Kategorije

Feber

Fantazijska hiša  GRANDE VILLA
Fantazijska hiša  GRANDE VILLA
Ni na zalogi
Feber​

Fantazijska hiša GRANDE VILLA

Fantazijska hiša Feber GRANDE VILLA Velika igralna hišica z veliko notranjega prostora za igranje. Vrata in okna se odpirajo. Na vratih se nahaja poštni nabiralnik. Hiša ima tudi polico za igranje in 2 pritrjeni klopci, n..

309,90 €

Feber​

Igralna hiša MULTI-ACTIVITY HOUSE 6v1

Igralna hiša Feber MULTI-ACTIVITY HOUSE 6v1 Multy-activity House 6v1 je prva igralna hiša, ki poleg hiše vključuje tudi 6 drugih različnih dejavnosti. Primerna za otroke od 2 do 6 let. Dejavnosti, ki so vključene so balinanj..

159,90 €

Igralna hiša  NEW HOUSE
Igralna hiša  NEW HOUSE
Ni na zalogi
Feber​

Igralna hiša NEW HOUSE

Igralna hiša Feber NEW HOUSE Fantazijsko-igralna hiša za otroke iz trpežne plastike, izredno odporna na vse vremenske pojave. Hiša ima okna ki se odpirajo in zapirajo, vrata. Hišo se enostavno namesti na domači vrt. Prim..

189,90 €

Feber​

Gugalnica SALISCENDI 2x2

Gugalnica Feber SALISCENDI 2x2 Pisana, barvna in zabavna gugalnica Feber Saliscendi, kjer se lahko zabajo do 4 otroci. Odlična igrača za domači vrt. Igralo je odporno za vremenske pojave in svetlobo. Gugalnica je nastavljiva na 3 višine. Ima..

149,90 €

Zložljiv tobogan  XXL z vodo
Zložljiv tobogan  XXL z vodo
Ni na zalogi
Feber​

Zložljiv tobogan XXL z vodo

Zložljiv tobogan Feber XXL z vodo Zložljiv tobogan Feber je zložljiv tobogan, ki ga lahko pospravite ko ga ne potrebujete. Stranice ob drsalni površini so visoke za večjo varnost otroka. Odporen je na sončno svetlobo in temperaturne spremembe..

169,90 €

Feber​

12V električno vozilo SUPER DIGGER - bager

12V elektrIčno vozilo FEBER SUPER DIGGER Gradbeno vozilo za vse otroke, ki so navdušeni na bagerji Feber Super Digger je 12v baterijski električni bager z realističnimi podrobnostmi. Ponuja enostavno vožnjo z veliko zabave. Z ročkami na arma..

329,00 €

Gokart  Mad Racer 12V
Gokart  Mad Racer 12V
Ni na zalogi
Feber​

Gokart Mad Racer 12V

Go-cart Feber Mad Racer 12V Postani pravi voznik Go-cart-a s pomočjo Feber Mad Racer-ja Karakteristike: Material plastika Primeren za otroke od 6+ do cca 10 let Vrtenje za 360 stopinj Garantirana stabilnost in varnost z inovativnim dizajnom ..

329,90 €

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)