Menu
Košarica

Blog Bimbo - nasveti RSS Feed

25 Jul 16 15 nasvetov za mlade mamice
Roman 0 962
Ko postanete mlada mamica vas bodo vsi preplavili z informacijami in z nasveti. Vse pa je za vas novo in je zato težko vedeti, kakšen nasvet upoštevati in mu verjeti. Zato smo prosili mamice, da z vami delijo svoje top nasvete za nove mame. Majhne in velike stvari, ki pa so zares pomembne.Naj bo otrok si..
19 Jan 16 Zimske radosti na snegu za manjše otroke
Roman 0 586
Zima je najljubši letni čas za mnoge malčke in tudi za otroke, ki so že malce večji. Za otroke vseh starosti je pozimi kar nekaj zabavnih aktivnosti v katerih lahko sodelujete tudi vi, starši. Pomembno je le, da se pred odhodom ven, na mraz, pa naj bo to sprehod po zimski idili, igranje pred hišo ali odhod..
14 Dec 15 Nasveti za mamičino slajše spanje
Roman 0 455
Ste utrujeni, vam primanjkuje spanca, ste kronično utrujeni? Potem je čas, da korenite spremenite vaše in otrokove navade spanja. Ena najboljših novic je, da otroci redno spreminjajo svoje spalne navade. Če ste ta teden še v območju brez spanja ste lahko naslednji teden že v spalnih nebesih.  Prijateljice ..
27 Nov 15 Kako pozimi obleči dojenčka
Roman 0 1878
Ne skrbite zaradi hladnejšega vremena – za vas smo pripravili nasvete kako ohraniti vašega dojenčka toplega in mu bo obenem udobno. Naj se gibljete zunaj, ste v avtomobilu ali v zaprtih prostorih vam bodo ti nasveti pomagali ohraniti vašega otroka v prijetni klimi to zimo.V avtuRazni zimski vložki ali ..
05 Nov 15 Prvi sprehod z otrokom
Roman 0 1377
Kdaj je najbolj primeren čas za prvi sprehod z otrokom v vozičku? V nadaljevanju lahko preberete nekaj mnenj in napotkov, ki so jih z nami delili pediatri. Prvi izhod iz hiše z našim novorojenčkom oz. prvi sprehod z vozičkom je pomemben dogodek za mamo in tudi za novorojenčka, saj je to neke vrste uradni d..
25 Jul 15 Stop komarjem
Roman 0 1347
ročinski val se je počasi umiril in spet bomo bolj aktivni na prostem. Tu pa so naši stalni spremljevalci poleti tudi nadležni komarji. Če je včasih veljalo, da so nas komarji napadali samo zvečer temu že kar dolgo ni več tako. Komarji so aktivni čez cel dan in razširjeni so na širših območjih, kot so bili..
14 Jun 15 Napotki za nakup šolskih torbe in potrebščin
Roman 0 426
Šolsko leto se še ni niti zaključilo in se že pojavljajo nove kolekcije šolskih torb, peresnic ter ostalih šolskih pripomočkov za naslednje šolsko leto. Na trgu vsako leto ob tem času najdemo ogromno šolskih torb in ostalih potrebščin med katerimi se starši včasih že stežka znajdemo. Najtežja je seveda odl..
16 Jan 15 Nočne lučke za otroško sobo
Roman 0 250
Mami, mami bojim se teme...... je verjetno eden izmed najbolj pogostih stavkov naših otrok enkrat ko začnejo govoriti. Vsi pa zelo dobro vemo kako pomemben je spanec in počitek naših otrok. Veliko k dobremu spancu doprinese tudi okolje in vzdušje kjer otrok spi.Nekateri starši postavijo otroško posteljo v ..
27 Nov 14 Kako izbrati pravo igračo?
Roman 0 764
Igrače so pomemben del otrokovega sveta.Otroci lahko karkoli - kartonske škatle, lonce in ponve, revije in tudi golo staro umazanijo - pretvorijo v ustvarjalno igračo.Otroci potrebujejo igrače in pripomočke, ki jim nudijo pomoč pri  fizičnem in psihičnem razvijanju. In s pazljivo izbiro igrač, ki jih k..
09 Nov 14 Dojenček in zima
Roman 0 127
Zima prihaja in s tem tudi čas, ko se bomo več časa zadrževali v toplih prostorih. Še posebej to čaka vse tiste starše, ki bodo v hladnejših dnevih dobili novega člana v družini. Vendar tudi vam kljub temu ni potrebno ostati samo na toplem. Z našimi nasveti se boste z veseljem in brez skrbi podali na svež ..
20 Sep 14 Nega kože dojenčka
Roman 0 133
Kožne bolezni so pogoste pri otrocih. K sreči jih večino lahko odpravite brez zdravljenja. Tu pa so naši top nasveti za nego kože vašega dojenčka s katerimi boste lahko katero nevšečnost in bolezen tudi preprečili.UmivanjeDojenčkova koža je približno 30% tanjša od naše in tako bistveno bolj občutljiva ..
19 Sep 14 Koliko spanja potrebuje otrok
Roman 0 211
Imate občutek, da vaš otrok premalo spi? Da se zbuja prepogosto in da ste zaradi tega utrujeni? Spodaj so po starostnih obdobjih prikazane približne potrebe vašega otroka po spanju.Starost 1-4 tedne: 15-16 ur spanja na danNovorojenčki spijo tipično nekje od 15-18 ur dnevno. Novorojenčki skoraj vedno sp..
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)