhinjski pult ter nastavljanje naklona naslona za bolj udobno sedenje ali za čas, da otrok zadrema. Nikoli naj otrok ne spi v stolčku (razen, če je temu namenjen).

Pri izbiri otroškega stolčka se ne smete osredotočiti samo na estetiko ampak morate poskrbeti predvsem za udobje in varnost otroka med hranjenjem. 

Leseni stolčki

Tradicija je zagotovo na njihovi strani. Les je trpežen in topel zato so leseni stolčki za hranjenje še vedno prva izbira prenekaterih staršev, čeprav morda ne ponujajo vseh funkcionalnosti, ki jih omogočajo ostali stolčki. Enostavni so za čiščenje in so zelo stabilni.

Leseni stolčki za hranjenje so odlična izbira za starše, ki želijo zagotoviti udobno in varno sedenje svojim malčkom med obroki. Leseni stolčki so priljubljeni zaradi svoje trpežnosti in estetske privlačnosti.

Pri izbiri lesenega stolčka za hranjenje je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prvi je varnost - stolček mora biti stabilen, zanesljiv in opremljen z varnostnimi pasovi, da preprečuje morebitne padce ali prevrnitve. Poleg tega mora biti tudi ergonomsko oblikovan, da zagotavlja pravilno držo otroka med sedenjem.

Poleg funkcionalnosti je pomembno tudi estetski vidik lesenega stolčka. Leseni stolčki so na voljo v različnih barvah in dizajnih, kar vam omogoča, da izberejo tistega, ki se najbolj ujema z vašo notranjostjo doma.

Zaradi svoje trajnosti so leseni stolčki pogosto podedovani predmeti, ki se prenašajo iz generacije v generacijo. To pomeni, da lahko investicija v kakovosten lesen otroški stolček za hranjenje dolgoročno koristi vaši družini.

V zaključku lahko rečemo, da so leseni stolčki odlična izbira za starše, ki želijo zagotoviti udobno, varno in estetsko privlačno sedenje svojim malčkom med obroki. Ne glede na izbiro lesene barve ali dizajna je pomembno, da se osredotočite na varnost in ergonomijo stolčka ter tako poskrbite za optimalno doživetje obrokov vašega otroka.

Prenosni stolčki

Prenosni stolčki za hranjenje so praktična in funkcionalna rešitev za starše, ki želijo svojim malčkom omogočiti udobno in varno hranjenje kjerkoli se nahajajo. Potovalni stolčki so idealni za družinske izlete, dopuste ali obiske pri prijateljih in sorodnikih.

Te delimo na dve skupini. Prve lahko namestimo na mizo, druge pa na stol.

Prenosni stolček z montažo na mizo je enostaven za uporabo in omogoča hitro namestitev na skoraj vsako mizo. Ta vrsta stolčka je lahko prilagodljiva glede višine, kar omogoča udobno sedenje otroku. Poleg tega je kompakten in prenosen, kar olajša prenašanje med lokacijami. Pri izbiri stolčka za hranjenje, ki se namesti na mizo bodite previdni, saj potrebujete mizo, na katero bo tak stolček možno namestiti. Če imate stekleno mizo vam uporabo stolčka odsvetujemo. Prav tako boste stolček težko namestili na mizo, če ima le ta takoj pod vrhnjo ploskvijo vertikalno nosilno desko in se stolček ne »odpre« dovolj, da bi ga lahko fiksirali za to desko

Potovalni stolček z montažo na stol pa je odlična izbira za vse. Ta vrsta stolčka se enostavno pritrdi na običajen jedilni ali kuhinjski stol ter zagotavlja stabilnost med obrokom. Staršem nudi tudi možnost, da svojega otroka postavijo v neposredno bližino mize, kar spodbuja samostojnost pri hranjenju. Res da so malce večji od tistih, ki se namestijo na mizo, a so še vedno dovolj kompaktni za vsako pot.

Prenosni stolčki so praktična rešitev, ki združujejo mobilnost, funkcionalnost in varnost. Ne glede na izbrano možnost, boste zagotovili udobno in varno hranjenje svojega otroka kjerkoli se nahajate.

Visoki stol za hranjenje

V to skupino sodijo stoli, ki imajo večinoma kovinsko ogrodje in ostale dodatke iz umetnih materialov. Tu so možnosti kombinacij lastnosti skoraj neomejene. Visoki stolčki so lahko v kombinaciji z ležalnikom, gugalnikom ali celo z posteljico za prve mesece. Ti stolčki spadajo v razred najbolj uporabnih in se za njih odloča vse več staršev.

Visoki stoli za hranjenje so ključni pripomoček za starše, ki želijo zagotoviti udobno in varno okolje med obroki svojega otroka. Stolčki za hranjenje so zasnovani posebej za otroke, da jim omogočajo pravilno držo med sedenjem in prehranjevanjem.

Otroški stoli za hranjenje so najbolj funkcionalni in prilagodljivi. Omogočajo nastavitev višine, naslonjala in pladnja, kar zagotavlja udobje otroku v različnih fazah rasti. Poleg tega imajo visoki stoli tudi varnostne pasove in opore, ki preprečujejo morebitne padce ali nenamerno premikanje med obrokom.

Stolčki za hranjenje so na voljo v različnih modelih, barvah in materialih, kar vam omogoča izbiro glede na vaše preference in slog notranjosti. Ne glede na to ali gre za kompakten, dobro prenosen visoki stol za hranjenje ali pa bolj robusten model z več funkcijami ti zagotavljajo praktičnost brez kompromisov pri varnosti otroka.

Stolček za hranjenje z ležalnikom

Stolček za hranjenje z ležalnikom je popolna rešitev za starše, ki želijo udobno in praktično hraniti svojega otroka. Ta inovativni stolček za hranjenje 3v1 združuje funkcionalnost klasičnega stolčka za hranjenje s udobjem ležalnika, kar omogoča otroku udoben položaj med obroki in po njih.

Naši stolčki z ležalnikom so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Njegova ergonomska oblika zagotavlja pravilno držo otroka med hranjenjem ter mu omogoča svobodo gibanja.

Poleg tega ima stolček tudi dodatne funkcije, kot so nastavljiva višina in nagib sedišča ter snemljiva pladenjica. To omogoča prilagajanje stolčka glede na potrebe otroka in olajšuje čiščenje po obrokih.

Ne glede na to ali želite samo nekaj več ali preprosto iščete večjo vsestranskost pri hranjenju vašega otroka je stolček za hranjenje z ležalnikom nepogrešljiv pripomoček. Zagotavlja udobje tako vam kot tudi malim jedcem ter prispeva k prijetnim trenutkom med obroki.

Kateri dodatki so koristni pri otroškem stolu za hranjenje?

Pri otroškem stolu za hranjenje so nekateri dodatki izjemno koristni. Prvi med njimi je miza z igračami, ki bo otroku omogočila, da se med obrokom tudi zabava in uživa v igri. Poleg tega so varnostni pasovi in zaponke nujni, saj bodo poskrbeli za varnost otroka med sedenjem.

Oblazinjen sedež in naslonjalo sta prav tako pomembna dodatka, saj bosta zagotovila udobje otroku med hranjenjem. Snemljiva posoda ali pladenj pa omogoča enostavno čiščenje po obroku ter olajša staršem vzdrževanje čistega okolja.

Vsi ti dodatki skupaj prispevajo k prijetnemu in varnemu doživetju obrokov ter olajšajo vsakodnevno skrb za otroka.

Negovanje in vzdrževanje vašega otroškega stola za hranjenje

Za zagotavljanje varnosti in dolge življenjske dobe vašega otroškega stola za hranjenje je ključno redno negovanje in vzdrževanje. Sledite navodilom za čiščenje, ki jih priporoča proizvajalec, da ohranite stolček čist in higiensko uporaben.

Pomembno je izbrati materiale odporne na madeže, ki se lahko enostavno obrišejo ali operejo. Preverite ali je prevleka stolčka snemljiva in pralna v pralnem stroju ali pa jo je mogoče ročno obrisati z vlažno krpo. Izogibajte se uporabi agresivnih čistilnih sredstev, ki bi lahko poškodovala material.

Redno preverjajte tudi varnostne elemente stolčka. Prepričajte se, da so vsi trakovi in zaponke nepoškodovani ter dobro pritrjeni. Preverite tudi stabilnost samega stolčka - preizkusite ga s pritiskom na različne točke, da se prepričate, da ni ohlapnih delov ali nestabilnosti.

Z doslednim negovanjem in vzdrževanjem boste zagotovili varnost vašega otroka med hranjenjem ter podaljšali življenjsko dobo vašega otroškega stola za hranjenje.

Izberite visokokakovosten stolček in ustvarite prijetno okolje za vašega otroka

Pri izbiri stolčka za hranjenje vašega otroka je ključno, da se osredotočite na visoko kakovost. Visoko kakovosten stolček za hranjenje otrok bo zagotovil udobje in varnost vašega otroka med obroki.

Poleg tega pa je pomembno tudi ustvariti prijetno okolje za vašega otroka med hranjenjem. Izberite stolček, ki je ergonomsko oblikovan in ima nastavljive funkcije, ki se prilagajajo rasti in potrebam vašega otroka.

Ne pozabite preveriti tudi materialov, iz katerih je stolček izdelan. Izberite naravne materiale brez škodljivih snovi, ki so enostavni za čiščenje. Za to je pri naših stolčkih poskrbljeno!

S temi nasveti boste zagotovili, da bo vaš otrok užival v udobnem in varnem okolju med obroki ter spodbujali zdrave prehrambene navade že od najzgodnejše starosti.

Otroški stol za hranjenje je torej nepogrešljiv del opreme vsake družine z dojenčkom ali malim otrokom. Zagotavlja udobno sedenje med obrokom ter spodbuja pravilno držo otroka. Zato je pomembno, da izberete kakovosten in prilagodljiv stolček za hranjenje, ki bo zadovoljil potrebe otroka in olajšal starševstvo.

Če pa morda potrebujete samo prevleko za stolček za hranjenje le te najdete pod rezervnimi deli

Na levi lahko izbirate med različnimi tipi in izberete tisti otroški stol za hranjenje, ki vam najbolj ustreza. Izbirate pa lahko med različnimi materiali izdelave (lesenimi, ALU ...) ter drugimi lastnostmi stolčka za hranjenje, ki ga iščete.

Stolček za hranjenje FAST Grey Ni na zalogi
Univerzalno igralo za stolčke za hranjenje Ni na zalogi
Visoki stol MINI PLUS Orso Bolle Ni na zalogi
Kit Tatamia/Siesta Ni na zalogi
Peg Perego​

Kit Tatamia/Siesta

79,05 €

Na izdelek
Blazina za  Mint Ni na zalogi
Treppy​

Blazina za Mint

34,90 €

Na izdelek
Visoki stol za hranjenje  SIESTA Follow me Ice
Visoki stol za hranjenje  SIESTA Follow me Ice
Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 24 od 228 (10 strani)

FAQ - Pogosta vprašanja in odgovori

Ni nujno. Obstajajo alternativni načini za vzpostavitev varnega prehranjevalnega okolja za dojenčke, vendar je stolček za hranjenje s popolnoma pokončnim sedežem in nastavljivim naslonom za nogice za noge pogosto najlažji način, da zagotovite, da je otrok v pravilnem in varnem položaju za prehranjevanje.

Stolčki za hranjenje kateri se pritrdijo na mizo ali stol so namenjeni predvsem za občasno uporabo na obisku pri starih starših, počitnicah, restavracijah in podobno. Vseeno je njihova uporaba popolnoma varna dokler upoštevate navodila za uporabo in stolček za hranjenje na mizo ali stol ustrezno pritrdite.

Ti potovalni stolčki se obnesejo odlično in lahko enostavno nadomestijo velike brate.