Vsa ponudba
 
Koš za plenice Sangenic XL

Koš za plenice Sangenic XL Sangenic

ProizvajalecSangenic
Šifra: J83501401
Na zalogi (kos) :  Samo še 2 kosa  
 • 75,00 €

Strošek dostave: 3,78 €

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
LeanPay na obroke Diners na obroke MasterCard na obroke Visa na obroke
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

 1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

 2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Za artikle, ki so na zalogi pri nas ali pri partnerju (zgoraj navedeno NA ZALOGI) lahko pričakujete dostavo v predvidoma v do 3 delovnih dneh. V ostalih primerih pa lahko pričakujete dostavo v roku, kot je objavljen zgoraj. Več lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju Reklamacije, vračila.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Koš za plenice Sangenic XL

Koš za plenice Sangenic XL je del najnovejše linije blagovne znamke Sangenc.  Sangenic XL je edini koš za plenice, ki vrti in zavije vsako plenico posebej, in s tem zmanjša širjenje vonjav in bakterij.

Higiensko in prijazno do okolja

Da bi zmanjšali vpliv na okolje je koš za plenice Sangenic XL izdelan iz 98% reciklirane plastike, ki jo je mogoče v celoti reciklirati. Koš za plenice Sangenic XL je edini koš za plenice, ki ima vgrajen praktičen sistem za odlaganje z zasukom in klikom zavije vsako plenico posebej. Na ta način se zmanjšuje širjenje vonjav in bakterij.

Zaradi svoje višine je koš za plenice idealen za vse ljudi, tudi za tiste, ki imajo probleme s hrbtom.

Zaščita pred vonjem in mikrobi

Greenfilm je večplastna, antibakterijska film in 100 krat učinkovitejši od previjalnih vrečk, saj je zaščiten z Biomaster in uniči 99 bakterij. kot je E.coli in Staphylococcus aureus. Ob stiku zaustavi razgradnjo beljakovin v bakterije, to je proces, ki je odgovoren za vonjave.

GreenFIlm je bioindustrijska antibakterijska večplastna folija izdelana iz trsnega sladkorja, pridobljenega s trajnostnimi postopki.

Biomaster je antibakterijska zaščita, ki je pristona v filmu in ni pisotna v drugih komponentah izdelka. Film je obdelan z biocidom Biomaster Silver, testiran po ISO 22196-2011.

Same folije so obdane z blagim vonjem citrusov in tako zagotavljajo še več svežine pri menjavi plenic.

Enostavno ravnanje

Ko uporabljeno plenico vržete v koš je ta zavita v večplastno antibakterijsko folijo, ki zadrži vonjave in mikrobe. Vgrajeni potiskalnik samodejno in higienično potisne plenico v koš, ko zaprete pokrov. Posledično so vaše roke čiste in prostor ostane svež tudi, ko odprete ali izpraznite koš za plenice.

Karakteristike:
 • Zagotovljena zaščita pred neprijetnimi vonjavami, saj so plenice posamezno zavite, da ne prepuščajo neprijetnih vonjav
 • Zagotovljena zaščita pred mikrobi s pomočnjo antibakterijskega večplastnega fima GreenFilm, ki ob stiku iniči 99% vseh nevarnih mikrobov
 • Ekološka izdelava koša, sa je narejen iz 98% reciklirane plastike, ki jo je mogoče v celoti reciklirati
 • Antibakterijski večplasnti film GreenFilm, ki odstranjuje vonjave, vendar je zdaj narejen iz trajnostnih virov (54% sladkornega trsa)
 • Higiensko
 • Edini koš za plenice, ki zavije vsako plenico posebej
 • Primeren za uporabo do 60 plenic naenkrat (ocena velja za plenice novorojenčka)
 • Dimenzije 26,3 x 29,8 x 77,5h cm

Pripomoček za previjanje
Tip Koš za plenice
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 26,3 x 29,8 x 77,5 cm
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           A+
Ta obrazec varuje reCAPTCHA ter Google.
Politika zasebnosti in pogoji storitve.

Oznake: Koš za plenice Sangenic XL, Za previjanje