Menu
Košarica

Obveščamo vas, da lahko zaradi trenutnih ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa v Italiji in pri nas žal prihaja do motenj pri dobavi določenih blagovnih znamk. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

TimKid

Vsi TimKid izdelki so zasnovani tako, da so prvenstveno ergonomični in enostavni za odrasle hkrati pa nudijo (majhnemu) otroku optimalno varnost in raznolike možnosti uporabe. TimKid previjalne mize so namenjene javnim ustanovam, vrtcem, hotelom in ne nazadnje zahtevnim staršem. Nikoli vas ne modo razočarale.
Brand: TimKid Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Previjalna miza Timkid KAWAQPrevijalna miza KawaQ je poleg uporabe v domačem okolju primerna za uporabo tudi na javnih prostorih. Previjalna miza je iz kvalitetne vezane plošče prevlečena z laminatom in tako zelo odporna. Previjalna blazina je iz PU in je odporna na olja, mastiOmarici brezpl..
375,00 € 394,90 €
Brez DDV:307,38 €
Previjalna miza Timkid KAWA PRO White Previjalna miza Timkid KAWA PRO White
Brezplačna dostava -5 %
Brand: TimKid Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Previjalna miza Timkid KAWA PRO WhitePrevijalna miza kawapro je poleg uporabe v domačem okolju primerna za uporabo tudi boljših vrtcih, bolnišnicah kakor tudi v hotelih in restavracijah. Previjalna miza je iz kvalitetne vezane plošče prevlečena z laminatom in tako zelo odporna. Previjalna blazin..
422,90 € 444,90 €
Brez DDV:346,64 €
Okrogla igralna miza za otroke Timkid TAVI brown Okrogla igralna miza za otroke Timkid TAVI brown
Brezplačna dostava -5 %
Brand: TimKid Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Okrogla igralna miza za otroke Timkid TAVI brownKončno! Okrogla miza po meri otrok. Miza tavi je primerna za otroke od 2 do 10 let. Tavi je izjemno stabilna in ergonomska. Višina naslona za noge je mogoče nastavljati po višini. Zaradi stabilne povezave med mizo in stolom tavi ponuja maksimalno ..
664,90 € 699,90 €
Brez DDV:545,00 €
Prikazujem 25 do 27 od 27 (2 strani)