Menu
Košarica

Vlažilni robčki

Vlažilni robčki kot nepogrešljiv pripomoček vsakega starša pri previjanju, pri igri na prostem, po hranjenju, na potovanju.

Brand: Luma Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Škatlica LUMA EASY WIPE BOX za vlažilne robčke Light GreyŠkatlica za vlažilne robčke, ki ne sme manjkati na vaši previjalni mizi ali komodi. Škatla je enostavne oblike, ravnih linij. Zaradi velikosti je primerna za vse blagovne znamke vlažilnih robčkov.Odpiranje je enostavno z enim prstom, tako..
17,90 €
Brez DDV:14,67 €
Brand: Luma Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Škatlica LUMA EASY WIPE BOX za vlažilne robčke PinkŠkatlica za vlažilne robčke, ki ne sme manjkati na vaši previjalni mizi ali komodi. Škatla je enostavne oblike, ravnih linij. Zaradi velikosti je primerna za vse blagovne znamke vlažilnih robčkov.Odpiranje je enostavno z enim prstom, tako da  o..
17,90 €
Brez DDV:14,67 €
Brand: Luma Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Škatlica LUMA EASY WIPE BOX za vlažilne robčke MintŠkatlica za vlažilne robčke, ki ne sme manjkati na vaši previjalni mizi ali komodi. Škatla je enostavne oblike, ravnih linij. Zaradi velikosti je primerna za vse blagovne znamke vlažilnih robčkov.Odpiranje je enostavno z enim prstom, tako da  o..
17,90 €
Brez DDV:14,67 €
Brand: Luma Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Škatlica LUMA EASY WIPE BOX za vlažilne robčke Snow WhiteŠkatlica za vlažilne robčke, ki ne sme manjkati na vaši previjalni mizi ali komodi. Škatla je enostavne oblike, ravnih linij. Zaradi velikosti je primerna za vse blagovne znamke vlažilnih robčkov.Odpiranje je enostavno z enim prstom, tako da&n..
17,90 €
Brez DDV:14,67 €
Brand: Luma Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Škatlica LUMA EASY WIPE BOX za vlažilne robčke Sparking SilverŠkatlica za vlažilne robčke, ki ne sme manjkati na vaši previjalni mizi ali komodi. Škatla je enostavne oblike, ravnih linij. Zaradi velikosti je primerna za vse blagovne znamke vlažilnih robčkov.Odpiranje je enostavno z enim prstom, tako..
17,90 €
Brez DDV:14,67 €
Brand: Silc Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Vlažilni robčki TRUDI - 6 kosov Potovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj emulzije na bazi cvetličnega nekterja, dokazano pozna..
12,92 €
Brez DDV:10,59 €
Brand: Silc Dobavljivost: Na zalogi
Vlažilni robčki TRUDI - 3 kosi Potovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj emulzije na bazi cvetličnega nekterja, dokazano poznan..
6,47 €
Brez DDV:5,30 €
Brand: Silc Dobavljivost: Na zalogi
Vlažilni robčki TRUDI Potovalni robčki Trudi Baby Care so nepogrešljiv pripomoček v vsakem trenutku dneva.  Na kožo delujejo blagodejno in pomirjujoče zahvaljujoč posebni mikro-celični tkanini. Pri negi pusti na koži sloj emulzije na bazi cvetličnega nekterja, dokazano poznanega po z..
2,40 €
Brez DDV:1,97 €
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)