Prikaz: Seznam / Mreža
Razvrsti po:
Prikaži:
 • Risalna miza CLEXO timkid
  TimKid CLEXO Naj otrokova domišljija in ustvarjalnost zaživita. Clexo je miza ter stol v enem, za katerega se no boste bali, ča ga otrok polije ali pobarva. Otrok udobno sedi "na konju" in ima idealen položaj za risanje. Nagnjena risalna površina ima tudi odlagalni odprtini za svinčnike, kozarce ..
  229,20 €
  Brez DDV: 187,87 €
 • Profesionalna previjalna miza TimKid MOWI
  Profesionalna mobilna previjalna miza TimKid MOWI Mowi je mobilna prebijalna miza, ki je izredno stabilna ter varna ter istočasno doprinese k izrednem varčevanju s prostorom.  Mowi ponuja veliko varnost za otroke, saj povišani stranici preprečujeta padec ob morebitnem obračanju.   Po..
  619,90 €
  Brez DDV: 508,11 €
 • Previjalna miza OWO timkid
  TimKid OWO Previjalna miza v obliki jajca bo otroško sobo z raznobarvnimi kombinacijami in izgledom poživila. Previjalna miza oz. omara je iz vezanih plošč, ki je lahko finalno obdelana z laminatom ali lakirana.  Varnostni stranici na previjalni mizi je možno odstraniti in s tem se previjal..
  od 379,90 €
  Brez DDV: 311,39 €
 • Previjalna miza KAWAQ timkid
  TimKid KAWAQ Previjalna miza kawaQ je poleg uporabe v domačem okolju primerna za uporabo tudi na javnih prostorih. Previjalna miza je iz kvalitetne vezane plošče prevlečena z laminatom in tako zelo odporna. Previjalna blazina je iz PU in je odporna na olja, masti ...  Omarici brezplačno p..
  364,90 €
  Brez DDV: 299,10 €
 • Previjalna miza KAWAPRO timkid
  TimKid KAWAPRO Previjalna miza kawapro je poleg uporabe v domačem okolju primerna za uporabo tudi boljših vrtcih, bolnišnicah kakor tudi v hotelih in restavracijah. Previjalna miza je iz kvalitetne vezane plošče prevlečena z laminatom in tako zelo odporna. Previjalna blazina je iz PU in je odporn..
  419,90 €
  Brez DDV: 344,18 €
 • Previjalna miza KAWAFORM timkid
  TimKid KAWAFORM Previjalna miza kawaform je izredno moderno oblikovana in je izdelana iz extra močnega zaobljenega lesa. Previjalna miza ima veliko previjalno površino in je primerna tako za domačo kot javno uporabo. Na voljo sta dve barvi in sicer lakirana bukev ali bel laminat. Previjalna blaz..
  od 419,90 €
  Brez DDV: 344,18 €
 • Previjalna miza KAWABASIC timkid
  TimKid KAWABASIC Previjalna miza kawabasic je najmanjša zidna previjalna miza v seriji kawa. Idealna ja za uporabo doma, lahko pa se uporablja tudi v javnih prostorih. Previjalna miza je iz kvalitetne vezane plošče prevlečena z laminatom in tako zelo odporna. Previjalna blazina je iz PU in je od..
  354,90 €
  Brez DDV: 290,90 €
 • Okrogla miza za otroke TAVI timkid
  TimKid TAVI Končno! Okrogla miza po meri otrok. Miza tavi je primerna za otroke od 2 do 10 let. Tavi je izjemno stabilna in ergonomska. Višina naslona za noge je mogoče nastavljati po višini. Zaradi stabilne povezave med mizo in stolom tavi ponuja maksimalno varnost tudi manjšim otrokom. Vsak st..
  649,90 €
  Brez DDV: 532,70 €