Kategorije

Trudi

Trudi​

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml

Vlažilna in zaščitna krema Trudi s propolisom 100 ml Vlažilna krema za obraz in telo, bogata s funkcionalnimi snovmi, ščiti nežno otroško kožo pred agresivnim delovanjem zunanjih dejavnikov, kot so veter, vlaga in zrak. Nje..

5,90 €

Plenice TRUDI CARE DRY EXTRA LARGE - 3 kos Ni na zalogi
Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY EXTRA LARGE - 3 kos

Plenice TRUDI CARE DRY EXTRA LARGE- 3 kos Plenice EXTRA  LARGE so primerne za otroke od 15-30 kg, V posameznem paketu je 14 plenic Plenice TRUDI BABY CARE DRY  plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček ..

14,90 €

Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY JUNIOR - 3 kos

Plenice TRUDI CARE DRY JUNIOR - 3 kos Plenice JUNIOR so primerne za otroke od 11-25 kg, V posameznem paketu je 16 plenic Plenice TRUDI BABY CARE DRY  plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno t..

14,90 €

Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY MAXI - 3 kos

Plenice TRUDI CARE DRY MAXI - 3 kos Plenice MAXI so primerne za otroke od 7-18 kg, V posameznem paketu je 18 plenic Plenice TRUDI BABY CARE DRY  plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hk..

14,90 €

Plenice TRUDI CARE DRY MIDI - 3 kos Ni na zalogi
Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY MIDI - 3 kos

Plenice TRUDI CARE DRY MIDI - 3 kos Plenice MIDI so primerne za otroke od 4-9 kg, V posameznem paketu je 20 plenic Plenice TRUDI BABY CARE DRY  plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkr..

14,90 €

Večnamenska vpojna podloga Trudi
Večnamenska vpojna podloga Trudi
Ni na zalogi
Trudi​

Večnamenska vpojna podloga Trudi

Večnamenska vpojna podloga Trudi   Večnameska vpojna podloga Trudi je  skupaj s plenicami Trudi Baby Care Dry Fit idealna za zaščito otroka pred previjalno mizo, stajico ,stoli za hranjenje, posteljico, itd… Plast ki je v..

4,98 €

Hranilno olje Trudi Ni na zalogi
Trudi​

Hranilno olje Trudi

Hranilno olje Trudi  Hranilno olje z matičnim mlečkom ima hranilni in emulgacijski učinek. Matični mleček nudi koži potrebne hranljive snovi, pomaga pri zaščiti obrambnih mehanizmov. Primerno za vsakodnevno nego. Primeren je za: -za od..

6,20 €

Balzamični gel Trudi Ni na zalogi
Trudi​

Balzamični gel Trudi

Balzamični gel Trudi Balzamični gel z naravnimi izvlečki brine, kamilice in medu evkaliptusa Ohranja čiste dihalne poti in omogoča otroku miren spanec Dermatološko testiran. Količina 70ml Sestavine - Ingredients: Petrolatum, Paraff..

7,49 €

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml Ni na zalogi
Trudi​

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml

Kremni gel Trudi SAPONE MANI e VISO s cvetličnim medom 500ml Milo za roke je idealno za vsakodnevno higieno rok, obraza in drugih delov telesa. Zahvaljujoč prisotnosti občutljivih površinsko aktivnih snovi, pridobljenih iz oljčnega olja,..

7,90 €

Trudi​

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml

Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz divjega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo, ter zmanjšuje njeno suhost. Dermatološko testirano Količi..

5,90 €

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Ni na zalogi
Trudi​

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Zaradi prisotnosti občutljivih površinsko aktivnih snovi, pridobljenih iz oljčnega in kokosovega olja, je idealen za nežno čiščenje las in vlaženje lasišča otrok.&n..

7,90 €

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Ni na zalogi
Trudi​

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml

Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Zaradi prisotnosti občutljivih površinsko aktivnih snovi, pridobljenih iz oljčnega in kokosovega olja, je idealen za nežno čiščenje las in vlaženje lasišča otrok.&nbs..

5,90 €

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Ni na zalogi
Trudi​

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Izjemno občutljiva mlečna kopel je idealna za vsakodnevno kopanje dojenčkov in otrok ter spoštuje tudi najbolj občutljivo kožo. Zahvaljujoč prisotnosti občutljivih površi..

7,90 €

Trudi​

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml

Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml Izjemno občutljiva mlečna kopel je idealna za vsakodnevno kopanje dojenčkov in otrok ter spoštuje tudi najbolj občutljivo kožo. Zahvaljujoč prisotnosti občutljivih površins..

5,90 €

Zaščitna krema Trudi  s cinkovim oksidom in čebeljim voskom in ognjičem
Zaščitna krema Trudi  s cinkovim oksidom in čebeljim voskom in ognjičem
Ni na zalogi
Trudi​

Zaščitna krema Trudi s cinkovim oksidom in čebeljim voskom in ognjičem

Zaščitna krema Trudi  s cinkovim oksidom in čebeljim voskom in ognjičem Idealna pri vsakodnevni negi in menjavi pleničk. Primerna za preprečevanje pleničnega izpiščaja, Ščiti kožo v predelu plenic.  Krema je bogata in ..

5,99 €

Trudi​

Plenice TRUDI CARE DRY MINI - 3 kos

Plenice TRUDI CARE DRY MINI - 3 kos Plenice MINI so primerne za otroke od 3-6 kg, V posameznem paketu je 18 plenic Plenice TRUDI BABY CARE DRY  plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkr..

14,90 €

Trudi​

Vlažilni robčki TRUDI - 6 kosi

Vlažilni robčki TRUDI - 6 kosov Čistilni robčki s cvetličnim nektarjem, zahvaljujoč posebni mikro-gobasti tkanini iz satja ob vsaki uporabi učinkovito delujejo na otroško kožo in pustijo plast tekoče emulzije na osnovi cvetnega nektarja in bi..

12,60 €

Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosi Ni na zalogi
Trudi​

Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosi

Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosi Čistilni robčki s cvetličnim nektarjem, zahvaljujoč posebni mikro-gobasti tkanini iz satja ob vsaki uporabi učinkovito delujejo na otroško kožo in pustijo plast tekoče emulzije na osnovi cvetnega nektarja in bis..

6,30 €

Vlažilni robčki TRUDI Ni na zalogi
Trudi​

Vlažilni robčki TRUDI

Vlažilni robčki TRUDI Čistilni robčki s cvetličnim nektarjem, zahvaljujoč posebni mikro-gobasti tkanini iz satja ob vsaki uporabi učinkovito delujejo na otroško kožo in pustijo plast tekoče emulzije na osnovi cvetnega nektarja in bisabolola. ..

2,10 €

Prikazujem 1 do 19 od 19 (1 strani)