Vsa ponudba
 

Kolo 26 col za prosti čas in rekreacijo!

Mladinska kolesa 26 col niso več neposredno povezana z višino kolesarja, saj je pri izbiri že pomembna tudi geometrija okvirja, katera neposredno vpliva na udobje kolesarja.

Vendar pa gre običajno še vedno za 'prehodno kolo' in zato brez težav podamo okvirno oceno primerne višine za to velikost kolesa. Glede na višine, ki jih dosegajo naši otroci v najstniških letih bi lahko rekli, da gre še vedno otroško kolo 26 col, ki je primerno za višine od 155 cm do 175 cm, a se na njih lahko peljejo tudi bistveno večji kolesarji.

Kolo 26 col v akciji

Ob izbiri otroškega kolesa za svoje otroke v tem segmentu se starši največkrat odločajo za gorsko kolo 26 col saj so ti namenjeni vsem terenom. Tu gre malce tudi za nostalgijo in zgodovino. V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja so  v ZDA otroci poskušali namestiti debela kolesa na običajna kolesa in jih začeli uporabljati za dirkanje po gozdu. Edina kolesa, ki so bila takrat na trgu s pravimi lastnostmi pa so bila le 26-palčna. Tako se je rodilo gorsko kolo. Ravno zato je v uporabi največ ravno teh velikosti koles.

Kolo 26 col iz naše ponudbe?

Ikona kolesaV naši ponudbi najdete predvsem mladinska kolesa 26 col priznane blagovne znamke Dino Bikes. Če iščete vrhunsko 26 col kolo, ki bo zdržalo vse, kar mu boste naložili potem ste na pravem mestu. Kolesa Dino Bikes ponujajo ravno to. Z kvalitetnim prvim vzmetenjem bo vsaka vožnja udobna in varna.

Otroško Kolo 26 col MTB Man - RING
Otroško Kolo 26 col MTB Man - RING
Ni na zalogi
Kolo 26 col MTB Lady - RING
Kolo 26 col MTB Lady - RING
Ni na zalogi
Dino Bikes​

Kolo 26 col MTB Lady - RING

324,90 €

Na izdelek
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)

FAQ - pogosta vprašanja vezana na 26 colsko kolo

Kolesa s 26-colskimi kolesi so običajno primerna za osebe, ki so visoke od približno 155 cm do 175 cm
Običajno so to V-zavore.