Kategorije

Treppy - Made in Slovenia

Treppy DREAMY PLUS 3 White lesena posteljica Ni na zalogi
Treppy

Treppy DREAMY PLUS 3 White lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 3 White lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spust..

359,00 €

Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Walnut lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spus..

359,00 €

Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Only Wood lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le s..

359,00 €

Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Woody Grey lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le ..

359,00 €

Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 White lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 White lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spust..

349,00 €

Treppy

Treppy DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljica

Treppy DREAMY PLUS 2 Natural lesena posteljicaKvalitetna lesena posteljica standardnih dimenzij katero odlikuje predvsem raznovrstnost. Lahko jo uporabljate kot samostojno posteljico ali pa kot ob-posteljno posteljico. Stranica na strani se ne le spu..

349,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Woody White

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Woody WhiteTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

64,00 €

Treppy

Treppy Woody White – lesen stolček za hranjenje

Treppy Woody White – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se na..

149,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Woody Grey

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Woody GreyTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

64,00 €

Treppy

Treppy Woody Grey – lesen stolček za hranjenje

Treppy Woody Grey – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nas..

149,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Petroleum

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi PetroleumTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Petroleum – lesen stolček za hranjenje

Treppy Petroleum – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nast..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Cactus

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi CactusTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Cactus – lesen stolček za hranjenje

Treppy Cactus – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nastavl..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Indigo

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi IndigoTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Indigo – lesen stolček za hranjenje

Treppy Indigo – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nastavl..

139,00 €

Treppy

Treppy Black & White – lesen stolček za hranjenje

Treppy Black & White – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se ..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Pastel Brown

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Pastel BrownTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Pastel Brown – lesen stolček za hranjenje

Treppy Pastel Brown – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se n..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Pastel Blue

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi Pastel BlueTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Pastel Blue – lesen stolček za hranjenje

Treppy Pastel Blue – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se na..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Grey

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi GreyTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Treppy

Treppy Grey – lesen stolček za hranjenje

Treppy Grey – stolček za hranjenje iz masivnega lesaStolček Treppy iz masivnega bukovega lesa sledi razvoju in rasti vašega otroka. Varnostni lok s pasom je stolčku priložen serijsko. Višina in globina sedišča je prilagodljiva, prav tako se nastavlja..

139,00 €

Treppy

Lesen pladenj za stolček Treppy Pink

Lesen pladenj za stolček Treppy - v barvi PinkTreppy s tem ločenim pladnjem za prehranjevanje in igranje postane popolnoma neodvisen od drugih miz in ga lahko postavite kjer koli v sobi...

59,00 €

Prikazujem 1 do 24 od 44 (2 strani)