Kategorije

Treppy - Made in Slovenia

Slovenski proizvajalec otroške opreme iz kvalitetnega bukovega lesa, ki izjemno veliko stavi na kvaliteto svojih izdelkov pri katerih v določenih primerih zagotavlja kar 10 letno garancijo na izdelke.

Treppy

Blazina za Treppy Mint

Blazina za stolček za hranjenje Treppy MintBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Petrol

Blazina za stolček za hranjenje Treppy PetrolBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Deep Blue

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Deep BlueBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Soft Pink

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Soft PinkBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Blazina za Treppy Light Grey

Blazina za stolček za hranjenje Treppy Light GreyBlazina za stolček Treppy, ki vsebuje dva dela in sicer blazino sedežni del ter blazino za naslon. Sedenje malčka je z uporabo blazine bistveno prijetnejše.Blazino se lahko opere. ..

34,90 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Mint

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi MintTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Mint – lesen stolček za hranjenje

Treppy MINT – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nasta..

139,00 €

Treppy DREAMY PLUS 3 White lesena posteljica Ni na zalogi
Treppy

Treppy DREAMY PLUS 3 White lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 3 White lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spust..

359,00 €

Treppy DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljica Ni na zalogi
Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spus..

359,00 €

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljica Ni na zalogi
Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le s..

359,00 €

Treppy DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljica Ni na zalogi
Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le ..

359,00 €

Treppy DREAMY PLUS 2 White lesena posteljica Ni na zalogi
Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 White lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 White lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spust..

349,00 €

Treppy DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljica Ni na zalogi
Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spu..

349,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Woody White

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Woody WhiteTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

64,00 €

Treppy

Treppy Woody White – lesen stolček za hranjenje

Treppy Woody White – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se..

149,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Woody Grey

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Woody GreyTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

64,00 €

Treppy

Treppy Woody Grey – lesen stolček za hranjenje

Treppy Woody Grey – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se ..

149,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Petroleum

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi PetroleumTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Petroleum – lesen stolček za hranjenje

Treppy Petroleum – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se ..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Indigo

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi IndigoTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Indigo – lesen stolček za hranjenje

Treppy Indigo – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nas..

139,00 €

Treppy

Treppy Black & White – lesen stolček za hranjenje

Treppy Black & White – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako ..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Pastel Brown

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Pastel BrownTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Pastel Brown – lesen stolček za hranjenje

Treppy Pastel Brown – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako s..

139,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 42 (2 strani)