Kategorije
TATTOO SET GLITZA ART - BEST FRIENDS

TATTOO SET GLITZA ART - BEST FRIENDS

ProizvajalecMehano
Šifra: 5414932076142
Na zalogi (kos) : 202
  • 9,20 €

    9,90 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: tattoo set

TATTOO SET GLITZA ART - BEST FRIENDS

Opozorilo pri uporabi igrač

Glitza FASHION je zabavna za elegantna dekleta. Glitza je tanka plast lepila, ki se nanese na kožo ali na nohte in je lahko vidna z različnimi barvnimi bleščicami - zelo individualno tatoo!

Lepilo in bleščice v prahu se lahko uporabljajo tudi za tekstil. Tako da so tetovaže lepe, vse je tam, kar potrebujete. Modni dodatki za mlade odrasle.

Igrača
Igrača namenjena Deklici
Zvrst igrače Modelarski set

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen