Vsa ponudba
 

Otroško kolo 24 col je popolno za prehod v najstniška leta

Odkrijte zadnjo postajo v otroškem kolesarjenju z našo selekcijo otroških koles 24 col, ki so zasnovana kot odskočna deska v svet odraslega kolesarstva. Ta kolesa so popolnoma prilagojena višini otrok med 135 in 155 cm in zagotavljajo optimalno ujemanje med velikostjo otroka in kolesa, kar je ključnega pomena za udobno in varno vožnjo. Z robustno zasnovo, ki ustreza otrokom, starejšim nekje od 12 let, naše kolo 24 col nudi vse lastnosti in komponente, ki jih pričakujete od odraslega kolesa, vključno s prednjimi amortizerji za blaženje neravnin na cesti.

Deček z 24 colskim kolesom

Čeprav mnogo staršev to velikost enostavno preskoči in gredo naravnost na 26'' kolo vam izbiro te velikosti kolesa toplo priporočamo, še posebej, če je vaš otrok veliko na kolesu. Na njemu se bo počutil kot doma in bistveno bolj samozavestno kot na večjem kolesu.

Kakovost, slog in varnost na prvem mestu

Naše kolo 24col prinaša kakovost in slog, ki ju v tem segmentu pričakujejo najzahtevnejši starši in mladi kolesarji. Vsako 24 col kolo je skrbno izdelano v Evropi, natančno v strasti do kolesarjenja prepoznani Italiji. To zagotavlja izjemno stopnjo kakovosti izdelave in dolgotrajno zanesljivost. Dino bikes svojim strankam nudi ne samo kolo 24, ampak celovito kolesarsko izkušnjo, ki se začne z zaupanjem v znamko in se nadaljuje skozi vsak kilometer vožnje.

Zagotavljamo, da so vsa naša popolnoma opremljena kolesa pripravljena na vsakodnevne avanture vaših otrok. Ne glede na to ali se odpravljajo na šolsko pot ali raziskujejo lokalne steze, bodo naša otroška kolesa nudila neprekosljivo zmogljivost in udobje. Opremljena s kakovostnimi prestavnimi sistemi, zanesljivimi zavorami in komponentami, ki so izbrane za najboljše delovanje, ta dosegajo pričakovanja.

Zakaj izvesti nakup kolo velikosti 24col pri nas?

Vsak vidik naših koles 24 col je bil preučen z mislijo na dolgotrajno uporabo in zadovoljstvo. Od trpežnih okvirjev do elegantnih končnih obdelav, od reflektivnih varnostnih elementov do ergonomskega oblikovanja sedežev in krmil – vsak element je bil izbran za zagotavljanje optimalne kakovosti in varnosti.

Ikona kolesaSvojemu otroku omogočite prehod v novo kolesarsko poglavje z izbiro enega izmed naših izjemnih 24 colskih koles. Pričakujete lahko, da bo vsako otroško kolo 24 col, ki ih najdete pri nas, doseglo zahteve in postavilo nove standarde v otroškem kolesarjenju. Izberite našo kakovost za kolesarsko prihodnost, ki si jo vaš otrok zasluži.

Otroško kolo 24 col MTB Man Red - RING
Otroško kolo 24 col MTB Man Red - RING
Ni na zalogi
Otroško kolo 24 col  MTB PLUS Orange
Otroško kolo 24 col  MTB PLUS Orange
Ni na zalogi
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)