Kategorije

Trudi

Večnamenska vpojna podloga Trudi 14%
Trudi

Večnamenska vpojna podloga Trudi

Večnamenska vpojna podloga Trudi   Večnameska vpojna podloga Trudi je  skupaj s plenicami Trudi Baby Care Dry Fit idealna za zaščito otroka pred previjalno mizo, stajico ,stoli za hranjenje, posteljico, itd… Plast ki je v stiku z otrokovo kožo je hipoalergena in ne toksična Mehka notranja plast..

4,50€ 5,22€

Hranilno olje Trudi Ni na zalogi
Trudi

Hranilno olje Trudi

Hranilno olje Trudi  Hranilno olje ima hranilni in emulgacijski učinek. Primeren je za: -za odstranitev mlečne skorjice -temenc -za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. Hitro se vpije Brez konzervansov Brez alergenov Dermatološko testirano. Sestavine - Ingredients: Ethylhexyl..

5,99€

Trudi

Balzamični gel Trudi

Balzamični gel Trudi Balzamični gel z naravnimi izvlečki brina, kamilice in medu evkaliptusa Ohranja čiste dihalne poti in omogoča otroku miren spanec Dermatološko testiran Sestavine - Ingredients: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Melaleuca Viridiflora Oil, Mentha Piperita Oil, Helianthus Annu..

6,17€

Tekoče milo s cvetnim medom Trudi FLUIDOLATTE 500ml Ni na zalogi
Trudi

Tekoče milo s cvetnim medom Trudi FLUIDOLATTE 500ml

Tekoče milo s cvetnim medom Trudi FLUIDOLATTE 500ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 500 ml Sestavine - Ingredients: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium..

8,08€

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml Ni na zalogi
Trudi

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 250 ml Sestavine - Ingredients: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosu..

4,47€

Trudi

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestavine - Ingredients: Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine..

8,08€

Trudi

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestavine - Ingredients: Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine..

4,47€

Trudi

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na otroka med kopanjem. Količina 500ml Sestavine - Ingredients: ..

8,08€

Trudi

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na otroka med kopanjem. Količina 250ml Sestavine - Ingredients: ..

4,47€

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi Ni na zalogi
Trudi

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi

Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi Idealna za uporabo pri menjavi plenic.  Preprečuje razpoke, draženje in rdečico kože.  Se hitro vpije Brez konzervansov in alergenov.  Vsebuje 10% cinkovega oksida, ki deluje kot zaščita, v kolikor ne zadošča naravna plast hidrolipidov..

4,27€

Trudi

Plenice TRUDI

Plenice TRUDI  Plenice TRUDI BABY CARE DRY FIT plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije. Mehka elastična krila nežno varujejo otroka, mehke prepreke pa se odlično prilagodijo nogicam in preprečijo neželeno uhajan..

6,80€

Trudi

Plenice TRUDI - 3 kosi

Plenice TRUDI  Plenice TRUDI BABY CARE DRY FIT plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije. Mehka elastična krila nežno varujejo otroka, mehke prepreke pa se odlično prilagodijo nogicam in preprečijo neželeno uhajan..

18,38€

Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)